Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@simona587 ja dávala probiotika laktobacilky baby, pak jsem davala, enterol a koupila v Dr Maxe klasicky vitamín C kapky pro děti. Měli jsme to v létě tajze jsme na imunitu celkově nic nedávala. Ale zvýšeným vitaminem C nic nezkazíte. Ten nadbytek půjde ven močí. Jinak ja do něj nějaký kyselé zelí atd nedostala. Paní co mi výše radila ty kapky tak malé děti nemohly ale obsahují hlavně ten vitamín C takže jsme ho koupila zvlášť jak jsem psala. Jinak ji mel syn v těle 2 mesice jeste bez příznaku a po tom co jsem zkusila twn vitamin C tak po 14 dnech uz byl negativní. Zkuste nic za to nedáte. A probiotika taky budou potřeba.
@Nonameeee1 mala uz ma pul roku pozitivni testy.. dávám různý probiotika, pry je idealni ek střídat. Ted dávám movit.. tak uvidíme. Dneska koupím hylak a to céčko. I ten hylak prý pomůže.. jeste máme doma enterol, ten premyslim jestli ji k tomu taky dat
@simona587 zkuste nejdřív ten enterol to je taky nějaké probiotikum. Ten hylak můžete také zkusit. A to C kupte. Držím palce ja sjem rada ze jsne se to zbavili docela rychle
@Nonameeee1 jo enterol jsem uz taky jednou zkoušels. A zavidim vám ze jste se toho rychle zbavila. Ja jsem uz zoufala úplně
@simona587 jeste stoji za zkousku lichorerisnice, syn byl take mesice pozitivni
@Luminance a to jsou kapky? Jakou značku nebo co konkrétně tedy koupit?
Doporučuji beztučnou dietu. Příprava masa na vodě, když vývar, tak zeleninový. Pozor na jogurty, sýry… Zejména pozor na živočišné tuky, když už musí být, tak rostlinný.
@simona587 píše: Více
Jj, kapky.. je treba koupit bezalkoholovou variantu, myslim, ze jsem mela z dr maxe, tu jejich znacku, davkovani upraveno veku. Klidne to zkonzultuj s dr, ja se ji nejdriv ptala, zda muzu