Sanus Pardubice 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.6.24 16:29
@susanne11 píše: Více

Do Arlety v Kostelci.

• Citovat
  • Upravit
99
13.6.24 17:23
@susanne11 píše: Více

Ahoj, držím palce. Minule, předpokládám, to nevyšlo, tak možná není špatně, že se teď cítíš jinak (i když vlastně normálně). S tou Remesovou to zní dost hrozně. Já jsem zatím s Dvořákovou spokojená, ale výsledky zatím nemám, tak těžko říct. :nevim:
My jsme museli počkat na výsledky genetiky a teď už mám utlumené hormony. V pondělí si jdu pro plán stimulace a předpokládám, že se rovnou začne. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
13.6.24 17:28

@Miney12
Jdete do ivf nebo iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.6.24 17:33

@susanne11 Rovnou ivf, dlouhý protokol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
13.6.24 17:38

@Miney12
Mužu se prosím zeptat pokud bych chtela popřípadě příště ivf, tak co nás čeká? Popravdě toho moc nevím zatim. A jak to cenově aktuálně cca vypadá prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.6.24 17:46

@susanne11
Tak to ti povím v pondělí :D Asi se hodně liší krátký protokol od dlouhého. Já mám ten dlouhý, který začíná tím, že ti utlumí hormony. Zatím jsem v rámci ivf nic neplatila. Dostala jsem dopis, který jsem měla poslat na pojišťovnu. A ještě žádanky na odběry krve a na pročteni souhlas s ivf a s anestezií. Rovnou by tě poslali na predoperacni kvůli anestezii, ale protože jsem byla koncem dubna, tak ode mě chtějí jen znovu krevní obraz. A víc zatím nevím. Ani tu finanční otázku 8o
Trochu mě děsí, že se u mě řešila endometrioza, ale vlastně se nikdy nekontrolovalo, jestli ovuluju. Tak doufám, se na hormony správně zareaguji.
No a v pondělí ti sem klidně napíšu podrobnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
13.6.24 17:52

@Miney12 Moc děkuju :srdce: Každá nová informace dobrá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
17.6.24 14:00

@susanne11 Ahoj, tak za čerstva píšu. Dnes jsem platila tři tisíce jako doplatek za léky. A začala jsem si píchat injekce. Ceny mi nikdo dopředu neříká, takže co nás čeká, to netuším. V pátek jdu na kontrolu a dá mi další rozpis, kolik si mám píchat. 8o Ve smlouvě o ivf je k podpisu, že jsi seznámena s výdaji, tak já teda nejsem :D Ale podepisuje se to až před odběrem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.6.24 14:06

@Miney12
To si děláš srandu? :zed:
Tak to je mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.7.24 13:50

Ahoj holky, tak po delší době píšu info. 2.IUI neúspěšné. Dnes jsem byla na další kontrole a rovnou jsem se objednala k Dr. Dvořákove. No, první dojem nic, moc. Přivítala mě slovy,,co ode mne potrebujete”.. Příjemná dnes teda nebyla, ale dobraly jsme se ke genetice a jsme objednání. Ultrazvuk opět ukázal, že žádná ovulace. Imuno dle ni nemá význam dělat je to prý jen 5% šance kdo to má. Zatim jsem rada za genetiku a uvidíme co dal. Dle ni by šla už do IVF, takže po genetice ji ještě poprosím o testy na imuno i když se ji to nezamlouvalo a asi také půjdeme do IVF. Jen mě děsí co nás všechno čeká :zed:
Jak jste na tom vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.7.24 14:01

@susanne11 ahoj, hele já vystřídala snad už všechny dr. v pardubickém sanusu a Dvořáková je nejlepší na plné čáře. Remešová zmatená, pro Novotnou nemám slušného slova, primář fajn. Z lékařského hlediska bych Dvořákové určitě věřila, dneska jsem tam taky byla a řekla bych, že tam něco dneska řešili, ale kdo ví… a myslím, že všechny, co tam chodíme se shodneme na tom, že se musíš za sebe prát sama :nevim:
Jinak ohledně IVF bych osobně nečekala a šla do toho :) držím palce, dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.7.24 14:13

@susanne11
Ahoj! Souhlasím s @Anežka9409 ve všem, co napsala :D Dvořáková mi přijde odborně nejlepší, ale má příjemnější a méně příjemné dny. Je lepší mít dotazy a aktivně se ptát, sama toho moc nenamluví. A ano, vrhněte se do ivf, protože všechno trvá a asi se shodneme, že každý uplynulý měsíc nás jenom stresuje, co?
Dotaz, co od ní potřebuješ, je hodně velký bizar :zed:
Slibovala jsem ti ještě cenovou částku za ivf. Je to hrozný, ale vychází mi to bez pár stovek na 30 000 i s léky. Je pravda, že jsme si vybrali dražší věci, co se týče embryí, ale chtěla jsem napoprvé zkusit to nejlepší. Ale na to, že „to platí pojišťovna“, to je docela úlet. A ještě bez záruky výsledku.
Držím palce! Já mám ještě týden do testu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.7.24 14:16

@Miney12 jen doplním za nás, my jsme byli taky na 30k..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.7.24 14:24

Děkuju holky, naprosto s vámi souhlasím. Sice dnes měla Dvořáková den na prd, ale porad vidím posun aspoň v te genetice a sama řekla že by se priklanela k ivf. Když jsem volala o termín, tak sestra mi zase dle infa od Remešovy hned cpala ze pošle clostilbegyt a další pokus iui, takže rozhodne to beru jako přínos a bohužel ano, každý měsíc mi hrabe víc a víc mi přijde, takže do ivf půjdeme.
Jak to probíhalo u vás? Jde mi o to jak časove to vůbec probíhá? Mám zatim Duphaston a budeme čekat na genetiku a potom kontrola a tam si řekneme co dal. Co potom mě čeká v případě ivf?
Ano, ptala jsem dnes Dvořákovy na kolik to vyjde tak mi taky řekla 25-30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.7.24 14:27
@Miney12 píše: Více

Týden do testu, takže jsi po ivf? Tak to moc gratuluju, určitě se povede!
Jak to všechno prosím probíhá? (Omlouvám se, jsem v tomhle nováček) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.