Sandálky už teď?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13726
30.4.12 09:27

@zuzulenda když je venku 30°C tak už ani o moc víc být nemůže ;) Já teda chodím oblečená stejně, od cca 25°C do 40°C :D
Jinak syn má pořád „pevné“ boty (na ven), ještě nechodí, jen leze, odřel by si prstíky. Myslím, že mu vedro není, obleču ho lehce nahoře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
30.4.12 09:29

My jsme synkovi koupili v pátek první sandálky…v plných botičkách měl strašně spocené nohy, muselo mu v nich být šílené vedro…Takže je budeme střídat podle počasí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kulišandaa
30.4.12 09:34
Tak Majda teda běhá po zahradě upně nahatá…To tvé malé není horko? Naše měla včera na oslavu šatičky a plínu, ale jinak běhá uplně nahatá.....Aspoň trénujeme nočník…(20m)
@zuzulenda píše:
Ty jo, koukám, kolik dětí už nosí sandálky. Naše malá nosí tenisky a nebo balerínky. A má stále tepláčky/legínky a když už má sukni, tak má pod tím ještě silonky. Jsem asi fakt divná :-D 8o
Mě příjde ještě brzo na letní oblečení, teplo sice je, ale ještě nejsou takové pařáky, aby to nosit musela. Já když vidím lidi v čem chodí, tak si vždy říkám, co budou nosit, až fakt bude venku na padnutí… :think:
Ale asi teda máte pravdu, že už bychom mohli vytáhnout léto. Ovšem ještě nemám pořádně nic nakoupeného (pouze pár nových věcí a něco z loňska), stále ještě kupuji jaro :-D :-DPříspěvek upraven 30.04.12 v 09:20
  • Citovat
  • Upravit
3910
30.4.12 09:35

Tak u nás byl včera šílený vítr. Já měla džíny a tričko, baleríny a bylo mi akorát. Dcera měla silonky, šatičky a také balerínky. A i přesto, že pořád běhala, spocená nebyla. Dnes je tam oprvdu teplo, dnes už možná vytáhnu letní oblečení, ale do včerejška tomu tak nebylo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101480
30.4.12 09:36

Tak u nás bylo o víkendu 30° tak nevím jaké větší vedro by mělo být… malý taky běhal nahatý, nebo tedy v tričku, aby byl víc chráněný proti sluníčku a cachtal se tu v bazénku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.4.12 09:42

My máme plátěné balerínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
30.4.12 09:45

Děti mají letní Keeny. Teď nastal ten čas, kdy je obuly a na konci září nastane ten druhý čas, kdy je zujou. :mrgreen: Takže ano, u nás taky sandály, nevím moc, na jaké větší teploty chcete ještě čekat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
30.4.12 09:58

Sandalky davam od patka.. Ma je teda dost uzavrene - KEENy, ale aspon trochu to vetra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
30.4.12 10:08

My máme třeba tyhle sandálky KEEN A ty bych třeba v 30°C nedala. Co má dcera 2balerínky, tak ty jedny plátěné jsou otevřené víc jak tyhle KEENy. Takže noha se jí nepotí. Mě prostě příjde brzy dávat dceři tílečka, kraťásky, apod. Zvlášť, když u nás foukal takový vítr. Já jsem u nás ještě nepotkala žádné dítko, které by mělo kraťásky a tak. Nosí kalhoty a k tomu trička s kr. rukávem, plus nějaké otevřenější boty, ale ne sandálky. Nebavím se o dětech 6 a více let, které už letně chodí :wink:

Příspěvek upraven 30.04.12 v 11:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.4.12 10:23

malá už má taky takový polosandálky,koupila jsem je taky o víkend,měli poslední páry,takže byly v akci o 200 zlevněný,takže super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.4.12 10:26

Taky jsme předevčírem vytáhli sandálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.4.12 10:26

promin zuzulendo,ale sandálky pro malý děti vypadají,že mají plná kotníčky,to nejsou uplný sandálky nebo se holky pletu??
http://www.krokacek.cz/…efado/d-369/ toto jsou sandálky pro malé děti,jněco podbnýho má naše malá akorát,že jinou značkua má to omyvatelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
30.4.12 10:28

Synovi jsem na víkend nedala, protože jsem je zapomněla doma :-(, ale dcera nosí, dostala nové od babičky a je nadšená, včera taky foukal vítr, ale dost teplý, přijde mi, že je teď větší horko než kolikrát v létě :-) já vytáhla crocsky a do října je z nohy nesundám, mít na sobě nějaké celokožené kotníčkové…tak je mi těch malých dětských nožek fakt líto. Silonky si taky nedovedu představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.4.12 10:32

@tumpach my máme něco takového http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Prostě větrací boty, ale když zakopne nebo je na odrážedle, tak si neodře prsty.

• Citovat
  • Upravit
3910
30.4.12 10:38
@tumpach píše:
promin zuzulendo,ale sandálky pro malý děti vypadají,že mají plná kotníčky,to nejsou uplný sandálky nebo se holky pletu??
http://www.krokacek.cz/…efado/d-369/ toto jsou sandálky pro malé děti,jněco podbnýho má naše malá akorát,že jinou značkua má to omyvatelný

Jestli sis dobře všimla a umíš si i na netu vyhledat sandálky KEEN, tak tyhle ti taky vyjedou. Jsou tak nazvány, tak nevím, proč bych je měla pojmenovávat jinak :roll: Na léto máme celokožené sandálky Essi, ty sice mají pevnou patu, ale jinak jsou úplně otevřené. :wink:
No, mě zase příjde lepší dát silonky, než aby dítě po hodině strávené venku, mělo ledové nohy… :jazyk:
Já neříkám, že někdo je hloupý, že dává dětem už plně letní oblečení, ale taky nevidím důvod, proč by se někdo měl podivovat nad tím, že já tak dceru neoblékám. Teplé boty nenosí, zateplené kalhoty taky ne, mikiny taky nenosí, ale prostě letní věci jsou ještě schované ve skříni a nepřipadám si jako extrém… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková