Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radohanno to zase tak náročný nejsi
my měli s manželem štěstí že jsme se potkali brzo, sice pro oba první vztah ale už jsme spolu zůstali
, věrnost je pro mě na prvnim místě. násilí a pod nezminuji to snad do normálního vztahu ani nepatří
. Tak snad brzo najdeš takovou co tě bude vyhovovat po všech stránkách a ty jí ![]()
@radohanno píše:
Krásně se to čte dámy…Každá by ráda chlapa ideála. Já se nedivím. Taky bych rád ženu ideální. Ovšem přišel jsem na to, že u každé je třeba dělat tolik kompromisů, že nelze vybrat. A co nabízíte chlapům Vy???![]()
. Ono je to něco za něco. Taky bych rád kdyby si mě žena opečovávala a byla sexy. Teplé jídlo a příjemná atmosféra. Nabízíte to co požadujete???
![]()
můj občas tvrdí, že co se týče jednání a uvažování, jsem občas spíš chlap
nabízím přímost, upřímnost. Zároveň jsem schopna o něj pečovat atd.. prostě to, co „vyžaduje“, aby byl spokojen, pak se mi to vrací ![]()
@radohanno píše:
Krásně se to čte dámy…Každá by ráda chlapa ideála. Já se nedivím. Taky bych rád ženu ideální. Ovšem přišel jsem na to, že u každé je třeba dělat tolik kompromisů, že nelze vybrat. A co nabízíte chlapům Vy???![]()
. Ono je to něco za něco. Taky bych rád kdyby si mě žena opečovávala a byla sexy. Teplé jídlo a příjemná atmosféra. Nabízíte to co požadujete???
![]()
Ideál neexistuje, spíš jde o to, aby dva k sobě ladili. Každý máme nějaké chyby, ale já můžu s klidem říct, že chyby toho mého chlapa mám i ráda. A to ještě podotýkám že to byl první vážný vztah pro oba a jsme spolu dodnes (17,5 roku, 4 děti). Jinak mám takový pocit, že určité typy lidí přitahují určité partnery, já nevím, že by nebyly na světě solidní ženské a chlapi je nesmysl, pokud je někdo zkrátka frajer, d.vkar atd., tak si nemůže myslet, že najde hodnou, věrnou holku a naopak. Když tady čtu kolikrát ta témata, kdo se s kým zapletl, tak se nedivím, že je tolik vztahů nefunkčních. A taky, dobrý vztah není sám od sebe, je potřeba do něj hodně investovat, lásky, tolerance, naslouchání, věrnosti atd. Můžu fakt říct, že jsem prakticky nikdy nepotkala chlapa, co by byl alkoholik, gembler, d. vkař a vím já co, protože jsem se nikdy nepohybovala v prostředí, kde se takoví lidé nacházejí, je to asi divný, ale je to tak. Zkrátka jsem nikdy nechodila do hospod, heren, barů a podobně, nikdy mě to nelákalo, on správný partner se obvykle v putyce nenajde a mně jsou chlapi, co se rozvalují někde u báru a oslňují okolní dámy fakt dost proti srsti.
@Venetia píše:no to bych ti poděkovala, kdybys byla přitelkzně mého syna např.
neni to trochu drzý?
Proč drzý? Za jedno mi to smrdí a za druhé mi jde o zdraví toho blízkého člověka. Manžela taťka už má po infarktu, tak mi to vadí o to víc.
@radohanno píše:
![]()
Samozrejme
Nekourim (cigarety), nechlastam, nehraju automaty, pracuji, myju nadobi, varim…co tady jeste bylo?
Bohuzel pro tebe jsem uz zadana ![]()
@Zabatko Pravda.
Mám v okolí pár žen (i mužů), kteří prošli několika vztahy (většinou ukončené druhou stranou). Pořád si stěžují, že jejich partneři/rky byly špatní, nevhodní atd. No prostě sama „hezká“ prohlášení. Bohužel jim nedochází, že Oni nemají smůlu na špatné partnery, ale že Oni sami jsou těmi špatnými, nevhodnými partnery. Nebo si to možná prostě nechtějí připustit.
Dokud se takový lidé nenaučí, že ve vztahu to není Já, Já a Já, ale Já, Ty a My, tak pořád budou mít „smůlu“ na nevhodné protějšky.
Příspěvek upraven 02.01.15 v 09:02
S takovým tím omezencem, co razí teorii, že dítě je starost ženy a on se chová jako pan tvorstva
Takové bych nechávala rovnou kastrovat. A taky bych nemohla chlapa, pro kterého je prioritou zajít si každý den po práci na pivo
Já mám šílenou averzi vůči arogantním nepřizpůsobivým chlapům. Těm, kteří se nezeptají, neposlechnou, nezajímají¨, nepodpoří a kteří naopak vždycky povídají o sobě. Oni ví, oni umí, oni všechno nejvíc a „zbožňuj mě“!.. nesnášim aroganci.. ![]()