Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, potřebovala bych vědět, od kolika let jste svým dětem koupili stavebnici Seva Jumbo 1239? Přemýšlím o koupi malému pod stromeček, jsou mu 3 roky a 3 měsíce a nevím, zda na to není ještě moc malý? Díky za rady!
@Renča VM Hehe, zrovna před týdnem mi SEVA přišla domů, jen teda máme 1074ks, m ale jiný rozdíltam nebude
Máme ji pro dceru k Vánocům, 27.11. jí budou 3¨roky a u tchýně si s touhle stavebnicí ráda hraje:-) A taky je trochu pro mě, vždycky jsem si jí přála a nikdy nedostala ![]()
My po lete koupili na zkousku Seva 416 malymu k 2.narozeninam, a docela si s tim hraje uz i ted, je jasny, ze nic moc nepostavi, ale zabavi se u toho
ale vic to bavi tatinka…taky si zavzpominal na sve mladi kdy ji meli doma
![]()
Děti dostali menší sadu loni na Vánoce, syn měl v té době necelé 2 roky a 9 měsíců a hrál si s ní celkem bez problémů
Seva je nej
U nás to sice vypadá tak, že si malá ukáže obrázek a já stavím, ale baví mě to (zvláště pak rozebírání je pro obě neskutečnej relax) a ona si s tím výtvorem pak docela hezky hraje. Občas jednoduché věci skládá i sama. Určitě je to po duplu nejoblíbejnější hračka.
@Renča VM myslím, že tuhle stavebnici jsme kupovali loni synovi k vánocům, byly mu tři roky a třičtvrtě. Předtím už měl jednu malou krabici SEVA1, tak bylo pár kostiček, koupili jsme ji na zkoušku, jestli ho to bude bavit. A bavilo, velkou krabici si pak přál dlouho. Ze začátku nějak extra nestavěl nic sám, jen se učil spojovat části k sobě a auta, traktory a letadla stavěl táta
ten se tím zabavil taky
a kluk si pak hrál s tím hotovým. Teď už je schopný postavit nějaké jednoduché auto na kolečkách nebo káru za traktor sám. Je to dobrá stavebnice, my jsme pak ještě přikupovali další kyblík z bazaru, protože měl spoustu hotových věcí, chtěl stavět a nic nechtěl zbourat
![]()
Moc děkuji za příspěvky! Riskneme to, koupím zrovna tu velkou sadu a když ho to nebude bavit teď, tak za rok či více určitě
Ale určitě to bude bavit tatínka, protože mi říkal, že jako malý ji nedostal, ale kdesi u kamaráda si s ní moc vyhrál
Takže to vlastně ježíšek nadělí obou chlapům
No a ten třetí chlapík, co se nám narodí do dvou týdnů se zapojí, jak povyroste
To jsem to hezky vymyslela ![]()