Růžový výtok v den očekávané Ms

2
9.3.24 20:27

Růžový výtok v den očekávané Ms

Ahojky, mam takový dotaz.
Posledni menstruaci jsem mněla 9.2.2024
Ovulace byla cca před 10-12 dny. Poznam podle zvýšené teploty, bolesti a hlenu. N3jak se nesleduji. Kdysy jsme se snazili, ale ted jsme od toho cca půl roku nechali volný pruběh, mame toho docela hodně. Každopádně predevčírem což je 7.3. Jsem mela pobolívání jakoby se měla Ms dostavit, dala jsem tampon a po asi 3 hodinách byl jen malinko ušpiněný, vcera jsem vypozorovala jen, že milísto menstruace mam docela dost hlenu pardon za výraz docela mazlavého, průhledného a trochu bíleho. Pálení a svedění nemám. :? Každopádně dnes ráno začal opravdu světle růžový výtok(hlen), jen po utření. Nikdy jsem tohle neměla. Bolest je, ale mírná jako kdybych měla každou chvíli mít Ms. Test jsem zatím nedělala, dostanu se pro něj až v pondělí.. Jen mně zajímá zda jste tohle některá mněla a bylo to těhu, nebo začínající Ms. Hezký večer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
184
13.3.24 13:30

Ahoj, jak to dopadlo? Přišla ms? Nebo sis dělala test? Musím říct, že když jsem otěhotněla, tak jsem to prostě nedostala vůbec. V průběhu těhotenství jsem párkrát krvácela, ale když měla přijít ta první ms, nepřišlo nic. Ale vím, že někdo může i normálně krvácet první měsíce jakoby ms měl. Takže možné je asi všechno.

Myslím, že pokud máš pochybnosti, udělej si test. A pokud bys potřebovala poradit, mohu ti doporučit naše poradny Repromedy nebo gynekologa

Držím palce, ať to konečně vyjde.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.3.24 13:14

Ahojte, mela bych jednu takovou otázečku,
s přítelem se snažíme o miminko. S Ovulací si nejsem úplně 100% jistá kdy ji mám, takže jsme si řekli, že to prostě zkusíme, udělal se do mě 5.den v měsíci. 16. den jsem měla dostat MS, ale nedostavila se jen lehké špinění do ružova, kdy nepotrebuju ani vložku. Ted mam druhý den zpozdeni, test negativní. Už pár dní me bolí v podbřišku jako kdybych měla dostat MS. Stalo se to někomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí