S kým byste šly na večeři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
8.10.11 22:18
terdule píše:
KriJona píše:
terdule píše:
jééé tuhle jsem byla na chinasky,má oblíbená kapela…michal malátný :srdce:
to já s celou kapelou..já bych večeřela a oni by mi k tomu hráli :-D
to já bych si to asi udělala :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
8.10.11 22:19
terdule píše:
KriJona píše:
terdule píše:
jééé tuhle jsem byla na chinasky,má oblíbená kapela…michal malátný :srdce:
to já s celou kapelou..já bych večeřela a oni by mi k tomu hráli :-D
to já bych si to asi udělala :mrgreen:
:potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
8.10.11 22:20

jo a další adept by byl Matěj Homola z Wohnoutů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
8.10.11 22:20
KriJona píše:
Kallkapa píše:
KriJona píše:
jo..a ještě s tím..teď nevím jak se jmenuje..Sokol??účinkuje v Partičce…se mi děsně líbí :wink:
:lol: :lol: Teď jsem to chtěla napsat :lol: že už vím, šla bych s Ondřejem Sokolem :mrgreen: :mavam:
(Hrál v ulici, ordinaci a v partičce) :-)
ten je..viď??zaujal mě pořádně až práve v Pertičce..vždycky mi fakt zvedne náladu :wink:

To je, fakt sympaťák 8-) V partičce se mi líbí i ten Igor, naopak nemůžu ani vidět suchánka a genzra (či jak se píše) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
8.10.11 22:23
KriJona píše:
jo a další adept by byl Matěj Homola z Wohnoutů :wink:

u mě bono vox..U2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.10.11 22:24
KriJona píše:
Angua píše:
Asi s nikým, já bych se hrozně styděla :mrgreen:
ne néééé :lol: popřemýšlej..řekni :wink:

Hmmm… Tak z našich osobností - možná Zdeněk Svěrák, jinak třeba Terry Pratchett (nezvolila bych si je teda jako rande, spíš jako zajímavé lidi :lol: ) - nebo pak Alice Cooper, Bruce Dickinson… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
8.10.11 22:26

Tak jestli jde jen o chlapy a večeři alá rande :wink: , tak určitě Sean Bean nebo Luca Pisaroni, z českých Dan Bárta nebo Kamil Střihavka.

Příspěvek upraven 08.10.11 v 22:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
8.10.11 22:26

:mrgreen: jj, ty jsou fakt :palec: . Vždycky se chlámu, že vzbudím manžela. Já bych je na véču vzala oba, když už, tak už.

Kallkapa píše:
KriJona píše:
Kallkapa píše:
KriJona píše:
jo..a ještě s tím..teď nevím jak se jmenuje..Sokol??účinkuje v Partičce…se mi děsně líbí :wink:
:lol: :lol: Teď jsem to chtěla napsat :lol: že už vím, šla bych s Ondřejem Sokolem :mrgreen: :mavam:
(Hrál v ulici, ordinaci a v partičce) :-)
ten je..viď??zaujal mě pořádně až práve v Pertičce..vždycky mi fakt zvedne náladu :wink:
To je, fakt sympaťák 8-) V partičce se mi líbí i ten Igor, naopak nemůžu ani vidět suchánka a genzra (či jak se píše) :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
8.10.11 22:27
Angua píše:
KriJona píše:
Angua píše:
Asi s nikým, já bych se hrozně styděla :mrgreen:
ne néééé :lol: popřemýšlej..řekni :wink:
Hmmm… Tak z našich osobností - možná Zdeněk Svěrák, jinak třeba Terry Pratchett (nezvolila bych si je teda jako rande, spíš jako zajímavé lidi :lol: ) - nebo pak Alice Cooper, Bruce Dickinson… :think:

ty jo..se Svěrákem bych se asi hodila skvěle do klídku :palec: jsem si hned vzpomněla jak četl Koljovi pohádky na dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17977
8.10.11 22:36

Tak já bych šla se svým mužem :wink: není totiž příležitost, a jinak bych šla ráda se svými bývalými (hoodně bývalými, protože jsem s mužem už 21 let), některé potkávám a jen se zdravíme, ráda bych věděla, kam je život zavál.

Ty známé osobnosti, určitě by se našlo dost zajímavých lidí, se kterými bych na večeři šla, ale přijde mi nevýhoda, že jsou známí, já o nich leccos vím, oni o mně ne, jsem spíš uzavřený člověk a asi by mi to nebylo příjemné, spadnout do toho takhle z čisté vody :nevim:
Sympaťáci jednoznačně tu jmenovaný Ondra Sokol, Zdeněk Svěrák (podávala jsem si s ním ruku před 5 lety a dodnes z toho žiju :lol: ), Tomáš Klus, jinak Heinrich Harrer - to asi nemám šanci :mrgreen: dalajláma, prostě většina zajímavých lidí je intelektově někde úplně jinde než já, takže by to byl asi podivný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
8.10.11 22:37

z českých Richard Krajčo, i když je prý děsně arogantní :think: a mimo jedině Anthonyho Kiedise, frontman Red hot chili peppers.. :pankac: nojó dlouhovlasí charizmaťáci :lol:

• Citovat
  • Upravit
2691
8.10.11 22:40

holky..je ten Ondra Sokol ženatej??jen tak se ptám :mrgreen: má rodinu?kolik mu vlastně je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.10.11 22:41

Tak u mě jednoznačně Richard Gere. Toho mám fakt ráda, i když už je starší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.10.11 22:42

Jako z českých známých osobností ? Nebo světových ? Jéé, těch by bylo. Vůbec si nedovedu vybrat jednoho :think:
Jaro Slávik, Miroslav Etzler, Mark Wahlberg, Bruce Willis… :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
8.10.11 22:43

:lol: Dobrý téma…Já bych se teda jako Angua asi styděla. Ale čistě hypoteticky asi Karel Hynek, ten Svěrák by taky nebyl od věci :) Saša Rašilov aaaa…Vojta Dyk :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová