Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těžko poradit, netuším jaké máš podmínky. Udělej to jak to ty sama cítíš. Osobně nejsem proti interupcím (také mám za sebou).Jsou ženský co nezvládnou sami bez chlapa jedno dítě a jsou ženský co zvládnou třeba 4. Ty sama musíš vědět, jak to máš s bydlením, jestli na tebe po rodičáku čeká slušná práce, která když nenastoupíš čekat nebude, Jak je to v okolí s prací, jestli budeš mít šanci se někde chytnout? Doporučuji si udělat tabudlu na papír, pro a proti. Když nevím pro jakou variantu se rozhodnout, dělám to tak ![]()
No tak nechci rýpat ale…třetí dítě se třetím chlapem a nebudeš s ním? Jako chápu když někdo šlápne vedle jednou, dvakrát…ale třikrát? Nejsem moralistka většinou…No Proč sis teda nevzala pilulku po? nevím vina není jen na něm, však jste u toho byli oba…jsem proti potratům, ale ve tvém případě nevím nevím.
@Markéta80 píše:
@Lucik025 vůbec nikam jen že je to zvláštní no, děti hodně malé a už každé jiného otce? to moc dlouhé vztahy asi nebyly co. nemusíš přece mít dítě s každym s kym se vyspíš ne?
Třeba je to moda…mně se docela hodně lidí diví, že mám čtyři děti s jedním chlapem ![]()
@Crystal87 píše:
Třeba je to moda…mně se docela hodně lidí diví, že mám čtyři děti s jedním chlapem
Prostě jsi staromódní, nejdeš s dobou, styď se
![]()
@šetřilka píše:
Prostě jsi staromódní, nejdeš s dobou, styď se![]()
![]()
Ono to bývalo dřív jinak? ![]()
@šetřilka píše:
Prostě jsi staromódní, nejdeš s dobou, styď se![]()
![]()
asi jo no
a přitom jsem ještě mladááá
![]()
@Lucik025 píše:
@Markéta80 kam ti jako míříš ze kazde dite jiného otce…? na takovy navazeni jsem presne cekala hold nemam cuch na chlapy a neumela sem zvolit toho dokonalého to asi zadna mama
mohu se zeptat komu vzdáváš hold?
@Crystal87 No, tohle je ještě slabé kafe. Moje dcera chodila do třídy s holčičkou co měla ještě 6 sourozenců a žádný z těchto dítek nemělo společnýho tatíka
Se prostě stáva, no.
@Uju Se bude doma pořád maminka koukat na stejný ksichty
takhle má pestrou paletu.
@Uju
jj, jsou holt zeny, ktere svym detem dopreji neco navic ![]()
To je jak ve vrchni prchni, jak tam tatinek vyzvedava tu kupu deti ![]()
@brko píše:
To se nevylučuje si myslím.
No přesně, tohle nechápu
Jako sex se nerovná doživotní láska
To by si některé neštrejchly nikdy
Nicméně zakladatelko, už dvakrát jsi šplápla vedle, tak nechápu!, nechápu, proč nemáš antikoncepci. Jseš naprosto střelená, nezodpovědná! Snad těhotná nebudeš a do budoucna to vyřeš inteligentně, to jest antikoncepcí a nejlépe duo
Viz moje ikona, na tebe sedí, jak pr*del na hrnec
![]()
@Uju píše:
@Crystal87 No, tohle je ještě slabé kafe. Moje dcera chodila do třídy s holčičkou co měla ještě 6 sourozenců a žádný z těchto dítek nemělo společnýho tatíka![]()
Se prostě stáva, no.
tak to už je…ehm opravdu silný na kafe ![]()
@šetřilka píše:To je taky názor
Já bych neměla to srdce dítě zprovodit ze světa, i kdybych čekala dvacáté.
@hanka.br. píše:
Zvolit dokonalého? Možná by stačilo se s každým, kdo si řekne, prostě nevyspat.
ale ať spí, ale ať se proboha chrání ![]()
@Markéta80 píše:
@Lucik025 vůbec nikam jen že je to zvláštní no, děti hodně malé a už každé jiného otce? to moc dlouhé vztahy asi nebyly co. nemusíš přece mít dítě s každym s kym se vyspíš ne?
@Lucik025 píše:
@hanka.br. koukam ze asi neumis cist co a hned se navazet to jde každému tak za 1) vztah spolu mame 3 roky z toho 2 letou dceru a za celou dobu co sme spolu spali vedel ze nic nebebu zajimavy ze celou dobu si daval pozor a az když vedel ze vztah jde do kypru udelal takovou podpásovkou a ja sem nezodpovedna a chlap je svatej? bohužel postinor tezko sem mohla koupit když to bylo o vikendu a byli sme mimo Crpresne sem vedela ze tady se zeptat je asi nemozne nebo se najde vždycky někdo kdo dokaze jen rejpat a soudit
Ano, jsi nezodpovědná. nemáš roztahovat nohy, když nemáš antikoncepci a chlap nemá navlečený kondom. Tohle na nikoho neházej! Zodpovědnost máš hlavně ty, zvlášť, když si další dítě dovolit nemůžeš/nechceš!