Ruply mi nervy a zbila jsem dceru

Anonymní
12.8.15 22:00

Ruply mi nervy a zbila jsem dceru

Ano, ted pred chvili.Je ji 2 roky a sedm mesicu.Asi jsem jako vychovatelka uplne na prd.Otce holka poslechne na slovo, ma z nej respekt.Kdyz jsem s ni doma sama, mam nervy, kdy prijde hysterak, neco nedovolim a uz to pojede. Sileny rev.Ano,asi si muzu za to i ja. Hodne jsem ji povolovala, dovolila tamto a ono.Ted neni den aby nebyla scena, kdy ona rve, ja pak na ni a musim zavrit okna, bydlime v panelaku. Treba vcera. Dostala jsem od kamosky pro ni oblecky, ona je videla, hrala si s nima. Chtela jsem je schovat, no hruza.Rev,ze je chce, vztekani piskot. Dostala na zadek, rvala jeste vic.Pred chvili, jsem ji rikala, ze pujde spat, ona ze ne, ze chce koukat na tv. Jenze to uz se dve hodky divala, tak jsem to vypla a zapla jsem radio, na to byl hrozny hysterak, ze radio nesmim zapinat a rvala.Tak jsem k ni doletela.Byla jen v kalhotkach a dala jsem ji pres zadek a rvala na ni: drz uz hubu ty urvany parchante :,( proste nervy nevydrzely.Ted uz spi, divala jsem se a ma na zadku otisk dvou prstu, dostala poradne. Samozrejme ji miluju a opravdu dovoluji moc a toto je odmena. Prosim, poradte jak na ni. Delaji vam to tez decka.Uz nemuzu, dcera je maly diktator.Ted jsem tehotna a kazdy den stresy. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2638
12.8.15 22:04

Nase mala teda taky ted zkousi, co vydrzim. Bude mit v rijnu 3, takze asi takovy obdobi. Taky jsem teda nervak a kricim, ale zatim jsem to ukocirovala. No urcite se tu do tebe nekdo pusti. Ale ty sama jsi si vedoma, ze jsi udelala chybu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
12.8.15 22:04

Co bys chtěla slyšet? Ano, totálně jsi selhala. Zřejmě si absolutně nevíš rady s výchovou. Co mě teda zaráží je, že čekáš další dítě. Jak to chceš zvládat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
12.8.15 22:05

Klid, každému někdy ujedou nervy… :kytka: :kytka: :kytka:
můj je strašně zlatý, každý nechápe, že je tak hodný… ale když něco udělá tak dostane po zadku, pak mu to vysvětlím a už to znovu neudělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
12.8.15 22:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226

Deti zkousi co vse si muzou dovolit, malej bude mit ted 3roky a zkousi proste porad :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
12.8.15 22:07

Tak to je sila, nejen, zešílím ji prastila, ale říkat malými decku drz hubu par change je snad ještě horší. Pokud jsi čekala uklidnění, ze se nic neděje a je to normální, tak sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
12.8.15 22:08

Zkusit nechat vyvztekat? snažit se nereagovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
12.8.15 22:09

Ani ne trilete dite kouka dve hodiny na televizi v kuse??? :think:

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
12.8.15 22:10

Zkus se na svět dívat očima dítěte… z jejího pohledu… uznáváš, že sis ji rozmazlila, navíc je to zkombinované s obdobím vzdoru… pomůže jedině láskyplná důslednost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
12.8.15 22:10

@merde tam je prostě všechno špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
12.8.15 22:12

Já nevím, ale říkat, že každému někdy ujedou nervy, to neomlouvá to, že zakladatelka selhává ve výchově a svoje chyby si ještě vybíjí na tom dítěti. Nemá cenu hysterčit, ječet na dítě a ještě ho mlátit. Mimochodem moje máma občas udělala to stejné a do dneška ji za tohle fakt nemám ráda. Čím bude děcko starší, tím bude vzpurnější a časem už nebude na žádný řev ani mlácení reagovat, max se jí vysměje do obličeje. Naopak můj táta je kliďas a ten když na mě jednou za uherák zařval, tak jsem byla poprděná strachy. U matky mi to šlo jedním uchem tam a druhým ven. Když jsem s ní o tom mluvila, říkala mi, že do dnes toho lituje, jak se chovala. Tak zakladatelko, aby už jednou nebylo pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
12.8.15 22:13
@dendule4 píše:
Co bys chtěla slyšet? Ano, totálně jsi selhala. Zřejmě si absolutně nevíš rady s výchovou. Co mě teda zaráží je, že čekáš další dítě. Jak to chceš zvládat?

Bylo tohle vážně nutné? :roll: proč tě jako zarazí že čeká druhé dítě? Prostě má dcera období vzdoru neposlouchá a zakladatelka třeba i vlivem tehotenskych hormonů situaci úplně dobře nezvládla. A! e důležité je, pokud ty jsi si vzdy s výchovou věděla rady :palec: takové chytrolinky tady miluju :*

Zakladatelko stalo se chapu te, že je to třeba někdy těžké ale buď v klidu tohle období u dcery přejde. Jen ji musíš uurčit co vše si může dovolit a co už je přes čáru. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.8.15 22:13

Tak to začni těžce trénovat nervy, protože až se narodí prcek, to si teprve užiješ s tím, co začne dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí