Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Obnovují diskuzí, co by jste upekli do školky? Je to smíšená třída, asi 20 děti a asi 4 učitelky. Dorty normálně nepeču, občas cheesecake, takže netuším co upect. A bude stačit dort z normální formy pro takový počet dětí? Jsou tam děti 1,5-6 let ![]()
@pikola píše:
Obnovují diskuzí, co by jste upekli do školky? Je to smíšená třída, asi 20 děti a asi 4 učitelky. Dorty normálně nepeču, občas cheesecake, takže netuším co upect. A bude stačit dort z normální formy pro takový počet dětí? Jsou tam děti 1,5-6 let
Co udělat perníčky? Já je letos dělala na rozlučku do koutku a děti byly nadšené ![]()
@Kotatko03 píše:
Co udělat perníčky? Já je letos dělala na rozlučku do koutku a děti byly nadšené
Potrebuju to v úterý a navíc něco, do čeho se dají zapichat svíčky. A utrácet za kupovaný se mi nechce.
Já dělám do školky rychlovky. Klasický piškot dvakrát rozkrojit, namazat marmeládou a naplnit ušlehanou šlehačkou s tvarohem. Pak celý dort pomazat krémem z pudinku a másla a nahoru naskládat ovoce.
To asi jo, ale není to náročnější než jeden dort dělat minidortiky?
@Kotatko03 píše:
Co udělat perníčky? Já je letos dělala na rozlučku do koutku a děti byly nadšené
Ty perníky nejsou špatný nápad… Může udělat jakoby stojánky na svíčky
a když dnes udělá těsto, ráno upeče a odpoledne nazdobí, tak to krásně stíhá ![]()
@pikola píše:
To asi jo, ale není to náročnější než jeden dort dělat minidortiky?
Cupcakes upečeš na párkrát… Záleží, kolik jich chceš dělat
nastříkat krém a nazdobit, to už je fofr ![]()
@Šmoulice píše:
Cupcakes upečeš na párkrát… Záleží, kolik jich chceš dělatnastříkat krém a nazdobit, to už je fofr
Nemám zdobitko
zase abych nemusela kvůli jedny oslavě nakoupit celý vybavení.
@pikola cupcakes ani muffiny mi náročné nepřijdou, muffiny- jen uděláš těsto, naleješ do forem a upečeš, uděláš asi na dvakrát, cupcakes, při pečení muffinů si uděláš krém a nastříkáš to na muffiny.
Zdobítko nepotřebuješ, stačí nějaký pytlík, do něj uděláš díru (jak chceš velkou, lepší menší) a zdobíš ![]()
@kaja00 píše:
Zdobítko nepotřebuješ, stačí nějaký pytlík, do něj uděláš díru (jak chceš velkou, lepší menší) a zdobíš
Ale zdobítkem je to hezčí ![]()
@pikola píše:
Nemám zdobitkozase abych nemusela kvůli jedny oslavě nakoupit celý vybavení.
Ahá
jsem nějak nepředpokládala, že někdo nemá doma takovou základní věc, jako je stříkací sáček se špičkami ![]()
A co medovník?