Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S chlapem, co mě nerespektuje, je dlužník, alkoholik, nemakačenko, nebo surovec.
Já přihazuju mamánka a manipulátora, a já bych nesnesla ani kuřáka
Nebyla bych s takovým, který nestojí na mé straně, není mým kamarádem a neumí mě rozesmát. Alkoholika, gamblera a podobné taky neberu
Krom jiz zminenych patologickych jevu tak s takovym ktery me neumi rozesmat. Obcas mi je nekdo desne nesympatickej ikdyz vlastne nevim proc, s takovym taky nee
K vyse zminenemu, nesnesla bych puntickare, prilis poradneho chlapa, prilisneho pesimistu, studenyho cumaka, ktery si neumi ze sebe udelat srandu.
Ze se nenecham rezat, vyzirat, ponizovst atd je snad samozrejme.
@Bondatrova
Měla bych seznam asi tak na 10 stran, rok od roku je delší… ![]()
TOP 5 u mě:
násilník, nepracující, neholdující hygieně, podprůměrné IQ, egoista
Alkoholik, mamanek, totalni sobec, zlej a s clovekem bez jakych koliv moralnich hodnot
@spiky01 píše:
Krom jiz zminenych patologickych jevu tak s takovym ktery me neumi rozesmat. Obcas mi je nekdo desne nesympatickej ikdyz vlastne nevim proc, s takovym taky nee
Mne je treba desne nesympaticky pan Darcy z Bridget Jones. Nechapu, co ji na nem tak imponuje. ![]()
Ono nekdy staci kdyz je chlap proste suchar
suchardy nemusim.
@Bibi239 píše:
Mne je treba desne nesympaticky pan Darcy z Bridget Jones. Nechapu, co ji na nem tak imponuje.
Joo, je videt ze presne vis o cem mluvim ![]()
@jajjina píše:
Nikdy?
S romem
S muslimem
Jo, uz bych tu blbost znova neudelala…
Je tu začátek nového roku, plno z nás má různá předsevzetí a tak házím otázku do placu. Se kterým chlapem byste nikdy nebyly?
Za mě je to dlužník, alkoholik, egoista, chlap typu tasemnice.