Rovnou do školy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
1.6.10 11:05

Taky mě první napadlo - A co když nebude chtít slyšet ani o škole???
Jinak hraní s dětmi na hřišti a v centru je jedna věc a seznámit se s autoritami - učitelkami, a povinnostmi je věc druhá..
Děti ze školek jsou hrdé nato, co vše se naučily, zvládly, jsou sebevědomé..Přimlouvám se za alespon poslední ročník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
1.6.10 12:07

Určitě bych ho do školky dala. Být na hřišti nebo v MC s maminkou za zadkem se nedá se školkou porovnávat. Ve škole bude mít ke zpracování hodně podnětů a je asi zbytečný, aby k nim patřily i dovednosti jako sociální chování atd. Najdi někoho, kdo do školky chodí, stýkejte se, kamaraďte se a syna zpracovávej, aby se do školky těšíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
1.6.10 13:45

Taky souhlasím s ostatními… v tomto věku už by se měl učit, že má taky nějaké povinnosti a že některé věci se holt musejí dělat, i když se nám do nich nechce. Je hezké, že mu chceš vyhovět a nechceš ho nutit, ale v tomto případě je to kontraproduktivní. V první třídě byste na to mohli oba dva šeredně doplatit a hodně bys toho litovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
4.6.10 15:19

Já jsem taky pro školku!
Vůbec bych se 4 letého dítěte neptala, jestli chce nebo ne. V první třídě se ho už nikdo na nic ptát nebude. A to by mi ho pak bylo sakra líto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin