Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ze sconta mame sedacku v obyvaku a dobry, ostatni veci mi tam taky prisli min bytelny nez treba v ikea… A postel mame z kika, je od nejake ceske firmy, masiv buk a je jedina kterou jsme v kramech vyhodnotili, ze se nerozlozi „pri vyrobe potomka“
a taky si zatim nemuzeme stezovat ![]()
@czaky
Postel vyřešenou nemám, mám jasnou představu, co chci, ale jsem si jistá, že to ještě nevyrobili
Jak to obvykle bývá.
Nicméně - uložení oblečků je mi asi důležitější, protože postel moc neřeším
Takže možná budu spát na zemi ve spacáku (juu, to bude pohodlné
)
Sedačku máme nevím odkud, možná i z toho SCONTA, vím, že jsme ji tam viděli, ale kde jsme ji koupili… si taky nepamatuju všecko ![]()
Mozna pak kdyz si vyjedes ten soupis co vsekoupit ani tam vsha neni?? 159 je prehnany, ale takovych 70 to dohromady klidne mit mohlo, to hrozne zslezi kolik mas korpusu a jakych a na tech dverich no ![]()
Postel od nich mame uz asi 10let, dvakrat stehovanou a neni problem. Sedacku se tlucu do hlavy ze jsem od nich nevzala. Nebyl by problem reklamovat, takhle musim jeste chvilku vydrzet se starou uz nereklamovatelnou protoze prodejna zanikla ![]()
Jinak ke stehovani, to bych teda taky nechtela zazit tohle nekam stehovat
![]()
@quinny
Pořád mám za to, že to tam někde bylo, ale teď to nemůžu najít.
Nicméně jednotlivé věci budou odděleně, takže to snad půjde. A když ne, tak musí ![]()
Holky, prosím o pomoc. Vybírám nábytek do dětského pokoje a rozhoduji se mezi skříní Hensvik a Sundvik. Jenže na internetu je miliarda katalogových fotek a nikde nejsou fotky vnitřku. Teď jsem našla vnitřek Hensviku, což mě rozladilo, čekala jsem, že ta levá strana budou police a pravá bude na ramínka :-/ No a k věci - nemáte doma někdo Sundvik? Jaký má vnitřek?
@rosslyn
Ahoj,
a není to tak, že vnitřek je volitelný? Tohle je dost na nic.
@zvidavajanca píše:
@rosslyn
Ahoj,
a není to tak, že vnitřek je volitelný? Tohle je dost na nic.
Já vážně nevím. Jako jo, řešení je sebrat se a udělat si výlet do ikey, ale to je ta nejzažší varianta. Ráda bych si to rovnou doma naplánovala a poskládala a jela rovnou koupit podle seznamu.
Koukala jsem na návod k montáži skříně Sundvik, má to nahoře jednu polici a pod ní tyč na šaty, mají to v PDFku na stránkách Ikea. Takže na dětské oblečení nic moc, já myslím, že kombinovat vnitřky jdou jen u systému Pax.
@ivašot. píše:
Koukala jsem na návod k montáži skříně Sundvik, má to nahoře jednu polici a pod ní tyč na šaty, mají to v PDFku na stránkách Ikea. Takže na dětské oblečení nic moc, já myslím, že kombinovat vnitřky jdou jen u systému Pax.
Takže je to podobné jako ten Hensvik? To je totálně naprd. Budu to muset překopat.
@rosslyn
Ano, v podstatě jsou všechny 3 skříně vevnitř řešený stejně. Já jsem taky nedávno pátrala v Ikei po šikovný skříni k dětem a nic jsem nevypátrala, takže nakonec je dělal truhláŕ na míru.
@ivašot. píše:
@rosslyn
Ano, v podstatě jsou všechny 3 skříně vevnitř řešený stejně. Já jsem taky nedávno pátrala v Ikei po šikovný skříni k dětem a nic jsem nevypátrala, takže nakonec je dělal truhláŕ na míru.
Děti máme ještě malé a proto bych zatím chtěla ikeu. Asi to budu řešit spíš komodou a k tomu jednu skříň pro obě holky s ramínky.
@rosslyn píše:
Děti máme ještě malé a proto bych zatím chtěla ikeu. Asi to budu řešit spíš komodou a k tomu jednu skříň pro obě holky s ramínky.
Taky jsem do teď měla šuplíkovou komodu z Ikea, na ty dětský věci jsou ty šuplíky nejlepší.
Masiv je masiv. Skříň dřevotříska je ok, ale vždycky bude trochu plavat ![]()
@quinny

(+ drobnosti jako ramínka a tak)
Měla jsem za to, že v plánovači je uvedena váha - není
Vím, že to nebude úplně jako peříčko, ale skříň o váze 150 kg
Já bych z IKEI asi některý věci nechtěla (kuchyň, sedačku, postel a tak.), ale třeba dětské pokojíky se mi od nich líbí (uvidíme až na to dojde) nebo právě ty úložné prostory. Kupuju tam teda ještě nádobí a polštářky
Já uvažuji také o té vyšší (a hlubší) - je to přece jen šatník, takže sezónní věci dávám dozadu. Dávat věci na skříň taky není zrovna „in“. Sice nahoru ze země nedosáhnu (a kdo taky jo), ale dát tam vaky nebo krabice na zimní bundy, které se v létě nepotřebují a tak - značka ideál
Jinak do Mobelixu jsem nikdy ani nešla. Okolí říká, že je to tak do podnájmu a jak se člověk bude stěhovat, tak to zlikviduje. Prý je to skoro papír
SCONTO je prý podobný.