Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za drobnosti? Neplacení výživného ano… ovšem najednou si chce hrát na mámu? Jinak ta Bára dostala asi 4 roky, to moc drobné nebylo, myslím, že pak je stresující, když jí odsaď to dítě vezmou…
Zajímavý dokument. Snesla bych, kdyby byl delší a víc nám toho ukázal.
@Sasha001 to jo, bylo to docela kratke. Jinak je super, ze uz i u nas je ta moznost. Urcite jsou ty deti stastnejsi, nez bez mamy.
Bylo zajímavý, ale docela krátký
…škoda, že jsem se toho nedozvěděla víc
@kamikaa Taky si myslím. Pro děti je důležité, že jsou s mámou a pro ty matky je to taková motivace - vědí, co na svobodě mohou mít a co by mohly ztratit, kdyby se do vězení zase vrrátily.
Akorát, že to oddělení má malou kapacitu - podle mě by se našlo více odsouzených mamin, které by ty podmínky mohly splnit.
@rebeccca koukala jsem, mrazilo mi
chudáci děcka - hlavně ty, které se pak musí na ten rok a víc, od mamky oddělit ![]()
@Sasha001 to ano. Hlavne by se strasne odcizili. Kdyby se treba nevideli 3 roky
To uz se asi spatne navazuje nejaky vztah
Pochopila jsem dobře, že ta jedna tam seděla za to, že nějak hodně zmlátila svoje dítě?
@PetraJ píše:
Pochopila jsem dobře, že ta jedna tam seděla za to, že nějak hodně zmlátila svoje dítě?
né, za alíky, za to že ho seřezala dostala kázeňák, to ho spleskala v tom vězení
@Blanka89 píše:
né, za alíky, za to že ho seřezala dostala kázeňák, to ho spleskala v tom vězení
Díky. Mně se zdálo divný, že by šla do basy za týrání dítěte a tam sebou měla další. Děti mi tady do toho kecaly, tak jsem moc neposlouchala.
@rebeccca píše:
@anomisisi anoo, i když bych uvítala díl o tom, jak se mají maminky z jedničky… ale některé se vyjádřit ani nechtěly
ano ano,, to me taky mrzi,,, dopisy napsaly jen dve maminky,, ty jsem celta,, ale skoda ze to neni nejake sestrihane video o vsech ctyrech maminkach,, jsem zvedava na nove maminky
@kamikaa píše:
@Sasha001 to jo, bylo to docela kratke. Jinak je super, ze uz i u nas je ta moznost. Urcite jsou ty deti stastnejsi, nez bez mamy.
souhlasim
@martina.se píše:
@rebeccca koukala jsem, mrazilo michudáci děcka - hlavně ty, které se pak musí na ten rok a víc, od mamky oddělit
na to jsem myslela,, ze to musi ty deti fakt psychicky vzit,, jsou zvykle 24 /7 byt s mamkou,, apak odlouceni,,
@anomisisi anoo, i když bych uvítala díl o tom, jak se mají maminky z jedničky… ale některé se vyjádřit ani nechtěly