Rýma u miminek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
25.11.10 18:13

Ahoj my měly rýmu už při návratu z porodnice,tam malý kapali nasivin a doma jsme začly stříkat ještě sterimar.Jinak malá taky chrčela kolem těch čtyřech měsíců,ale nudle žádný,doktor nám říkal že je to v pořádku,že mimča takhle chrochtaj,už nechrčíme je jí necelých 8 týdnů

• Citovat
  • Upravit
4514
25.11.10 18:16

Taky máme nasivin a sterimar,nudle netečou,ale hodně jich odsaju.Teď se i drobet nabaštila,tak snad už jí bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Starlight Healer
15.6.13 07:34

teplo od maminky

U nás po chvilce přestane chrčení i rýma z maminčinýho tepla - 1 Když nosíme v šátku a má hlavu na hrudníku bez oblečení 2) když sedím v tureckém sedu, do klína dám polštář, na něj polštářek, na to mimi, na něj dečku a kolem hlavy, jako překážku proti průvanu dečku a čumáček k prsu, aby bumbalo a dýchalo ohřátý vzduch z prsa a okolí a aby ten předehřátý vzduch neutíkal do světa - jen malý větrací otvůrek ale čelo mimča přikryté (třeba i čepičkou a nosík tak, aby do něj nefoukal přímo ten studený vzduch z okolí. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
7376
23.10.13 12:04

Zdravím, poraďte prosím, jak dlouho může ta rýma trvat? Mám měsíční miminko a už 14 dní se s tím trapime oba. Dr ho viděla dvakrát, mám pantenolove kapky, vysavam, kojim, ma třikrát denně fenistil a jednou jeden ml nurofenu.. a furt je zahleneny, budí se, nemůže dýchat, chrci.. bez teplot.. do toho prdiky, tak se uklidňuje u prsa, pořád ho chce, prepiji se, ublinkava, pak je to ještě horší.. pořád skýtá.. už mu dávám po kojení pár lzicek heřmánku a žádné zlepšení.. poradite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
23.10.13 12:08

@MarieOVMUC a mas odsavacku na vysavac?…ta je rozhodne lepsi, nez ta obyc.
jinak te nasi hrozne pomaha inhalator

• Citovat
  • Upravit
7376
23.10.13 12:17

@1.zizi mám na vysavač, mi to s tou normální ani nešlo. I tak se mi stává, že nic nevysaju. Jaký inhalator, pls?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
23.10.13 12:24

@MarieOVMUC Ahoj, Fenistil a Nurofen bych okamžitě vyhodila. Odsávačku na vysavač použít max. dvakrát denně, mimi při tom ve vzpřímené poloze, nikoli vleže. Osvědčené tipy: pobyt v teplé, dobře větrané místnosti, u postýlky zavěšený plátěný pytlík s nakrájenou cibulí, pár kapek eukalyptového oleje na mokrém ručníku na topení. Ať je brzy lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
23.10.13 12:28

@vjerunqa proč bys to vyhodila? Ten fenistil dostával i den po porodu, když měl silnou reakci na oblečení. Nurofen chápu. Eukalypt seženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
23.10.13 13:07

@MarieOVMUC Nurofen neléčí rýmu a Fenistil může mít poměrně vážné nežádoucí účinky. K tomu dáváš ještě panthenol a heřmánek, který může být silný alergen. Podle mne je toho prostě moc na takto malé miminko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
23.10.13 13:12

@vjerunqa nurofen klidní a tisi. Fenistil ppzjistuji. Hermanek je taky ale výborná lecivka a pokud nemá z toho reakci.. musím mu to mlíko něčím spláchnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
23.10.13 14:49

@MarieOVMUC my mame PHILIPS REPIRONICS, ale e toasi jedno jaky inhalator…ado nej pak jen vincentku..nam hrozne pomaha…

• Citovat
  • Upravit
3
10.12.13 16:00

Já radím Quixx

Mořská voda neublíží ani miminku a bude se mu líp dýchat.
Navíc jsme se s nimi teď zapojili do soutěže o foťáček nebo zájezd na ostrov Mauricius, tak se těšíme, že třeba vyhrajeme a v tropech na nás žádná rýma nemůže… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí