Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
rada bych se vas zeptala jak jste spokojeni s tímhle telefonem samsung galaxi mini slyšela jsem,že baterie nic nevydrží a nejsou k tomu sluchátka
Ahojki. Nedávno jsem si ho pořídala. A ano baterie opravdu moc nevydrží. Max dva dny
Ale jinak jsem snim naproosto spokojená. A sluchátka nemá proto, že tam je uni zdířka do které strčíš jakékoli sluchátka
Ale ještě k té baterii… je to to samé u všech výkonných dotykáčů. někde se to odrazit musí a tohle prostě ještě nemají pořešené
Telefony jsem prodávala.
Za tu cenu je Mini super telefon, doporučuju.
Přesně jak psala Dadulina předemnou, má klasickej 3,5mm konektor, takže sluchátka tam pasujou jakýkoliv.
A baterie vydrží málo, stejně jako u všech „chytrých telefonů“, to si s jiným nepomůžeš. Holt mají ty telefony úplně jinou spotřebu, když umí milion jiných věcí, než dřív když uměly akorát psát a volat.
Myslím že je to dobrá volba ![]()
Tak me nevydrzi baterka ani jeden protoze porad litam na internetu
ale jinak je dobrej. Jestli mas momentalne nedotykovy telefon tak bude chvili trvat nez si na nej zvyknes ale ja si na nej nemuzu stezovat ![]()
Co se týče baterky, tak hodně žere, pokud máte zapnutý 3G internet i když na netu nejste. Dále je dobré vypínat aplikace a programy, které Vám jedenou na pozadí a také si z baterky „papnou“
děkuju no ja jem mela před tím telefon samssung gt-s5230 bohžel me přesta jet displej dala jsme jej na pravu jeste v zaruce a oni mi řekli že jsme si ho polilaaa že se orosil což neni pravdaa že oprava by byla 2000 tudíž dražší jak ten telefon a proto ho neopraví nato udelal manžel melu u operatroky a ta nabidla misottoho telefonu samsung galaxi za 877kč pouze prot se ptám jakej je atakabych si teda vybrala dobře
a ještě na internetteda nechodím na mobilu takže to vubec nejak nepoužívám volám píšu sms a jinak nic moc a sem tam vyfotím takže snad by baterie vdržela i dele
ahojky, mám samsung galaxi mini.A chtěla bych se zeptat, jak se mažou staré sms zprávy?Vůbec na to nemůžu přijít.
Ahoj, mazání zpráv: najet normálně do zpráv, potom si najet na zprávu, levé tlačítko - vyjede tabulka dole je odstranit zprávu potom se dá buď odstranit vše nebo se vyberou jednotlivé zprávy a potvrdit. Doufám že je to trochu srozumitelné
Ahojky nevíte jak nastavit wifi když ji zapnu tak jen načítá a nic. Nemůžu příjít na chybu Děkuji
@readdog píše:
Ahojky nevíte jak nastavit wifi když ji zapnu tak jen načítá a nic. Nemůžu příjít na chybu Děkuji
A máš v dosahu nějakou síť? Já sem tam v nastavení nic neměnila a když ho zapnu tak mi po chvíli naskočí seznam sítí v dosahu
Ahojky, dneska jsem si taky pořídila tento mobilek:-)vypadá moc hezky,akorát mi to s tím dotykovým displejem zatím moc nejde
jenom nemůžu přijít jak se nastavuje výpis o doručení zprávy.Předtím sem měla samsung sgh-D500 a tam mi to chodilo přimo v smsce.A ještě bych potřebovala poradit jestli se dá nějak nastavit když píšu sms kolik zbývá znaků. Prosím poraďte mi někdo. Předem moc děkuji
Ahojky,
Tento telefon určo doporučuji, měla ho kámoška a já ho měla asi na 2 dny půjčený( svůj jsem omylem vyprala)
Sice baterka nic moc nevidrží, asi max 2-3 dny, ale to je skoro u každěho dotikáče! Jo a ty sluchátka nejsou ve výbavě protože si k němu můžeš zapojim jakékoli jiné ( je tam stejný jack, jako u většiny sluchátek )