Růstový spurt u dítěte na UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
12.11.14 22:34

@kattkka Náš sice pil málo, ale zase častěji než po třech hodinách, narodil se na 36tt.Jde o to, že zakladatelka, několikrát za první měsíce vyměnila mléko, což není dobré na střeva, která si na stravu musí trochu zvyknout a pak bych ho rozhodně nebudila k jídlu, prostě bych mu dala až by se vzbudil :nevim: podle mě mu to nevyhovuje, on chce spát(což je pro tak malé dítě velice důležité)oni ho vzbudí, cpou do něj mléko, když by třeba ještě vydržel, pak se přejí a pláče :nevim: Ale jinak máš pravdu, že každé dítě vypije jiné množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
13.11.14 10:01
@natyber píše:
@kattkka Náš sice pil málo, ale zase častěji než po třech hodinách, narodil se na 36tt.Jde o to, že zakladatelka, několikrát za první měsíce vyměnila mléko, což není dobré na střeva, která si na stravu musí trochu zvyknout a pak bych ho rozhodně nebudila k jídlu, prostě bych mu dala až by se vzbudil :nevim: podle mě mu to nevyhovuje, on chce spát(což je pro tak malé dítě velice důležité)oni ho vzbudí, cpou do něj mléko, když by třeba ještě vydržel, pak se přejí a pláče :nevim: Ale jinak máš pravdu, že každé dítě vypije jiné množství.

No tak když spí, tak ho nebudím. Problém je, že on toho přes den moc nenaspí, skoro pořád pláče a takové ty projevy jakože vystrkuje jazýček, mlaská nebo si cucá ruku nedělá, takže já jen odhaduju podle hodin, jestli už má hlad či ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová