Rozvedli byste se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
19.1.26 22:22
@Rosebery píše: Více
Řídí.. ráno jezdí každý den do práce 20 km.

On má 115 kg a je hodně svalnatý, i když špeky má taky, hlavně pivní pupek..vedle toho, že chlastá, tak zvládá pravidelně zhruba třikrát do týdne cvičit v posilovně a to dost intenzivně, takže má asi dobré spalování, tím, jak je velký. A naučil se teda předtím, než si otevře první pivo se většinou pořádně najíst, to je potom taky hodně znát na tom kolik toho vydrží nebo jak moc je to na něm poznat..Ale spíš má asi štěstí že ho prostě ještě někdy po ránu nestavěli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
19.1.26 22:29
@123Soňa píše: Více

To zní hrozně :(. Já to pořád jakoby omlouvám tím, že nic špatného když pije vlastně nedělá, jen je prostě takový otupělý a přeblblý… většinou u toho něco vaří v kuchyni, tak máme pak na druhý den oběd do práce, já pak druhý den po příchodu z práce teda uklidím tu spoušť v kuchyni a hotovo… trpí tím teda spíš náš intimní život, protože samozřejmě když pije, tak nic není…

Mě je 38 a dceři 15.. Myslím si a doufám že dcera tím nijak netrpí, opravdu se jí věnuji dost (když teda chce, už je hodně samostatná) a spolu mají takový neutrální a chladný vztah, ale snad ne negativní. Jediné co mě právě taky dokopalo k tomu to začít řešit je to, že minulý týden si všimla toho, kolik toho za jeden večer vypil, tak jsme si o tom povídali a nechci, aby jí šel takto špatným příkladem.. doteď si toho nejak nevšímala, má svůj svět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36187
19.1.26 22:37
@Lavender2 píše: Více

Spíš mu nikdo ráno nedává dejchnout :roll: pochybuju, že by mel nulu po 12 pivech, ani omylem. Si kup alkoholtestr a uvidíš, on se taky pak nebude mít na co vymlouvat, že je „přece v pohodě“.
Tobě nevadí, jak to z něj v noci táhne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
19.1.26 22:41
@pikola píše: Více

To jsem mohla, To mě nenapadlo.. Teď už je to pasé, buď se už nenapije a nebo se napije a balíme to.. hlavně musím vydržet, mám docela problém s důsledností :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
19.1.26 22:45

Jdu spát. Všem moc děkuji, že v tom nejsem sama… Dobrou noc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17319
19.1.26 22:48

@Lavender2
Hmm a řekla bych, že zrovna dneska, musel být ale festově na šrot, když po celý ten čas od založení tvé diskuze, tak sáhodlouze všem ihned horlivě odepisuješ… :think:
Nezlob se, ale to co tady popisuješ, může být samozřejmě i reálné, ale něco mi přece jen říká, že tady tak trochu trollíš. :cert: :lol:
I tak ti přeji, hezkou a klidnou dobrou noc. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
20.1.26 07:25
@Černá Madonna píše: Více

Nechápu Tvůj komentář, opravdu nemám za potřebí trollit. Evidentně Ty máš za potřebí prudit. Obhajovat a vysvětlovat Ti to nebudu, mysli si, co chceš :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35163
20.1.26 07:43

Co si vybral asi víš že? Rozvedla bych se a žila radši s dcerou sama. Miminko nebude, i když zůstaneš s ním, to ti je přece už dávno jasný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35163
20.1.26 07:49

Teď je to na tobě. Musíš to prostě dodržet. Jestli bude pít, tak se odstěhovat. Jak sama píšeš, nebere tě vážně. A to ani nezačne, když mu neukážeš, že to vážně myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
20.1.26 08:02
@arinecka píše: Více

Ráno jsem se probudila mnohem méně odhodlaná, než večer, ale musím to nějak rozumem dát. Ještě jsem zvědavá, co na to řekne dcera, bojím se, jak to vezme..Ale s tím ještě počkám, až jestli nepřekvapí, že by to vydržel…Ale upřímně, nevím, zda mu za to vůbec stojíme :(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
20.1.26 08:06

S alkáčem bych se ve 38 bála, co se mi narodí. Ne, zatím bych se nerozváděla, ale trvala bych na tom, že 6 litrů piva 4× denně je závislost a ať s tím něco dělá. Dceru bych nechala žít (já jsem partnery své mámy nikdy nemusela). Pokud není na něj drzá, jen se mu vyhýbá, nenutila bych ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2091
20.1.26 08:10

Uz bych davno byla pryc, kdyby me dite kvuli partnerovi bylo zalezle v pokojicku. Vic neni treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
20.1.26 08:12
@Klávesa289 píše: Více

Mě vůbec nenapadlo, že by pak kvůli tomu miminko nemuselo být zdravé.. Všude nám totiž řekli, že on je prostě OK, spermiogram ukázkový, teď na TČM mu terapeutka taky řekla, že „u pána problém nebude“. Ale nic nám nenašli, já jsem taky úplně zdravá, ale pořád se problém hledá u mě… Při IVF se nám zastavil vývoj embryí 4 den, někde jsem četla, že to může poukazovat na špatný vliv spermie, jenže v CAR nám to vyvrátili, takže zase byl na koni. Přitom jsem to četla už víckrát. Jenže nikde se neřeklo, že pije tolik… No teď si dáme asi ty 3 měsíce a buď to vydrží, nebo okamžitě jak se napije, půjdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
20.1.26 08:15
@pisisvori píše: Více

On na ní ale není zlý, snaží se.. Ona ho ignoruje. Říká, že si s ním nemá co říct..Je to puberťačka, mě to trápí, ale řešila jsem to i u psycholožky a řekla mi, že je to OK a patří to k věku… Kdyby na ní vztáhl ruku, to bychom šly hned, ale takhle je to pro mě jen další dílek proč odejít, ale rozhodně ne zásadní důvod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2091
20.1.26 08:20

Mam holky 12 a 17. Vim jak se chovaji k nextce tatinka a vim jak se chovaji k memu priteli a take vim proc. Ver, ze ta mladsi je pubertacka vic jak ta starsi… Duvod tam je, moc dobre citi, ze on neni hodny clovek… Ale to musis vedet ty. Ja bych na sve deti problem nikdy nehazela a kdyby s partnerem deti byt nechtely, nebyl by muj pritel… Kdyby rekl nebo udelala cokoli jen na hrane ( tam nejde o biti proboha) ale nejake arogantni chovani, prehlizeni, zesmesnovani… sel by hned. V tom mam jasno.
Proste ty musis vedet, kde je ten skutecny duvod a puberta to za me neni :(. Je dost rozdil nemit si s nim co rict a nechtit s nim travit cas a tim nebyt ani s tebou, kdyz onnje doma :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí