Rozvedli byste se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11581
23.1.26 15:33
@Klávesa289 píše: Více

Zakladatelka to stejne cist nechce :nevim: Asi čekala jine reakce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
23.1.26 15:39
@citlivaduse píše: Více

Potřebují odbornou pomoc oba. Já to na jednu stranu chápu, člověk většinou myslí, že stačí chtít a je to. Zlomená noha se taky neléčí kapičkami a bilinkami. Alkoholik potřebuje léčbu a musí ji chtít sám. A je opravdu naivní si myslet, že o víkendu na akci on nebude pít. Třes a neklid je jasným důkazem, jak moc je v průšvihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17320
23.1.26 15:57

Noo, mně teda popravdě, ta diskuze později přišla snad až jako vymyšlená, ale koukám, že fakt není. Bohužel…
Bylo mi dost divný a zcela nepochopitelný, jak někdo může s takovým mužem při tom všem, ještě plánovat dítě, když vidí, jak na tom je. :(
Z toho mi vychází snad jen jedno, že ta láska je opravdu až tak neskutečně „slepá”, že si člověk vůbec neuvědomuje ani ty základní životní skutečnosti a nedomýšlí následky svých rozhodnutí. :think:
Nicméně, zakladatelky je mi upřímně líto, ale respektuji její rozhodnutí ať už je jakékoliv, protože je to jen její volba a hlavně její život. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
23.1.26 17:09
@Lavender2 píše: Více

Sice ti nepíšu, že jsi blba, nicméně tvá rozhodnutí jsou hodně hloupá a naivní.
Píši pod nicken, kdybych si chtěla honit ego, píšu jako anonym.
Takže si klidně můžeš přečíst, kam přispívám a co řeším.
Nemam dokonalý život, nemam dokonalého manžela či děti a dokonce ani psa, který ma rodokmen až nevim kam.
Dokonce ani mi rodiče a zbytek rodiny nejsou dokonalí.
A nežijeme ani na dokonalém místě a městě a me auto je taky nedokonale.
S ohledem na to, že teta žila s alkoholikem, tak vím, co to obnáší, dokonce se s námi tahle část rodiny přestala bavit, protože jsme odmítli pozvat strýce na svatbu. A měli takové připitomělé důvody, proč by tam mel strýc byt až to bylo trapné - asi jako ty teď, jak ho obhajuješ a chceš s takovým dítě.
Každopádně je to tvůj život, bohužel je v tom tvá dcera.
A všem tady je uplne jedno, jak to cele dopadne, protože každý má svých starostí dost.
Lide ti píši své zkušenosti aby ti poradili…ovsem ty potřebuješ svou zkušenost, protože některé zkušenosti jsou nepřenositelné a bohužel se nich neumíníš ani poučit a o to víc je to smutné.
Píšeš o své spackané minulosti, ale ani tvá současná situace není růžová a budoucnost nejistá.
Dělej si co chceš.
Místo toho abys byla naštvaná na chlapa, tak jsi naštvaná na ty, co ti napsali holé fakty.

Není mi líto tebe, je mi líto tvé dcery, kterou jsi do toho zatáhla, protože si neumíš řešit své záležitosti, přestože jsi dospělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
23.1.26 19:06

Achjo, já vím, že se ti to blbě čte a reakce jsou i drsnější, ale pravdivé.. ty to nechceš vidět a přiznat, jak moc velký je to průšvih…mně je líto toho krásného klidného bytu se zahradou a dcery, mohly jste tam mít pohodičku jako dvě princezny, přece nevadí, že Princ na bílém koni se nekoná, tvé dítě je důležitější…

Škoda, že se zlobíš, dost nás ti napsalo z praxe, nezavírej před tím oči… A na tu akci fakt nechoďte, je to moc velký risk teď ze začátku… Prohledalas ten byt, jak jsem ti psala? Když si počteš třeba u anonymních alkoholiků, zas pochopíš další kousek skládačky, který nechceš vidět…

A ne, nikdo nejsme ideální, ani nežijeme ideální život, já už vůbec ne… Na to si tu fakt nikdo nehraje…Jen člověk z dálky vidí mnohem líp než ten, který je zavřený uvnitř… O tom to je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
23.1.26 19:27

Zakladatelko, taky si myslim, ze to manzel bez odborne pomoci nezvladne, v urcite fazi uz si clovek nedokaze pomoct sam. Je to tezky alkoholik a trva to roky. A prestat musi chtit sam, delat to kvuli nekomu jinemu nefunguje, jen zacne lhat a pit tajne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2750
23.1.26 19:58

Zakladatelko, věř, že bych ti moc přála, aby pít přestal, abys měla pěkný zdravý vztah… Jako šanci mu dej, když ho miluješ. Ale jednu. Brzy zjistíš, jestli pije, nebo ne. Pro mě je tohle téma bolavé a moc bych si přála, aby žádné dítě nemuselo žít v domácnosti s alkoholikem… A ty máš hlavní úkol být dobrou matkou své dceři a uchránit ji před takovými starostmi. Já neříkám, že tvůj chlap má tam uvnitř špatný charakter. Ale ta závislost všechno dobré zničí. A bohužel i životy jeho blízkých. Každopádně pořídit si v dohledné době dítě s takovým člověkem je… šílenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13501
23.1.26 19:59

Jasně, ono se to nečte dobře…
Ale upřímně, většině jsi úplně jedno… Není důvod si honit ego… To jsi ty, kdo jde naproti zbytečným problémům. Máš možnost volby. Co je nepochopitelné a neodpustitelné, že jsi do toho zatáhla svoje dítě a případnému dalšímu jsi toto závislé individuum vybrala za otce. Tvoje volba, tvoje zodpovědnost.
Mně se teda nelíbí i to, že nejspíš nejste samoplátci a ta vaše cesta za dítětem je hrazená ze ZP za situace, kdy tvůj manžel chlastá jak duha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2750
23.1.26 20:00

Neposer to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.26 12:44

@Lavender2
Ahoj, jak proběhla ta oslava? Udržel se?

• Citovat
  • Upravit
25511
26.1.26 12:02

ahojky, tak měly jsme pravdu, že to zřejmě nedá (co ta oslava?), nebo se zatím daří a stěhování není na pořadu dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
26.1.26 12:23
@Lucy75 píše: Více
…nebo jste ujeli oba?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
26.1.26 13:14

@Lucy75 @Pedro867 myslíte, že ještě napíše? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2091
26.1.26 13:24
@Trojlístek píše: Více

Nemyslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
26.1.26 13:59
@pisisvori píše: Více
škoda, no, já chápu, že se jí to blbě četlo, ale myslely jsme to opravdu dobře, navíc dostala i dost zpětné vazby z praxe z mnoha stran, takže nešlo o žádné hejtění… spíš to bylo dost drsné na to ji nechat v klidu řešit těhotnění… to by fakt byla cesta do pekla…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí