Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@kattkka Náš sice pil málo, ale zase častěji než po třech hodinách, narodil se na 36tt.Jde o to, že zakladatelka, několikrát za první měsíce vyměnila mléko, což není dobré na střeva, která si na stravu musí trochu zvyknout a pak bych ho rozhodně nebudila k jídlu, prostě bych mu dala až by se vzbudil
podle mě mu to nevyhovuje, on chce spát(což je pro tak malé dítě velice důležité)oni ho vzbudí, cpou do něj mléko, když by třeba ještě vydržel, pak se přejí a pláče
Ale jinak máš pravdu, že každé dítě vypije jiné množství.
@natyber píše:
@kattkka Náš sice pil málo, ale zase častěji než po třech hodinách, narodil se na 36tt.Jde o to, že zakladatelka, několikrát za první měsíce vyměnila mléko, což není dobré na střeva, která si na stravu musí trochu zvyknout a pak bych ho rozhodně nebudila k jídlu, prostě bych mu dala až by se vzbudilpodle mě mu to nevyhovuje, on chce spát(což je pro tak malé dítě velice důležité)oni ho vzbudí, cpou do něj mléko, když by třeba ještě vydržel, pak se přejí a pláče
Ale jinak máš pravdu, že každé dítě vypije jiné množství.
No tak když spí, tak ho nebudím. Problém je, že on toho přes den moc nenaspí, skoro pořád pláče a takové ty projevy jakože vystrkuje jazýček, mlaská nebo si cucá ruku nedělá, takže já jen odhaduju podle hodin, jestli už má hlad či ne ![]()