Sáňky pro miminko

10
23.11.12 08:31

sáňky pro miminko

Ahoj, na Vánoce by jsme malému chtěli koupit sáňky. Bude mu 3 a půl měsíce. Chtěla bych se zeptat v jakých sáňkách vozíte nebo jste vozili tak malé miminko? Nechci kupovat sáňky přímo pro miminka které vydrží jen jednu zimu. Třeba obyčejné dřevěné když by se tam dala ohrádka z každé strany a malého by jsme tam šoupli ve fusaku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
23.11.12 08:33

No my máme ty klasický dřevěný s ohrádkou ještě po mě, ale loni mě teda ani nenapadlo je vytáhnout.. Leda bysme bydleli někde na horách a nemohli projet.. Letos je malý přes rok, tak už to myslím víc ocení a hlavně už si tam normálně sedne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
23.11.12 08:54

Ahoj, ja bych asi takhle male miminko do sanek jeste nedavala…
Nasemu malemu je rok a koupili jsme mu sanky typu Davos a k tomu takovou tu klasickou operku a jeste koukam po nejakym fusaku, aby mu nebyla zima. Myslim, ze to bude spis „vyletnickej“ zazitek, nez sankovani, to jeste asi moc nepochopi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
23.11.12 09:10

Zrovna to řeším :lol: ale rozhodla jsem se pro tyto boby

http://detske-boby.heureka.cz/…oby/galerie/?…

Ale malá do nich půjde poprvé, když jí bude necelých 9 měsíců. Je dobré, když tam jde mimi upoutat. Já si ale myslím, že 3 a půl měsíce je ještě dost málo na to „sezení“ v jakémkoliv dopravním prostředku :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
zichisek
23.11.12 09:14

Kamarádka má klasické dřevěné sáňky s ohrádkou. Malou tam dávala od dvou měsíců i s korbou od kočáru a přitáhla gumicukem. Měla to jako by byl prcek v kočárku, jen na lyžích.

• Citovat
  • Upravit
5254
23.11.12 09:15

Naše Viki dostane od babičky tyto Ale na Vánoce už ji bude skoro 16M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
23.11.12 09:17
@zichisek píše:
Kamarádka má klasické dřevěné sáňky s ohrádkou. Malou tam dávala od dvou měsíců i s korbou od kočáru a přitáhla gumicukem. Měla to jako by byl prcek v kočárku, jen na lyžích.

to je dobrej nápad, u tak malého miminka bych asi taka dala spíše korbu na saně a upevnila, přijde mi to brzo na sezení… :nevim:

A jinak koukám, že ten můj bob je taky až od 1 roku, ale malá je dost napřed a má 9 kilo už teď, takže to skoro v 9 měsících na chvíli dáme.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
23.11.12 09:18
@elfans píše:
Naše Viki dostane od babičky tyto Ale na Vánoce už ji bude skoro 16M.

ty jo, ty jsou bezvadný :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Renčí2
23.11.12 09:19

Já nerozumím tomu jak tam chceš takhle malé mimi uložit. Sedět ani pololežet nesmí a když ho položíš, tak ho zase vystavíš počasí - bude na něj mrholit nebo sněžit nebo na něj bude odletovat sníh jak pojedete. Takové sáňky mají podle mě smysl až když bude mimi samo dobře sedět. Jinak my máme takové ty klasické dřevěné s ohrádkou.

• Citovat
  • Upravit
5254
23.11.12 09:24
@sad 1 píše:
ty jo, ty jsou bezvadný :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

No jsem na ně zvědavá, podle mě nám stačili klasické staré dřevěné a fusak s beránkem ještě po nás, ale babička se rozhodla, tak nemá ceno oponovat. Hlavně aby nasněžilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.11.12 10:00

Tak to mě nenapadlo s tou korbou, to je dobrý nápad, asi to uděláme takto a koupíme klasické dřevěné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
23.11.12 10:26

Na horách jsme mnohokrát viděli, jak měli na klasických dřevěných saních danou normálně autosedačku - vajíčko, je to pohodlené a bezpečné - pro nesedící miminko.
Když jsme byli v Krkonoších, taky jsme se nechali inspirovat a jednou jsme tak jeli :-), museli jsme sedajdu připevnit, ale bylo to fajn. Foto - vytuněné saně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková