Rozchod v těhotenství, jak vycházíte s expartnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.9.19 11:18

Tak to udělej jako naše buchta. S mým manželem si pořídila dítě po dvouměsíčním románku. A taky všude vytrubovala, jak se na ní vykašlal chlap v těhotenství. Jen už nezmiňovala, že je ženatý. Hned šla k jeho rodičům, babičko, dědečku, budete mít vnoučka. A tu záležitost s manželkou snad váš syn rychle vyřeší. Bylo by dobré, kdybychom se stihli vzít ještě než se to malé narodí. On se rozvádět nechce? No tak to mu pěkně zatopím. Najmu si právníka, dohledáme všechen jeho majetek, má služební auto i k soukromým účelům? Super, i to zvedne alimenty. Napíšu té jeho manželce pár dopisů, třeba se složí a uteče sama. A vždy když jí uvidím, hezky jí od plic řeknu, že já a on patříme k sobě, tak ať si sbalí svých pět švestek a nebrání nám ve štěstí. Pořád si mě nechce vzít? No tak pošlu finančák do té jeho firmičky, ať si na něj posvítí. Chlap má přeci povinnost se postarat o matku svého dítěte! Zajistit jí bydlení, nabídnout sňatek. Tak té jeho chudince manželce řeknu, že spolu asi čekáme druhé, že se nějaká ta jeho návštěva dítěte trošinku zvrtla. No to by bylo, aby to nezabalila. A pak už nám ve štěstí nebude nic bránit. A jak dopadla ta slečna? Těch dětí už má několik, každé s jiným a každý chlap jí nakonec utekl. Je to už hezkých pár let a ona to pořád zkouší. Mého manžela vídá min 2× týdně, tak má příležitost. Občas si říkám, že jsem jí ho měla nechat a mít klid. Tady má zakladatelka návod, jak třeba tomu svému trochu zavařit, pokud bude chtít. Jo a ať nezapomene pravidelně navštěvovat jeho rodiče nebo sourozence, aby jejich dítě taky poznalo babičku a dědu, tetu a strejdu a třeba bratrance atd. Že se s nimi nezná? To nevadí, tak se aspoň poznají.

• Citovat
  • Upravit
411
16.9.19 12:38
@Anonymní píše:
Tak to udělej jako naše buchta. S mým manželem si pořídila dítě po dvouměsíčním románku. A taky všude vytrubovala, jak se na ní vykašlal chlap v těhotenství. Jen už nezmiňovala, že je ženatý. Hned šla k jeho rodičům, babičko, dědečku, budete mít vnoučka. A tu záležitost s manželkou snad váš syn rychle vyřeší. Bylo by dobré, kdybychom se stihli vzít ještě než se to malé narodí. On se rozvádět nechce? No tak to mu pěkně zatopím. Najmu si právníka, dohledáme všechen jeho majetek, má služební auto i k soukromým účelům? Super, i to zvedne alimenty. Napíšu té jeho manželce pár dopisů, třeba se složí a uteče sama. A vždy když jí uvidím, hezky jí od plic řeknu, že já a on patříme k sobě, tak ať si sbalí svých pět švestek a nebrání nám ve štěstí. Pořád si mě nechce vzít? No tak pošlu finančák do té jeho firmičky, ať si na něj posvítí. Chlap má přeci povinnost se postarat o matku svého dítěte! Zajistit jí bydlení, nabídnout sňatek. Tak té jeho chudince manželce řeknu, že spolu asi čekáme druhé, že se nějaká ta jeho návštěva dítěte trošinku zvrtla. No to by bylo, aby to nezabalila. A pak už nám ve štěstí nebude nic bránit. A jak dopadla ta slečna? Těch dětí už má několik, každé s jiným a každý chlap jí nakonec utekl. Je to už hezkých pár let a ona to pořád zkouší. Mého manžela vídá min 2× týdně, tak má příležitost. Občas si říkám, že jsem jí ho měla nechat a mít klid. Tady má zakladatelka návod, jak třeba tomu svému trochu zavařit, pokud bude chtít. Jo a ať nezapomene pravidelně navštěvovat jeho rodiče nebo sourozence, aby jejich dítě taky poznalo babičku a dědu, tetu a strejdu a třeba bratrance atd. Že se s nimi nezná? To nevadí, tak se aspoň poznají.

Tak tohle je drsné. A to jí od vás z rodiny nikdo nevykopl? Ta by letěla teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 14:45

@mota Ne, všichni z ní byli po… a dělali co ona chce, aby nezačala vyvádět. Nemá problém seřvat manželovy rodiče, že se o její dítě málo starají a když nebude po jejím, tak dítě neuvidí. A tak všichni zklapli a drží pusu a krok. Aby zase nevyváděla a neječela na všechny. Ona je schopná tohle vykládat ženským v obchodě, jak jsou na ní zlí, místo aby jí pomáhali, když je na dítě sama. (tedy už děti, jak jsem psala, problém s plodností opravdu nemá). Holt malé město.

• Citovat
  • Upravit
26583
16.9.19 15:03
@Anonymní píše:
@mota Ne, všichni z ní byli po… a dělali co ona chce, aby nezačala vyvádět. Nemá problém seřvat manželovy rodiče, že se o její dítě málo starají a když nebude po jejím, tak dítě neuvidí. A tak všichni zklapli a drží pusu a krok. Aby zase nevyváděla a neječela na všechny. Ona je schopná tohle vykládat ženským v obchodě, jak jsou na ní zlí, místo aby jí pomáhali, když je na dítě sama. (tedy už děti, jak jsem psala, problém s plodností opravdu nemá). Holt malé město.

Tak z toho popisu mam takovy pocit, ze manzel uz bude nadosmrti hodnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 19:11
@Lenka_Hal píše:
Tak z toho popisu mam takovy pocit, ze manzel uz bude nadosmrti hodnej :mrgreen:

No, vydrzelo mu to par let. Uz si zase pise s nejakou slecnou, mladsi tak o 15 let. A ty jeho sluzebky… no rozvadet se nebude, kdo by se mu o ty deti a neho staral. O rodinu se stara dobre, jen asi si potrebuje neco dokazovat.

• Citovat
  • Upravit
17.9.19 11:02
@Anonymní píše:
No, vydrzelo mu to par let. Uz si zase pise s nejakou slecnou, mladsi tak o 15 let. A ty jeho sluzebky… no rozvadet se nebude, kdo by se mu o ty deti a neho staral. O rodinu se stara dobre, jen asi si potrebuje neco dokazovat.

No, tak takového bych fakt hnala svinským krokem a ne mu dělala doma servis. Jak neudrží péro v kalhotech, ať si valí pryč. Co s nesebevědomým chudáčkem, co si musí něco dokazovat u dalších bab. Jako vzor pro dítě bych ho teda rozhodně nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.19 13:03

Zakladatelko, zažila jsem to v bledě modrem. Akorát s tím, že tatínek nejak extra prehnaný zájem o malou nemel. To jsem já spíš ho „premlouvala“, aby se na ni prisel podivat. Chtela jsem, aby si vytvořili vztah. Trvalo mi tak rok a půl se z toho uplne dostat. Bylo lepší a horší období. Ted už to bude 5 let a jsem naprosto happy. Tak, jak jsem byla presvedcena, že je to tenpravej, i kdyz me opustil, milovala ho, snažila se pochopit, proč se vsechno stalo jak stalo, obhajovala… No vycházíme spolu normálně, na vetšine se domluvime, dokonce mozna komunikujeme lepé, že tehda, ale zpet bych ho nechtela ani za zlaté prasátko… vsechno, opravdu vsechno si jednou sedne. U nekoho dřív, u nekoho pozdeji. Bude dobře, uvidíš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí