Rozvedli byste se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
19.1.26 21:14
@Bahha píše: Více

Máš pravdu.. nechám si vše líbit.. ono je to z jeho strany zabalené vše do vtipu, pochval apod. Ale de facto kdyz se zamyslím, tak si jede vše podle sebe a já se přizpůsobím..

Dcera je pro me na prvním místě, ono to tu z komentářu asi tak nevyznívá, ale to beru prostě automaticky, že v první řadě se starám a zajímám o ní. Ona má mou pozornost, čas a péči a vše co potřebuje. Asi taky proto jsem někdy úplně na roztrhání, protože bohužel jak u nás nefunguje ten společný čas, tak jsem prostě buď s ní nebo s manželem a někdy je to náročné, aby byli spokojeni oba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
19.1.26 21:18
@Daisy86 píše: Více

No divila by ses, kdo ho nezná, tak na něm 7 piv ani nepozná. 10 to už je veselejší a plácá blbiny, ale pořád normálně funguje. Nikdy se nestal žádný průser, vždy vše povypínané, zhasnuto atd., pořád má to chování pod kontrolou. Ale miminko bych mu samozřejmě nesvěřila, to ani omylem. Teď jsem si vzpomněla, když se jsme se poznali, tak jsem se divila, že jeho bývalá měla podmínku, že mu dceru bude dávat pouze za podmínky, že nebude pít, když jí bude hlídat…No teď už mi to dává smysl…ty bláho… teď mi to nějak docvaklo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36184
19.1.26 21:24
@Lavender2 píše: Více

No, já se chtela zeptat, jestli ex neměla problémy s pitím. Evidentně jo a stejně je mu to jedno. Je jedno, že to neni vidět, to už je známka toho, že potřebuje čím dal tím větší množství a ty uz to taky bereš jako normální stav když má „jen“ pár piv. Tím ho vlastně sama omlouváš, ze to neni tak hrozný

Přestala bych se „snažit víc“
Už teď jedeš na 100 %. Pokud přidáš, zlomíš se. Zkus naopak „ubrat“. Přestaň po něm uklízet tu kuchyň, když se opije. Přestaň se usmívat, když jsi grogy. Buď autentická. Pokud uvidí realitu bez tvého „filtru dokonalosti“, možná mu dojde, že je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
19.1.26 21:34
@pikola píše: Více

Děkuji, máš pravdu. No právě jsem to téma nadhodila a máme nad čím přemýšlet. Ale já už nemůžu ustoupit jako dřív a jak píšeš, musím se teď snažit nesnažit se tolik.. dobrý paradox..
V pátek se jdu mrknout na pronájem, abych měla případně plán.. snad mě to odhodlání nepřejde, musim vydržet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36184
19.1.26 21:41

Vzdyt on s tebou stejně pul týdne není, on je s lahváčem a mimo :nevim:
Zkus se zamyslet, jestli touha po dítěti není i trochu únikem od reality současného vztahu – snaha „něčím to naplnit“. Jsi mateřský typ, to je krásné, ale máš dceru, která tě teď v pubertě potřebuje víc, než dává najevo. Potřebuje mámu, která je v pohodě, ne mámu, která se nutí k úsměvu před opilým otčímema jeste se snaží o další dítě stůj co stůj, hlavně že je s kým.

Na čas mit trošku party život je ok, ale neni ok mit party doma 3× týdně 6 let. Nemusíš se hned rozvádět, dejte si třeba pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
19.1.26 21:43

Nějak se nemůžu zorientovat v tom, že zakladatelka naráz plánuje společné dítě a zároveň rozchod. Potkala kvalitnějšího partnera, než byl ten první, ale to pivo je opravdu varující. Příchod společného dítěte by myslím jen všechno zkomplikoval. Slepovat dva zbytky rodiny je opravdu sázka do loterie. Málokdy se povede tak, aby to všem vyhovovalo. Člověk chce k někomu patřit a kolikrát překousne ledacos, co je za hranou. Otázka je, jaké jsou vyhlídky na to, spokojeně a v pohodě spolu zestárnout. Pokud nijak zvlášť pozitivní, je snad lépe to ukončit co nejdřív. Umělé prodlužování vztahu je ztráta času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
19.1.26 21:49

Spíš je ta touha po dítěti tak trochu můj samostatný projekt, když to s velkým sebezapřením řeknu asi nejupřímněji, jak to teď cítím :(

Dcera tím snad netrpí, hodně spolu mluvíme o všem, máme hezky vztah. Nicméně i ona je jednou z těch posledních kapek, že to začínám takhle řešit, protože mi minulý týden řekla, že si všimla co on toho vypije a že to není normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
19.1.26 21:52

Jn. Manipulator.
Mám otce manipulator - tam bylo ještě složitější to prokouknout a vymanit se.
Ale povedlo se mu mě od mámy odlakat na 15 let.

Viděla sem, že si tu někde psala, že je manipulator. To je první krok k tomu mi přestat manipulace bastit. Si na dobré cestě.

Prostě si stůj za svými pocity. Stůj si za tím, co ti vnitřní hlas napovídá.

Pokud si myslíš že pití několikrát do týdne je zle, stuj si za tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
19.1.26 21:52
@Pe.M.1 píše: Více

Ono když se o dítě snažíš pět let, tak už v tom nějak žiješ že je to standard nehledě na to co se děje okolo.. ale samozřejmě je to nesmysl… jen teď jsme zrovna v nějakém léčebném procesu, tak nevím zda to teda ukončit nebo co a jak..
Každopádně jsme se teď večer dohodli, že to manžel zkusí a buď to zvládne nebo ne. Já se jdu v pátek podívat na byt, takže budu mít zadní vrátka a pokud to nezvládne, tak se asi odstěhujeme a uvidíme, zda bude za nás bojovat nebo bude konec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36184
19.1.26 21:56

A byl teď večer střízlivý? Když to sliboval? A co přesně slíbil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
19.1.26 21:59
@Bahha píše: Více

Zkusím to ustát. Jsem bohužel strašně lehce ovlivnitelný člověk, někdy mi přijde, že snad ani nemám názor a můj názor se odvíjí od toho, co si myslí ostatní.
Ale na druhou stranu jsem toho hodně zvládla, vyhrabat se doslova ze sraček do kterých mě dostal bývalý, koupila jsem byt, vystudovala jako samoživitelka při práci vysokou školu a mám teď diky tomu dobrou práci a jsme zajištěné… Rozhodně se mám od čeho odrazit, jen si to musím v té hlavě srovnat a ne se hnát slepě jen za miminkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
19.1.26 22:01

Ano, dnes nepil a zítra určitě také nebude. Po podobných debatách to vždy pár dní vydrží, ale já tomu dávám maximálně do pátku, moc tomu bohužel už nevěřím. Ale jasně jsem mu řekla, že tentokrát je to jiné z mojí strany a ať se rozhodne, buď pivo nebo rodina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4176
19.1.26 22:03

Napadá mě: on neřídí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4176
19.1.26 22:04

Jinak k těm pivům. Kdo to takhle do sebe klopí, tak to na něm fakt nejde poznat.
Klidně se dá za rok prochlastat na 4 piva za večer a nic ti není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
19.1.26 22:20

Proboha. Nohy na ramena. Můj otec je alkoholik, zkazil mi celé dětství, zničil mou mamku, která od něj nebyla schopná odejít. A já jí za to fakt nesnášela. Že není schopná odejít… Nenič dětství dceři, prosím. Jo a můj otec klidně nepije i dva měsíce a potom zase začne. A tak je to dokola celý můj život… Ach jo. Kolik ti je let? A dceři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí