Rozmazlená dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
30.6.18 12:30

@anupati diagnózu žádnou nemá, jen je prostě šílenec. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
30.6.18 12:37
@Tamtama píše:
@anupati diagnózu žádnou nemá, jen je prostě šílenec. :lol:

Ja si vzdycky rikam…po kom to dite je,to neni mozny..Pak se zamyslim ........No tak tohle muze mit po me i po manzelovi.No tezko rict,po kom z nas :lol: Obdivuju tvoje nervy.Pro me je rozdil v tom,ze i ten silenec reknes s laskou,neodkladas ho nekam co vikend…Me proste cely ten prvni prispevek vyznel hodne negativne,za vse muze bud dcera,je to dabel nebo otec…ja delam vlastne vse spravne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.18 13:35

Já to sama i napsala,že se k ní nechovam dobře a taky ona ke mně. Připouštím, že ta to mohu snad i já,ale to,že jsme se s jejím tatou rozešli není moje vína,ale jeho ( našel si jinou ) holku mám od miminka jenom ja v péči. Na druhou dceru hojnější nejsem.Rozdily opravdu nedělám.Je mi to líto,ale tyhle poměry uz asi neovlivním .K sestře ji nepokládám, právě ta o ni neztratila zájem ani na chvilku narozdíl od vlastního tatínka.Myslim,že se obou venuju dost,ale když potřebuju doma udělat,Tak ona to prostě udělá Tak,aby za pozornost byla neustále, ikdyby negativní. Těžko vysvětlovat, když už u toho člověk není. Předtím, než se narodila druhá dcera jsem se jí věnovala pořád,měla vše a teprve teď jsem pochopila , že fakt nezvládá fakt,že není sama.Ale tohle ja uz opravdu neovlivním. Nevrátim vztah s jejím tatínkem,nevrátim cas,abych neměla dite další a neposlu přítele do haje. TO je na ni,aby ses tím smířila. Ja delam vše tak jak předtím,ale je tu druhé dítě, už není sama.Zni to sobecky,ale je to tak.Uvedomuju si ,že zářil a dělam maxixum pro to,aby to tak nebrala. Ale když něco udělá,třeba mlátí mladší sestřičku, tak zasahnu, je to logicke.Ignorovat to nejde,protože jakmile začnu,tak se ta holka zabije,protože ji napadají opravdu hovadiny.Posledné když jsem ji vysvětlila,ze kdyz spadne postele,když na ni bude skakat, tak za mnou at s brekem nechodí ,až se tak stane a dopadlo to Tak,že jsme jely na pohotovost.Tohle dite se musí hlidat chtě nechtě. Ignorování tímto padá.

• Citovat
  • Upravit
122419
30.6.18 13:38
@Tamtama píše:
@anupati diagnózu žádnou nemá, jen je prostě šílenec. :lol:

Těch je tu více. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
30.6.18 13:52
@Anonymní píše:
Já to sama i napsala,že se k ní nechovam dobře a taky ona ke mně. Připouštím, že ta to mohu snad i já,ale to,že jsme se s jejím tatou rozešli není moje vína,ale jeho ( našel si jinou ) holku mám od miminka jenom ja v péči. Na druhou dceru hojnější nejsem.Rozdily opravdu nedělám.Je mi to líto,ale tyhle poměry uz asi neovlivním .K sestře ji nepokládám, právě ta o ni neztratila zájem ani na chvilku narozdíl od vlastního tatínka.Myslim,že se obou venuju dost,ale když potřebuju doma udělat,Tak ona to prostě udělá Tak,aby za pozornost byla neustále, ikdyby negativní. Těžko vysvětlovat, když už u toho člověk není. Předtím, než se narodila druhá dcera jsem se jí věnovala pořád,měla vše a teprve teď jsem pochopila , že fakt nezvládá fakt,že není sama.Ale tohle ja uz opravdu neovlivním. Nevrátim vztah s jejím tatínkem,nevrátim cas,abych neměla dite další a neposlu přítele do haje. TO je na ni,aby ses tím smířila. Ja delam vše tak jak předtím,ale je tu druhé dítě, už není sama.Zni to sobecky,ale je to tak.Uvedomuju si ,že zářil a dělam maxixum pro to,aby to tak nebrala. Ale když něco udělá,třeba mlátí mladší sestřičku, tak zasahnu, je to logicke.Ignorovat to nejde,protože jakmile začnu,tak se ta holka zabije,protože ji napadají opravdu hovadiny.Posledné když jsem ji vysvětlila,ze kdyz spadne postele,když na ni bude skakat, tak za mnou at s brekem nechodí ,až se tak stane a dopadlo to Tak,že jsme jely na pohotovost.Tohle dite se musí hlidat chtě nechtě. Ignorování tímto padá.

Ale ty se nemuzes chovat tak jako predtim, kdyz se situace uplne zmenila :zed: a rozhodne neni na 4-letem diteti, aby se smirilo s tim, ze ty mas dalsi dite a neni sama :zed:. Boze muj, to snad nemuzes myslet vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15292
30.6.18 13:55

Zakladatelko tvoje dcera je malá 4letá holčička,ty o ní píšeš strašně chladně. Věřím,že je divoká,neposlušná atd.,ale pořád je to malé dítě,potřebuje především lásku rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
30.6.18 14:12
@anupati píše:
Ja si vzdycky rikam…po kom to dite je,to neni mozny..Pak se zamyslim ........No tak tohle muze mit po me i po manzelovi.No tezko rict,po kom z nas :lol: Obdivuju tvoje nervy.Pro me je rozdil v tom,ze i ten silenec reknes s laskou,neodkladas ho nekam co vikend…Me proste cely ten prvni prispevek vyznel hodne negativne,za vse muze bud dcera,je to dabel nebo otec…ja delam vlastne vse spravne :nevim:

moje nervy vůbec neobdivuj, je u nás řev od rána do večera.. i mladšího babička vždycky říká, že si je bere s tím, že na ně nebude křičet, ale sotva se rozeběhnou po zahradě, už ječí..
:lol: možná staršího neodkládám, ale na každý svůj pracovní víkend se hrozně těším, že kluci nebudou doma.. přitom jsem od rána do večera v práci.. :lol:
mimochodem než jsem napsala tenhle příspěvek, přišli kluci z pokoje, že jim spadl květináč a rozsypala se hlína, tak jen říkám, že to nevadí, ať si vezmou košťátko a lopatku a zametou to a jestli chtějí pomoct.. vlezu do pokoje, tam smrad jak na veřejném wc.. starší se vyčůral a vykadil do hrnce z kuchyňky, a abych to nenašla, dal to do šuplíku s leporelama.. to otevřu a tam leží další hovno.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5144
30.6.18 14:52
@Anonymní píše:
Já to sama i napsala,že se k ní nechovam dobře a taky ona ke mně. Připouštím, že ta to mohu snad i já,ale to,že jsme se s jejím tatou rozešli není moje vína,ale jeho ( našel si jinou ) holku mám od miminka jenom ja v péči. Na druhou dceru hojnější nejsem.Rozdily opravdu nedělám.Je mi to líto,ale tyhle poměry uz asi neovlivním .K sestře ji nepokládám, právě ta o ni neztratila zájem ani na chvilku narozdíl od vlastního tatínka.Myslim,že se obou venuju dost,ale když potřebuju doma udělat,Tak ona to prostě udělá Tak,aby za pozornost byla neustále, ikdyby negativní. Těžko vysvětlovat, když už u toho člověk není. Předtím, než se narodila druhá dcera jsem se jí věnovala pořád,měla vše a teprve teď jsem pochopila , že fakt nezvládá fakt,že není sama.Ale tohle ja uz opravdu neovlivním. Nevrátim vztah s jejím tatínkem,nevrátim cas,abych neměla dite další a neposlu přítele do haje. TO je na ni,aby ses tím smířila. Ja delam vše tak jak předtím,ale je tu druhé dítě, už není sama.Zni to sobecky,ale je to tak.Uvedomuju si ,že zářil a dělam maxixum pro to,aby to tak nebrala. Ale když něco udělá,třeba mlátí mladší sestřičku, tak zasahnu, je to logicke.Ignorovat to nejde,protože jakmile začnu,tak se ta holka zabije,protože ji napadají opravdu hovadiny.Posledné když jsem ji vysvětlila,ze kdyz spadne postele,když na ni bude skakat, tak za mnou at s brekem nechodí ,až se tak stane a dopadlo to Tak,že jsme jely na pohotovost.Tohle dite se musí hlidat chtě nechtě. Ignorování tímto padá.

Sestra narozdil od tatinka neztratila zajem? A proc by ho ztracela, co ma tvoje sestra co delat s otcem dcery (a otec prece zajem ma, ma ji na vikendy a rikas, ze ji rozmazluje)? Ale zajem o mladsi nema, ze by si treba vzala jednou mladsi jednou starsi? Abys dcera aspon jeden vikend v mesici byla s tebou, a bez sestry, kdyz mladsi je s tebou kazdy vikend ale starsi ani jeden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
30.6.18 20:52
@Anonymní píše:

Co se tyka tveho ditete, tak prave Ty muzes a musis veci menit. Ty jsi pro tu malou stred vesmiru. Musis ji pomoc se se vsim vyrovnat, jsou ji 4 roky, Ty jsi jeji mama a nikdo jiny ji pomoc nemuze. Myslim si, ze Te dost zrcadli. Opravdu, zmen pristup, otevri se ji, ukaz ji milujici mamu, ktera ji miluje bez jakykoliv podminek! Nekomamduj ji, ukaz ji lasku. Mazli ji, rikej ji, jak moc ji mas rada. Kdyz pises, ze se k ni takhle chovas, protoze ona se tak tobe taky chova, tak to zni, jako bys mluvila o kamosce a ne o svem diteti. Ja te nechci kritizovat, ale jen poradit, tusim, ze mas nervy na pochodu a rypani ti moc nepomuze. Ber to jen jako radu. Tvoje druha dcera taky roste, taky je toho soucasti, taky ji to ovlivni.. Musis myslet na to, ze ty dve holcicky jsou na tobe absolutne zavisle, ty jsi tu pro ne a ony ti tu lasku oplati. Jednou vyrostou a jaky vztah budete mit, to zalezi prvotne na tve vychove. Bud rada, ze mas holky zdrave, zlobi vsechny deti na svete, to te muzu ujistit, je naprosto normalni.. Nezlob se na ni, je to tvoje mala holcicka. Ja mam taky jednu, stejne starou a zrovna vcera nemela dobry den, zlobila, byla protivna a unavena. Taky mi nervy pracovaly, ale nez vecer usnula, tak jsem si s ni lehla a hrala jsem si s ni, koukala na tablet, delala jsem vsechno, co chtela, bez otazek proc, bez namitek, pristoupila jsem na jeji hru, krasne pookrala, uklidnila a usnula s usmevem. Dnes byla zase jako slunicko. Proste to je clovek jako kazdy jiny, ma sve nalady, napady a doufa, ze ji pochopis a prijmes ji takovou, jaka je.. Hodne sil, at se vsechno zlepsi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85403
30.6.18 21:05
@Tamtama píše:
moje nervy vůbec neobdivuj, je u nás řev od rána do večera.. i mladšího babička vždycky říká, že si je bere s tím, že na ně nebude křičet, ale sotva se rozeběhnou po zahradě, už ječí.. :lol: možná staršího neodkládám, ale na každý svůj pracovní víkend se hrozně těším, že kluci nebudou doma.. přitom jsem od rána do večera v práci.. :lol:
mimochodem než jsem napsala tenhle příspěvek, přišli kluci z pokoje, že jim spadl květináč a rozsypala se hlína, tak jen říkám, že to nevadí, ať si vezmou košťátko a lopatku a zametou to a jestli chtějí pomoct.. vlezu do pokoje, tam smrad jak na veřejném wc.. starší se vyčůral a vykadil do hrnce z kuchyňky, a abych to nenašla, dal to do šuplíku s leporelama.. to otevřu a tam leží další hovno.. :cert:

No a diagnozu fakt nema? Normalni tohle teda opravdu neni, to se na me nezlob. Aby v 6 letech kadil v pokojiku do hracek a supliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
30.6.18 21:21

Klasika. Maly tyran. Precti si knihu s timto nazvem. Ja ji doporucuju, kudy chodim, hodne mi otevrela oci. Jinak
1. dite nebit, to nikam nevede. Muj nejstarsi zacal byt jedine agresivni na sve okoli.To mas jeste stesti, ze se ti nerubou s mladsi jako u nas
2. pouzivat pozitivni rceni misto „Na zdi se necmara!“ radeji „Pojd, namalujes mi hezky obrazek na papir.“
3. vylitat, vyradit, vyblbnout venku. Pak nebude litat v byte. Nebo ji v byte zlochtej, hrajte polstarovou bitvu, proste kdyz uz musis byt doma, at nerusite sousedy
4. deti zlobi zpravidla z techto duvodu: nudi se, chteji na sebe upozornit, zarli. Takze venovat chvili pozornost a pak chvili neco delat.
5. co se tyce obhajoby ja nastavuji pravidla, ale tatinek a sestra je nedodrzuji. Neberu. Deti jsou v tomto veku jiz chytre a umi rozlisit, ze jina pravidla plati napr. doma a ve skolce. Na pravidlech trvej a nedodrzovani trestej tim, co ji nejvic vadi. Seberes oblibenou hracku, nebude televize, nedostane sladkost. Ja kdyz zlobej je okamzite ukoluju a to je moc nebavi, takze jsou skoro hned jak andilci. A nebo ji to nakonec zabavi. Treba peceni buchty je u nas stale in

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
30.6.18 21:30
@Pavlína Nagy píše:
Já bych si teda promluvila s tatínkem. Nebo zkusit obrácenou psychologii, nebo jak se to jmenuje. Až bude čmárat po zdi, dělej že ti to je jedno, atd… Přeju pevné nervy :palec:

To je vtip, ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
30.6.18 21:32
@Tamtama píše:
moje nervy vůbec neobdivuj, je u nás řev od rána do večera.. i mladšího babička vždycky říká, že si je bere s tím, že na ně nebude křičet, ale sotva se rozeběhnou po zahradě, už ječí.. :lol: možná staršího neodkládám, ale na každý svůj pracovní víkend se hrozně těším, že kluci nebudou doma.. přitom jsem od rána do večera v práci.. :lol:
mimochodem než jsem napsala tenhle příspěvek, přišli kluci z pokoje, že jim spadl květináč a rozsypala se hlína, tak jen říkám, že to nevadí, ať si vezmou košťátko a lopatku a zametou to a jestli chtějí pomoct.. vlezu do pokoje, tam smrad jak na veřejném wc.. starší se vyčůral a vykadil do hrnce z kuchyňky, a abych to nenašla, dal to do šuplíku s leporelama.. to otevřu a tam leží další hovno.. :cert:
:mrgreen: :hug: nemáte zahradu? Že bys mu vyhradila jeho kakací koutek :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
30.6.18 21:38
@Kassor píše:
Co se tyka tveho ditete, tak prave Ty muzes a musis veci menit. Ty jsi pro tu malou stred vesmiru. Musis ji pomoc se se vsim vyrovnat, jsou ji 4 roky, Ty jsi jeji mama a nikdo jiny ji pomoc nemuze. Myslim si, ze Te dost zrcadli. Opravdu, zmen pristup, otevri se ji, ukaz ji milujici mamu, ktera ji miluje bez jakykoliv podminek! Nekomamduj ji, ukaz ji lasku. Mazli ji, rikej ji, jak moc ji mas rada. Kdyz pises, ze se k ni takhle chovas, protoze ona se tak tobe taky chova, tak to zni, jako bys mluvila o kamosce a ne o svem diteti. Ja te nechci kritizovat, ale jen poradit, tusim, ze mas nervy na pochodu a rypani ti moc nepomuze. Ber to jen jako radu. Tvoje druha dcera taky roste, taky je toho soucasti, taky ji to ovlivni.. Musis myslet na to, ze ty dve holcicky jsou na tobe absolutne zavisle, ty jsi tu pro ne a ony ti tu lasku oplati. Jednou vyrostou a jaky vztah budete mit, to zalezi prvotne na tve vychove. Bud rada, ze mas holky zdrave, zlobi vsechny deti na svete, to te muzu ujistit, je naprosto normalni.. Nezlob se na ni, je to tvoje mala holcicka. Ja mam taky jednu, stejne starou a zrovna vcera nemela dobry den, zlobila, byla protivna a unavena. Taky mi nervy pracovaly, ale nez vecer usnula, tak jsem si s ni lehla a hrala jsem si s ni, koukala na tablet, delala jsem vsechno, co chtela, bez otazek proc, bez namitek, pristoupila jsem na jeji hru, krasne pookrala, uklidnila a usnula s usmevem. Dnes byla zase jako slunicko. Proste to je clovek jako kazdy jiny, ma sve nalady, napady a doufa, ze ji pochopis a prijmes ji takovou, jaka je.. Hodne sil, at se vsechno zlepsi :kytka:

Tak tohle je krásná citlivá rada :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
30.6.18 21:40
@Anonymní píše:

To je strašnej přístup :zed: chudák holka… uvědom si, že jí jsou 4 roky! Není to na ní, aby se s tím vyrovnala, v tom jí musíš pomoct ty.

Opravdu nechápu, proč si někdo jako ty pořídí dvě děti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect