Rozhodování - IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1439
23.6.22 21:10

Ne, do toho bych nešla. Jestli je chlap natolik neplodny, ze by nepomohla ani operace k najíti pouzitelnych spermii, tak anonymní darce z Caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
24.6.22 09:51

Jestli ty jsi plodná, tak můžete použít stříkačku, proč marnit peníze (vaše i státní) za IVF a dělat to pro tebe nezdravě? Navrhovala bych smíchat obě spermata, manžela a bratrovo, aby se jakoby nevědělo… Bratr je s manželem příbuzný z 50%, stejně jako rodič s dítetem, takže dítě od bratra odpovídá geneticky vnoučeti tvého manžela. jasněže mu to je bližší, než od nějakého anonymního dárce. jestli jen panbratr dobého tělesného i duševního zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.22 17:42

Také jsme s mužem dlouho nemohli otěhotnět, měl ten spermiogram nic moc, ale embrya nakonec vznikla, ale nechytala se. Jeho bratr měl 3 děcka přirozeně, tato děsivá představa mě napadla, ale okamžitě jsem ji zapudila. Chlap by byl chudák, vždyť to pro něj musí být hroznej pocit, že není schopnej oplodnit ženu, tak musí zakročit bráška… Já bych to nikomu neříkala a šla do darovaného raději. No naštěstí se nám po šestém vkladu embrya podařilo otěhotnět a jsem v 8. měsíci. Do bratra bych ale nikdy nešla.

• Citovat
  • Upravit
53518
27.6.22 21:39
@Pudloslava píše:
Jestli ty jsi plodná, tak můžete použít stříkačku, proč marnit peníze (vaše i státní) za IVF a dělat to pro tebe nezdravě? Navrhovala bych smíchat obě spermata, manžela a bratrovo, aby se jakoby nevědělo… Bratr je s manželem příbuzný z 50%, stejně jako rodič s dítetem, takže dítě od bratra odpovídá geneticky vnoučeti tvého manžela. jasněže mu to je bližší, než od nějakého anonymního dárce. jestli jen panbratr dobého tělesného i duševního zdraví…

Nějak si nedokážu představit, že do sebe vpravuju koktejl spermatu manžela a švagra. To je na mě moc silné kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.22 15:10

My řešili problém u nás obou. Dokonce se řešilo i to, že vajíčko by bylo darované a spermie od mého bratra, aby se zachovala rodina. Všichni s tím souhlasili. Naštěstí nakonec nebylo třeba.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex