Sami k moři s cestovkou – tipy, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116843
27.6.26 15:32
@stinga píše: Více

No tak dovnitř bych se podívat nechtěla. Jen zvenku samozřejmě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77702
27.6.26 15:36
@aiwwa píše: Více

mně to nějak stačí na videu doma, a nemusím u toho mít průjem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2136
27.6.26 16:25

Nikdy jsem v autobuse tebou zmiňované chuťovky necítila, asi ne ty praví turisté. A jít transfer z letiště na hotel bylo většinou do půl hodiny, i když jsou i dvě hodiny, to bych nechtěla. Ale dobrá cesta letadlem někdy i 4 hodiny? To se jako spustis z letadla s rogalem nebo padákem a děláš přestávky? Asi ne. A autem bereme zásadně naše. Svoje je svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77702
27.6.26 16:29
@Bellino píše: Více

já také ne, ono se většinou jezdí na noc, a lidi spíš jedí na benzinkách bagety, když už, éra paštik a kedlubny asi už skončila,
je fakt, že když jsem byla dítě já a jezdili jsme do kempů v Itálii, tak lidé v autobuse dlabali různé nevonící pochoutky, ale co jsem dospělá, už se s tím nesetkávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77702
27.6.26 16:45

Samoobsluha na letišti v Praze. Na odbavení u přepážky už se nemůžete spoléhat
Tomáš Volf, Lucie Sedláčková
tak tento článek na Seznamu zvýšil mou nechuť absolvovat dovolenou letecky,
je tam popisováno, jak to „nefunguje“, a jak v diskusích někteří vtipně píšou, za chvíli budeme muset uklidit letadlo, naložit si kufry a každý bude pilotovat 10 minut, pokud už jsme nehavarovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2850
27.6.26 17:36

Tak to je síla. Letět s cestovkou, protože neumím/nechci sama něco řešit a zařizovat, A hned první krok na letišti bác, samoobslužný kiosek 8o ten ti tak poradí kam ke gatu, kde budou pasy, kde security… a tisic dalsich veci, co „nelitajici“ lidi potrebuji poradit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77702
27.6.26 17:38
@Yasmen píše: Více

no přesně, jsou lidé, kteří letí jednou za rok, jsou lidé, kteří letí jednou za deset let nebo poprvé - takže už tak běžný chaos na letišti se jim ještě znásobí, to musí být pro ty starší nebo neznalé šílený šok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116843
27.6.26 17:52
@Bellino píše: Více

Cože? Ty nevíš že v letadle je wc a můžeš se projít? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3782
27.6.26 17:52

Přitom stačí umět základy angličtinny a umět s počítačem. Koupit si on line letenku a hotel není nic složitého. Nepřeplácet cestovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116843
27.6.26 17:57

Já si to pamatuji z dětství a rané dospělosti. :lol: Itálie, Francie, Řecko. Pokaždý utrpení v tom buse. Jednou se rozhodl řidič, že nebude stavět, takže všem oznámil, ať nic nepijou ať nemusí na wc. :mrgreen: to bylo naposled co jsem byla v zahraničí busem.
Mně nevadí skromný ubytování, nepotřebuju all In stravu, ale cestování chci mít aspoň trošku kultivované. A další benefit, letadlem je to nejbezpečnější a pro mě i nejzábavnější. Ale samozřejmě, každýmu to vyhovuje jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116843
27.6.26 17:59

Vždyť jsou všechny informace na netu a na odletovych tabulich. To nejde splést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3782
27.6.26 18:06

Přesně tak, kultivované. A ne se cpát řízkama a spát vsedě, doprošovat se zastávky na čůrání. A pohled z ptačí perspektivy má hodně do sebe. Pouště, pohoří, meandry řek… A když je pan kapitán letu hodný, řekne nám, že právě letíme okolo Kilimadžára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2850
27.6.26 19:15
@884135 píše: Více

Do Smartwings si zásadně ty řízky balím 8) kdyby ještě prodávali Tang, tak si ho tam umíchám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77702
27.6.26 19:28

tak většinou buď jezdí letuška s tím vozíkem s občerstvením, nebo jsou turbulence a svítí ikona připoutejte se a chodit se nedá, ani na wc, natož jen tak se procházet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2136
27.6.26 20:41

No to vím, ale pochodovat hore dole celé hodiny, to asi ne. A když jsou turbulence (zažila jsem) tak se připoutaly i letušky. A ja se radši projdu venku než někde v malem prostoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí