Jsem sama na děti a nemám peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mamule42 píše:
Já jsem se ji ptala taky, pořád mele to stejný dokola že tam jde. Myslím že už mohla mít vše nebo velkou část vyřešenou. Psala tady 2.2. a od té doby nepokročila moc. Kdyby zdrhnul chlap mě, tak to hned řeším, nečekám a nepíšu prvně na emimino. První mé kroky by vedli na sociálku. Vím že se dává dávka mimořádné pomoci, ale neznám podmínky, na to zakladatelka raději neodpověděla, když jsem se ji na to ptala.Taky bych ji poslala nějaké věci na mimčo, hračky, třeba nějaké trvanlivé potraviny, ale moc ji nevěřím, když ji to trvá všechno tak dlouho.
No právě, všechno je to takový divný. Už v tom únoru si myslím, že jí poslalo hodně lidí jídlo a oblečení. To je fajn, koupit nějaké jídlo, poslat něco pro děti. Ale nejde to donekonečna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzkaklimentova píše:
@mamule42 proběhne soud kde mu stavy výživné které pokud jsem dobre pochopila mi bude muset zaplatit i zpětne
a co ti říká ZÁLOHOVANÉ VÝŽIVNÉ??
https://www.mpsv.cz/nahradnivyzivne
proč už sis dávno na pracáku o něj nezažádala!?? pokud otec nehradí výživné a ty už to řešíš soudně a máš na to doklad, tak ti výživné ÚP vyplatí
a bydlet bez nájemní smlouvy ve tvé situaci!? Jsi normální? Bez ní nevyřídíš žádné dávky na bydlení!!
Připadá ti normální opakovaně žebrat na internetu místo aktivního řešení zásadního existenčního problému!??
zvedni zadek a začni kolem toho pořádně lítat! včetně výzvy majiteli bytu o písemnou smlouvu. Pokud ne, tak nové bydlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 o zálohovanem vyzivnem jsem nevěděla.
Dnes mám domluvenou schůzku z majitelem a uderim na nej ze pokud mi nájemní smlouvu nedá nahlasim ho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzkaklimentova píše:
Dnes mám domluvenou schůzku z majitelem a uderim na nej ze pokud mi nájemní smlouvu nedá nahlasim ho
Hele, to bych teda nedělala. Zrovna jsem ti chtěla psát, ať se do toho nepouštíš. Zaprvé, majitel tě ze dne na den nemůže vyhodit, i když nemáte písemnou smlouvu. Funguje něco jako ústní dohoda, ty můžeš dokázat, že tam bydlíte a platíte (doufám, žes mu nedávala hotovost do ruky!!). Navíc, máš zajištěné jiné bydlení, pokud bys ho nájemní smlouvou naštavala a on ti řekl, ať se přes víkend vystěhuješ?? Asi těžko, že? Na kauci nemáš. Nájem za 7500 jentak neseženeš, leda spolubydlení nebo azylák. Nejsi v pozici, že bys mohla majiteli vyhrožovat udáním!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele a tvoje starší dítě je předškolák? Jaktože platíš měsíčně 700-1000 za školku? Předškoláci mají vzdělávání zdarma. Pokud jsou to obědy, není nic snazšího, než jí brát před obědem, doma uvaříš levněji a docházka je splněná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzkaklimentova píše:
A poletíš s děckama pod most. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Hele a tvoje starší dítě je předškolák? Jaktože platíš měsíčně 700-1000 za školku? Předškoláci mají vzdělávání zdarma. Pokud jsou to obědy, není nic snazšího, než jí brát před obědem, doma uvaříš levněji a docházka je splněná.
U nás ve školce nejde brát před obědem. Pouze vyjímečně, když se domluvíš. Ale jinak to není možné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sajanuska zkoušela jsi poštu?
Ta je sice od dřív, ale tady u nás si můžou ráno sebou děti vodit. Pak je dají do školky a zpět do práce. O prázdninách je můžou mít u sebe celou směnu
Edit. Ve Fastfoodech se dají dost upravovat směny
Příspěvek upraven 29.03.22 v 08:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzkaklimentova píše:
@unuděná to mate pravdu platím mu to přes účet
Skvělé. Hele, nech to být. Sice je to od něj sviňárna, ale pochybuju, že bys v Kolíně sehnala takhle levný nájem. Spíš si nastuduj něco o tom, jak je to s tou ústní formou smlouvy, ať s tebou do budoucna nevyběhne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzkaklimentova píše:
@Šmoulice platí se za stravné před obědem se brát nedá
Aha, to je škoda, to u nás normálně šlo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!