Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Ketris píše:
@pikola Já bych udělala spíše muffiny
Mě to přijde takový blbý, dát do jednoho svíčky..
Pro tyto nápady si doporučuji předem ověřit, jestli ve třídě nejsou alergici-mléko, lepek, vejce (většinou bývají)
@Šmoulice píše:
Ale zdobítkem je to hezčí
Používám jenom pytlík na zdobení a jde to, hezké to je. ![]()
Už jsem to vymyslela, udělám Míša řezy, jeden jako dort a druhém na Malej plech. To asi jediný umím. Jen aby to klaplo s tvarohem, mají tu trošku jinej. A nemaji kaštany
Ahoj holky, s dovolením se přidám. Nemáte nějaký prověřený a moc dobrý recept na muffiny? Aby to chutnalo dětem a zároveň bylo hodně jednoduché, protože s pečením vůbec nekamarádím. Díky moc
@mischelinka ahoj, muffiny: na 12 ks muffinů: máslo 125 g, krupicový cukr 100 g, vejce 2 ks, hladká mouka 250 g, prášek do pečiva 1 lžička, mléko 5 lžic, čokoláda. Troubu předehřejte na 180 stupňů. Změklé máslo, cukr a vejce ušlehejte, aby se cukr rozpustil, přidejte mouku s práškem do periva a promíchejte. Nakonec přidejte mléko, čokoládu pokrájenou na malé kousky a vše ještě promíchejte. Formu na muffiny naplňte a dejte péct. Dobrou chut. ![]()
@pikola píše:
Potrebuju to v úterý a navíc něco, do čeho se dají zapichat svíčky. A utrácet za kupovaný se mi nechce.
No stihnout by se to dalo, ale chápu ![]()
@Šmoulice píše:
Ty perníky nejsou špatný nápad… Může udělat jakoby stojánky na svíčkya když dnes udělá těsto, ráno upeče a odpoledne nazdobí, tak to krásně stíhá
Já s nimi mám na obdobné akce super zkušenost. Ano stihlo by se to v pohodě, já třeba mám i jedn recept, co má odzkoušený, že hned po upečení jsou měkké, netvrdnou. ![]()
@mischelinka píše:
Ahoj holky, s dovolením se přidám. Nemáte nějaký prověřený a moc dobrý recept na muffiny? Aby to chutnalo dětem a zároveň bylo hodně jednoduché, protože s pečením vůbec nekamarádím. Díky moc
Pošlu Ti zítra do SZ, klasiku + u nás děti milují mrkvové
![]()
@Kotatko03 píše:
Pošlu Ti zítra do SZ, klasiku + u nás děti milují mrkvové![]()
tak na mrkvové se těším. díky
@mischelinka píše:
tak na mrkvové se těším. díky
není zač, klidně se zítra připomeň, kdybych zapomněla ![]()
@kaja00 díky. Vypadá to jednoduše, ještě aby bylo. Muffiny s kousky čokolády mám ráda. Zkusím tyhle a ještě ty mrkvové, co mi pošle kotatko03. Dva druhy se hodí, mám to na oslavu, kde bude hromada lidí
@Kotatko03 píše:
Já s nimi mám na obdobné akce super zkušenost. Ano stihlo by se to v pohodě, já třeba mám i jedn recept, co má odzkoušený, že hned po upečení jsou měkké, netvrdnou.
Taky mám hned měkké, ale těsto by mělo min přes noc odležet. Nejlíp 24 hod a úplně TOP dva dny ![]()
@Šmoulice píše:
Taky mám hned měkké, ale těsto by mělo min přes noc odležet. Nejlíp 24 hod a úplně TOP dva dny
tak odležet těsto to každopádně ![]()