Samsung Galaxy Mini - jste spokojené?

10405
17.1.12 11:56

samsung galaxi mini jste spokojeni?

rada bych se vas zeptala jak jste spokojeni s tímhle telefonem samsung galaxi mini slyšela jsem,že baterie nic nevydrží a nejsou k tomu sluchátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
682
17.1.12 12:24

Ahojki. Nedávno jsem si ho pořídala. A ano baterie opravdu moc nevydrží. Max dva dny :lol: Ale jinak jsem snim naproosto spokojená. A sluchátka nemá proto, že tam je uni zdířka do které strčíš jakékoli sluchátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
17.1.12 12:25

Ale ještě k té baterii… je to to samé u všech výkonných dotykáčů. někde se to odrazit musí a tohle prostě ještě nemají pořešené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
17.1.12 12:29

Telefony jsem prodávala.
Za tu cenu je Mini super telefon, doporučuju.
Přesně jak psala Dadulina předemnou, má klasickej 3,5mm konektor, takže sluchátka tam pasujou jakýkoliv.
A baterie vydrží málo, stejně jako u všech „chytrých telefonů“, to si s jiným nepomůžeš. Holt mají ty telefony úplně jinou spotřebu, když umí milion jiných věcí, než dřív když uměly akorát psát a volat.
Myslím že je to dobrá volba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.1.12 12:30

Tak me nevydrzi baterka ani jeden protoze porad litam na internetu :-D ale jinak je dobrej. Jestli mas momentalne nedotykovy telefon tak bude chvili trvat nez si na nej zvyknes ale ja si na nej nemuzu stezovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.1.12 13:01

Co se týče baterky, tak hodně žere, pokud máte zapnutý 3G internet i když na netu nejste. Dále je dobré vypínat aplikace a programy, které Vám jedenou na pozadí a také si z baterky „papnou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
17.1.12 13:13

děkuju no ja jem mela před tím telefon samssung gt-s5230 bohžel me přesta jet displej dala jsme jej na pravu jeste v zaruce a oni mi řekli že jsme si ho polilaaa že se orosil což neni pravdaa že oprava by byla 2000 tudíž dražší jak ten telefon a proto ho neopraví nato udelal manžel melu u operatroky a ta nabidla misottoho telefonu samsung galaxi za 877kč pouze prot se ptám jakej je atakabych si teda vybrala dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
17.1.12 13:14

a ještě na internetteda nechodím na mobilu takže to vubec nejak nepoužívám volám píšu sms a jinak nic moc a sem tam vyfotím takže snad by baterie vdržela i dele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
9.4.12 12:13

ahojky, mám samsung galaxi mini.A chtěla bych se zeptat, jak se mažou staré sms zprávy?Vůbec na to nemůžu přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
9.4.12 13:18

Ahoj, mazání zpráv: najet normálně do zpráv, potom si najet na zprávu, levé tlačítko - vyjede tabulka dole je odstranit zprávu potom se dá buď odstranit vše nebo se vyberou jednotlivé zprávy a potvrdit. Doufám že je to trochu srozumitelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
9.4.12 13:22

Jitulinaja - díky, už to konečně umím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
readdog
19.4.12 18:01

wifi

Ahojky nevíte jak nastavit wifi když ji zapnu tak jen načítá a nic. Nemůžu příjít na chybu Děkuji

• Citovat
  • Upravit
682
20.4.12 19:38
@readdog píše:
Ahojky nevíte jak nastavit wifi když ji zapnu tak jen načítá a nic. Nemůžu příjít na chybu Děkuji

A máš v dosahu nějakou síť? Já sem tam v nastavení nic neměnila a když ho zapnu tak mi po chvíli naskočí seznam sítí v dosahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikola24
23.4.12 20:07

výpis

Ahojky, dneska jsem si taky pořídila tento mobilek:-)vypadá moc hezky,akorát mi to s tím dotykovým displejem zatím moc nejde :-)jenom nemůžu přijít jak se nastavuje výpis o doručení zprávy.Předtím sem měla samsung sgh-D500 a tam mi to chodilo přimo v smsce.A ještě bych potřebovala poradit jestli se dá nějak nastavit když píšu sms kolik zbývá znaků. Prosím poraďte mi někdo. Předem moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
114
4.6.12 14:49

Ahojky,
Tento telefon určo doporučuji, měla ho kámoška a já ho měla asi na 2 dny půjčený( svůj jsem omylem vyprala)
Sice baterka nic moc nevidrží, asi max 2-3 dny, ale to je skoro u každěho dotikáče! Jo a ty sluchátka nejsou ve výbavě protože si k němu můžeš zapojim jakékoli jiné ( je tam stejný jack, jako u většiny sluchátek )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák