Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hvězdinka píše:
Tak to se těším na nový titulV pátek pošlu SZ, zda to klaplo, jo?!
Dobře, budu Tě pak oslovovat Ó nejhvězdnější
Tak díky, fakt ![]()
@Bessaya
Ale zase nejásej dopředu, fakt nevím, jak to dopadne ![]()
@Hvězdinka píše:
@BessayaAle zase nejásej dopředu, fakt nevím, jak to dopadne
Jasně, to chápu, třeba se ještě najde nějaký dobrotivec
Sice ještě třeba jednu dvě za nákup vyfasujem, ale vzhledem k tomu, že je před výplatou a sbírání končí desátého, už to prostě jinak asi nestihneme, no. A přeci jen ti plyšáci jsou fakt pěkní ![]()
@Bessaya píše:
Jasně, to chápu, třeba se ještě najde nějaký dobrotivecSice ještě třeba jednu dvě za nákup vyfasujem, ale vzhledem k tomu, že je před výplatou a sbírání končí desátého, už to prostě jinak asi nestihneme, no. A přeci jen ti plyšáci jsou fakt pěkní
Pěkní jsou, ale čekala jsem, že budou mít nějakou hrací fci. Za 200Kč jednu samolepku, to je docela dost.
@Hvězdinka píše:
Pěkní jsou, ale čekala jsem, že budou mít nějakou hrací fci. Za 200Kč jednu samolepku, to je docela dost.
Právě, je to pro lidi, co musej trochu šetřit, docela hodně peněz za celýho plyšáka. Nebo by to chtělo delší sbírací období ![]()
Ahoj, mám nějaké miniatury z obchůdku Penny, vyměním za samolepsky Billa Plyšband.
Prosím hodné lidičky, sháním dcerkám ještě 12bodíků na plyšband z billy..Pokud by šlo výměnou nebo za poštovné.
Nabízíme: 17 kaufland bodů, 1bod z albertu na slevu na nádobí, obaly od sušenek sedita, obaly + samolepky od čokoládek kraš, samolepky a kartičky z penny, albertu, z billy, 3d kartičky šmoulů, samolepky a figurky gogounů, magnetkykostíků ze starších sérií…
bUDU RÁDA ZA KAŽDÝ BODÍK, SHÁNÍM DCERCENA OSLÍKA K VÁNOCŮM…
![]()
@barbarossa píše:
Maminky, neni tu nektera, co by treba prodala vsechny cleny plysbandu nebo aspon vyplnene karty na tyhle plysacky?Malej se mi do nich zblbnul.
Nabizim za kazdeho plysacka nebo za kazdou kartu 100Kc. Pokud by chtela nektera z Vas prodat aspon nejakeho ze clenu bandu, byla bych i tak moc rada. Postovne samozrejme zaplatim.
na aukro jsem viděla, všechny za 2táci
Mám k dispozici samolepky Plyšband, asi 10, pište SZ a domluvíme se ![]()
@mc.ellinka píše:
Ahoj holky. Měl by pro mě teda někdo samolepky? Děkuji
Koukni se na příspěvek nad tebou! ![]()
Mohu nabidnout bodiky na plysaky z billy. Jeden kus za 5kc + postovne. Na vymenu nic nechci, jen prodej…
Ahojky holky!
Všem moc děkuji za pomoc při výměně!!! Všechny body na plyšáka již máme a miniaturky bohužel už žádné nejsou.
Díky Hani
Holky, mám tu osm nálepek a nepotřebuji je. Chce je někdo?
Příp. třeba za miniatury z Penny.
@rychnov3 Ahojky, nám jich chybí pět, tak jestli bych mohla poprosit
Mohu za ně dát 3 samolepky z Penny, jestli se tedy ještě sbírají…