Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, budúci týždeň idem ku gyn. Robila som si ďalší test a vyšli znova 2 čiarky z toho jedna úplne slabá zas..
Včera mi písal bývalý, že: Kedy sa mas dozvediet ci si v tom alebo nie? Ak v tom budeš to decko si nenechas nechcem ho budeme riešiť veci s právnikom.
A ja vás prosím o názor ak v tom budem nemusím mu to oznamovať keď mi píše taketo správy a v niektorých sa mi dokonca aj vyhráža? Čo môže riešiť s právnikom to je uplny bullshit ja som mu predtým napísala, že ho neuvediem do RL pretože to dieťa nechce a nebude mať preto na neho nárok. A ak by chcel malé vydávať musel by požiadať o DNA testy súdne nemám pravdu?
@Sara800 píše: Více
Pokud ho nebudeš pripadne uvádět do RL tak ho zablokuj a už s ním nijak nekomunikuj.
Přes DNA testy by to jit nemuselo. Pokud ty řekneš, ze je on otec a on to otcovství uzná tak by se normálně zapsal do RL, nemusí to jit vůbec přes soud.
S právníkem se může ohanet jak chce, to je mu úplně k ničemu. Jen tě chce zastrašit.
Ja sa bojí toho, že keď si ho bloknem, tak mi bude chodiť vyklopávať a vyzvánať domov byva odo mňa len 10min autom a odstupom času sa ukázal ako úplný psycho..
Nemůžeš se na alespoň počas těhotenství odstěhovat? Bydlíš sama?
Hlavně vyhrožování, vydírání a zvlášť na těhotné ženě mu určitě nepřidá. Nejhorší je když ukážeš, že se ho bojíš.
@Niki271 Bývam s rodičmi v rodinnom dome, ale máme aj byt trosku ďalej, no vie kde je ten byt bohužiaľ..ja som z toho chlapa úplne na nervy dozvedela som sa, že jednej kamoške dal facku pred par rokmi ako bol v zápale hnevu dosť som sa začala báť čo by mohol spraviť mne keď to dieťa nechce..
@Sara800 ať ti doktor dá potvrzení o těhotenství nevím v jakém TT se vydává těhotenská průkazka každopádně postačí na papír potvrzení o graviditě a zajdi s tím na PČR. Po té nevycházej sama, vždy jen s někým. Jak se k celé té situaci staví rodiče?
Jako je možné, že by ani žádné po tvrzení o těhotenství nechtěli, ale každopádně tím nic nezkazís a je to pro tebe jenom +.
@Sara800 píše: Více
Tak volat policii. A nebo mu napiš, ze těhotná nejsi a máš klid. Pak si ho blokni.