Rozlomený polystyren - Romer King plus 9-18 kg

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19799
6.10.19 15:52

@steeve máme autosedačku joie bold, manžel ji předělával do svého auta a jak zabral, tak zlomil boční polystyren, nevíte prosím, jestli se dají někde sehnat nové i na tuhle sedačku, máme ji půl roku. Děkuji za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
7.10.19 08:19

@hajánek76 Dobrý den, v záručním listě dole máte adresu na zastoupení, oni mají servis a dá se u nich sehnat náhradní díl. napište nebo zavolejte jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
10.10.19 17:16

@steeve zkusím najít, moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.11.19 19:20

Kde sehnat polystyren do cybex juno fix 9-18kg

Dobry den, chtela sem prodat autosedacku cybex juno fix 9-18kg a dnes pri sundavani potahu abych je vyprala sem zjistila ze je na dvouch mistech naprasklej polystyren za hlavou a na kazdem boku taky kousek odlouplej.Kde to sehnat? Na netu sem zatim nic nenasla:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
9.11.19 09:59

@steeve Dobry den, diskuze je velmi stara, chtela jsem se zeptat, zda jeste lze sehnat polystyren na starsi sedacku Romer Kidfix, pokud se v tomto odvetvi jeste pohybujete. Nasla jsem hodne produktu, ale nejsem si jista kompatibilitou a 500,– za jeden polystyren mi prijde prehnane. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
11.11.19 08:17

@barca0140 na Kidfix jsou tyto polystyreny: http://autosedacky.mimishop.cz/…-kidfix-sict ano ceny náhradních dílů jsou v současné době vysoké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
11.11.19 18:31

@steeve Dekuji,je velka skoda, ze nahradni polystyreny prodavaji pouze v cele sade, jelikoz zbytek mame v poradku. Trosku jsem doufala, ze je nekde prodavaji zvlast. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
13.11.19 08:32

@barca0140 on výrobce nabízí také samotný hlavový na Kidfix, ale je za stejnou cenu jako celá sada a doporučuje vyměnit vždy celou sadu z důvodu bezpečnosti, protože když máte poškozený jeden polystyren, je pravděpodobné že můžou být poškozeny ostatní, a poškozený polystyreny nedokáže zajistit 100% ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
13.11.19 14:13

@steeve Dekuji za odpoved, bohuzel se nam prave hlavovy polystyren zlomil pri spatne manipulaci, tak nezbyva nez koupit celou sadu.
Chtela jsem se jeste zeptat, kdyz uz jsme u autosedacek, meli jsme vice druhu sedacek a vsechny, co se tyce pohodli sedaci casti jsou dost nepohodlne(sedaci cast je velmi tvrda, predevsim na dlouhe cesty) a to jsem zkousela sahat na sedacky i u znamych. Vetsina sedacek ma max. zesileni materialu nebo male polstrovani v teto oblasti, ale kdyz pak treba se synem cestujeme nekolik hodin do zahranici i nekolikrat do roka, stezuje si, ze ho z toho hodne boli zadek.Byla by ohrozena funkcnost a bezpecnost pokud bych synovi usila do sedacky podsedak z pametove peny nebo jsou sedacky, ktere nestoji velke tisice, ktere toto maji resene z vyroby popr.je jine reseni? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
14.11.19 08:19

@barca0140 u sedaček se časem prosedí ta výplň co je v sedací části( někde je molitan, jinde duté vlákno…) takže pak se ta sedačka může zdát tvrdší, asi ideální řešení koupit novou originál výplň, pak je zaručena opět 100% bezpečnost.
Ale hlavně jde o tvar sedáku, pokud je rovný, bolí dítě zadek, pokud je ergonomický a zvolena správná velikost sedačky tak to pak nebolí.
Vem te si závodní auta, oni mají pouze plastovou( karbonovou ) skořepinu, ani kousek polstrování a vydrží hodiny sedět v autě. I školní nebo kancelářské židle jsou bez polstrování a vydržíme sedět hodiny ve škole či práci, takže není to o polstrování, ale správné velikosti a tvaru sedáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí