Rozchod a následné seznámení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A co jako? By měl zůstat sám, protože ty jsi neschopná? Tak jste se snad domluvili na nějakém styku s dítětem, ne? Může taky hlídat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zazadej o stridavku, nebo vylucnou peci ex partnera. Co chces radit? Taky vnimam, ze jsou zeny v nevyhodne pozici. Na druhou stranu jen malo ktera z nas by vymenila chlapa za dite. U toho chlapa, je to proste norma u matky je to prasarna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak se mu to povedlo? No, protože nemáte střídavku…kdyby měl, neměl by čas nahánět baby a málokterá se hrne do vztahu, kde je půl měsíce dítě o které by musela pečovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to ti nema kdo pohlidat, ex si dite vubec nebere? Si nech soudne stanovit styk, at mas aspon kazdy druhy vikend klid na sebe
a seznámit se lze, ja si s 2 letym synem nasla současného partnera 3 mesice po rozchodu s ex
musis se snazit no, jestli sedis s ditetsm jen doma a lituhes se, tak na nikoho nekapnes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jste se domluvili hodně špatně, když máš dítě na krku jen ty. Ale být dva měsíce po rozchodu špatná, že nemůžu nahánět chlapy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Domluvte se na střídavce s tím, že si chceš taky vydechnout…máš pravdu, že chlapi z toho většinou vyjdou celkem snadno, proto mu to neulehčuj, ať se taky hezky stará…jinak muj ex si taky celkem rychle našel náhradu, rozešli jsme se v listopadu a v únoru už někoho měl, ale vydrželo jim to teda jen měsíc…ono najít někoho fakt kvalitního na dlouhodobý vztah, není jen o tom chtít a mít čas…většinou je to spíš naopak, že někoho potkáme, když nehledáme a čas nemáme
Je to spíš o náhodě a štěstí. A taky jsem toho názoru, že jednodušší lidé, to mají s hledáním snadnější…a hlavně chlapum občas stačí, že to má díru, mi přijde…
Hlavu vzhuru, určitě se časem někdo fajn najde, nech tomu volný pruběh, netlač na pilu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jsem dva měsíce po rozchodu, po oboustranné dohodě a denních hádkach s neshodách. S bývalým máme 2 letou dceru. Ex si ihned našel novou partnerku, nechápu jak se mu to tak rychle povedlo, není to fér, jelikož já se s dcerou na krku těžko seznámím na rodicaku, hlídání skoro žádné, rodiče pracují… Nemá kdo pohlídat abych si oddychla či vyrazila ven na večer navíc malá usíná špatně večer se mnou a beze mě ještě hůř ????
Klasika, chlapi si vždy někoho najdou a my matky co jako když nechceme být na vše samy ????![]()
Venuj se decku a neshanej chlapa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
A to ti nema kdo pohlidat, ex si dite vubec nebere? Si nech soudne stanovit styk, at mas aspon kazdy druhy vikend klid na sebea seznámit se lze, ja si s 2 letym synem nasla současného partnera 3 mesice po rozchodu s ex
musis se snazit no, jestli sedis s ditetsm jen doma a lituhes se, tak na nikoho nekapnes.
Můžu se zeptat kde jste se seznámila? Seznamka na netu nebo na akci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Klasika, chlapi si vždy někoho najdou a my matky co jako když nechceme být na vše samy ????![]()
Hledáš jen motherfuckera nebo taťku č. 2?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když byly mladšímu dva, měl je ex dva večery v týdnu po práci plus jeden den z víkendu.
Pro malé dítě je dobré, když se s otcem vidí často a na kratší dobu (víkend za 14 dní je pro ně masakr).
Pak bys měla konečně čas i na sebe (úplně jedno, jestli na seznámení nebo cvičení nebo kino, důležité je dát oraz).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych to tak nehrotila. Jsou zensky, ktery si najdou chlapa s dítětem i manželem za zadkem ![]()
Bud rada, ze nemusis resit na honem skolku a praci
chlapu je mrak. Na sex se najde hned, na vztah to chce stejne poradny „poznani se“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Doubravka87 na seznamce, ale abych rekla pravdu, tak ja ani nikoho nehledala, jenom sem tam obcas sla vecer pokecat s nekym, kdo umi mluvit, protoze jsem vetsinu casu byla jen sama se synem. Byla to spis nahoda, ze sem narazila na normlaniho chlapa, co me pak prekecal ke schuzce. Nehledala jsem noveho tatinka, jen lidsky kontakt a ono to nejak vyplynulo. Kdybych teda hledala za kazdou cenu nekoho, tak urcite skoncim s nejakym posahancem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Domluv se s bývalým na střídavce a máš času spoustu.
Klidně ať si o mě někdo myslí, že sem krkavčí máma, ale já bývalýmu řekla hned, že jinej systém než střídavka nepřichází v úvahu. Že ze syna nechci mít mámino prdelku, co tátu vidí jen z rychlíku dva víkendy v měsíci. A taky, že chci mít nějaký svůj čas pro sebe. Říct „nemám, kdo by mi hlídal“ je nesmysl, ať se stará tatínek a nemusíš honit hlídání.
Nehledě na to, ať si i ta jeho měchuřinka uvědomí, že chodí s tátou od rodiny a ten má vůči dceři jisté povinnosti.
Samozřejmě týden a týden je u dvouleté nesmysl, ale každopádně když se chce, není problém se domluvit na dvou dnech v týdnu a každý druhý víkend, ne?
Příspěvek upraven 17.08.20 v 15:48
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše:
Venuj se decku a neshanej chlapa
a co by nesháněla chlapa? To je jako jednou máma, tak má utrum?
Já jí chápu, bejvalej už se vy*ukává, a ona sedí doma mezi čtyřma stěnama, na rodičáku, takže ani v práci si nevorazí, a má pocit, že už jí nikdo nebude chtít.
Děcku se dá věnovat i mezi randěním, tak jakýpa copa…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem dva měsíce po rozchodu, po oboustranné dohodě a denních hádkach s neshodách. S bývalým máme 2 letou dceru. Ex si ihned našel novou partnerku, nechápu jak se mu to tak rychle povedlo, není to fér, jelikož já se s dcerou na krku těžko seznámím na rodicaku, hlídání skoro žádné, rodiče pracují… Nemá kdo pohlídat abych si oddychla či vyrazila ven na večer navíc malá usíná špatně večer se mnou a beze mě ještě hůř ????

Klasika, chlapi si vždy někoho najdou a my matky co jako když nechceme být na vše samy ????