Savičky na lahve

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2363
20.7.14 22:07

@jujuli tak to nic měnit nemusíš. To je v pohodě. Mělo by se to měnit myslím každé 2 - 3 měsíce, ale klasického používání. Jestli budeš používat jen jednou večer tak klidně i dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkz
4491
8.9.14 16:36

@SussiK Natrefila jsem na tuto starší diskuzi ohledně saviček a dudlíků. Ty jsi tam měla nějaké připomínky k tomu, co se prodává, že je to nevhodné pro vývoj zubů a tak. Jaké jsou tedy vhodné, prosím tě? Mám 2měs. dítě. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.9.14 21:03

@pkz nam zubar i zubkova vila tvrdily, ze jak dudlik tak savicka ma byt co nejuzsi a hlavne rovna, ne zazocena dozadu, pry se pak spatne vyviji celist a zoubky spatne rostou…nejvhodnejsi je dudlik od MuM, ten ultra tenky, a nemenit podle veku, ale stale stejnou velikost, savicky od Mum nebo avent, tam uz dle veku ditete, u tech se prumer savicky tolik nemeni, jen velikost dirky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.9.14 21:15

@pkz pisu rychleji nez myslim, zatocene nahoru jsem myslela, jako ma Nuk, udajne nejsou vhodne…a taky je jeste nejlepsi, kdyz maji kolem pusinky co nejvic volneho prostoru, jsou vykrojene treba takhle (kvuli slintani, aby nemelo vyrazku na pusince):
http://www.mambaby.com/…rfect-16-78/
tady je i videt, jak jsou ultra tenke, pritom ta,,bambulka´´ nakonci tam je, aby melo miminko neco v puse…

Příspěvek upraven 09.09.14 v 09:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkz
4491
9.9.14 03:41

@SussiK Děkuji :) Takže Avent savička je dobrá? Máme koupeno už toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
9.9.14 09:24

@pkz jj,avent jsou v poradku, ty jsme meli na zacatku taky…ono spis jde o ty dudliky, savicky tak dlouho v pusince nemaji, aby jim to extra uskodilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkz
4491
9.9.14 11:43

@SussiK A dudlíky Avent raději nee? Jen Mum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
9.9.14 23:12

@pkz nevim jak ty od aventu vypadaji…ale pokud maji takovy tvar jako ty Mam co jsem davala odkaz tak ano ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkz
4491
10.9.14 04:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
10.9.14 10:36

@pkz :palec: ten ma spravny tvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkz
4491
10.9.14 10:41

@SussiK Děkuji moc za všechny informace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
10.11.14 09:14

Ahoj, potrebovala bych poradit. Mam ctyrmesicniho chlapecka na UM. Pouzivame lahvicky MAM. Vcera jsem mu vymnenila savicky aby mel uz vetsi prutok, od ctyr mesicu. Doted mel savicky od dvou mesicu a uz musel hodne tahat a trvalo mu to dlouho nez to vypil. Ale jak je zvyklej hodne tahat a je to strasnej zrout, je strasne hysterickej aby mu to nekdo asi nahodou nevzal, strasne tu flasku chce vypit, tak se tim kucka, jak mu to ted tece rychle. Pak se z toho poblinka a jeste je nervni ze to tak rychle vypil tak breci ze chce jeste. Kdyz pije tak se tim uplne davi. Co byste udelali vy? Mam mu to nechat, snad si zvykne ze nemusi tak tahat, nebo mu mam zase dat ty mensi a ty vetsi zkusit pozdeji? Diky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
10.11.14 10:01

@kacikhanz my to taky tak měli, nech mu třeba 3 vteřiny napít pak vyndej z pusy a takhle opakovat, časem si na to zvykne a pak bude pít v kuse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
10.11.14 10:21

Mar098 - to jsem zkousela ale on tu savicku vzdycky chnapne jako by to bylo posledni mliko na svete. Prijde mi to takhle jeste horsi boji se abych mu to zase nevzala tak se to snazi rychle vypit :zed: truhlik… :D a taky se za vcerejsek nalokal strasne vzduchu, tak se dneska strasne krouti a prdi, a to uz sme meli prdiky za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.11.14 14:49

Jejda holky, teď jste mě vyděsily! no já používám snad jen Nuk, i láhev, i dudlíky. Tak mám čekat, že malá bude mít křivé zoubky?:-( Nebo to jen někomu nemusí sednout? achjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí