S mámou v base - dokument

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
rebeccca
2.2.14 19:07

@anomisisi anoo, i když bych uvítala díl o tom, jak se mají maminky z jedničky… ale některé se vyjádřit ani nechtěly

• Citovat
  • Upravit
3909
2.2.14 19:10

Za drobnosti? Neplacení výživného ano… ovšem najednou si chce hrát na mámu? Jinak ta Bára dostala asi 4 roky, to moc drobné nebylo, myslím, že pak je stresující, když jí odsaď to dítě vezmou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
2.2.14 19:16

Zajímavý dokument. Snesla bych, kdyby byl delší a víc nám toho ukázal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
2.2.14 19:21

@Sasha001 to jo, bylo to docela kratke. Jinak je super, ze uz i u nas je ta moznost. Urcite jsou ty deti stastnejsi, nez bez mamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
2.2.14 19:29

Bylo zajímavý, ale docela krátký :|…škoda, že jsem se toho nedozvěděla víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
2.2.14 19:32

@kamikaa Taky si myslím. Pro děti je důležité, že jsou s mámou a pro ty matky je to taková motivace - vědí, co na svobodě mohou mít a co by mohly ztratit, kdyby se do vězení zase vrrátily.
Akorát, že to oddělení má malou kapacitu - podle mě by se našlo více odsouzených mamin, které by ty podmínky mohly splnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.2.14 19:54

@rebeccca koukala jsem, mrazilo mi :think: chudáci děcka - hlavně ty, které se pak musí na ten rok a víc, od mamky oddělit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
2.2.14 19:55

@Sasha001 to ano. Hlavne by se strasne odcizili. Kdyby se treba nevideli 3 roky
To uz se asi spatne navazuje nejaky vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
2.2.14 19:56

Pochopila jsem dobře, že ta jedna tam seděla za to, že nějak hodně zmlátila svoje dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
2.2.14 20:00
@PetraJ píše:
Pochopila jsem dobře, že ta jedna tam seděla za to, že nějak hodně zmlátila svoje dítě?

né, za alíky, za to že ho seřezala dostala kázeňák, to ho spleskala v tom vězení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
2.2.14 20:04
@Blanka89 píše:
né, za alíky, za to že ho seřezala dostala kázeňák, to ho spleskala v tom vězení

Díky. Mně se zdálo divný, že by šla do basy za týrání dítěte a tam sebou měla další. Děti mi tady do toho kecaly, tak jsem moc neposlouchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
2.2.14 20:13
@rebeccca píše:
@anomisisi anoo, i když bych uvítala díl o tom, jak se mají maminky z jedničky… ale některé se vyjádřit ani nechtěly

ano ano,, to me taky mrzi,,, dopisy napsaly jen dve maminky,, ty jsem celta,, ale skoda ze to neni nejake sestrihane video o vsech ctyrech maminkach,, jsem zvedava na nove maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
2.2.14 20:14
@kamikaa píše:
@Sasha001 to jo, bylo to docela kratke. Jinak je super, ze uz i u nas je ta moznost. Urcite jsou ty deti stastnejsi, nez bez mamy.

souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
2.2.14 20:15

Nestihla jsem začátek…za co byly ve vězení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
2.2.14 20:15
@martina.se píše:
@rebeccca koukala jsem, mrazilo mi :think: chudáci děcka - hlavně ty, které se pak musí na ten rok a víc, od mamky oddělit :zed:

na to jsem myslela,, ze to musi ty deti fakt psychicky vzit,, jsou zvykle 24 /7 byt s mamkou,, apak odlouceni,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí