Sbíráte venku bobany po dětech?

16694
2.5.10 21:25

sbíráte venku bobany po dětech?

Dlouho jsem se zdráhala, zda se vůbec zeptat :oops:
Poslední dobou trpím na nějaké depky (no, nic moc se nedaří) a tak abych přišla na jiné myšlenky v noci, když mě prďolka budí, tak vzpomínám, co mě na emiminu rozesmálo. Naposled to byl trénink bez plenek, kde holčička několikrát „lakovala“ maminku slovem bobek a nakonec bobek stejně skončil v kalhotech. A z toho mě vyvstala otázka, jestli když dítě kaká venku, tak bobek seberete.
Já se omlouvám za hrozný dotaz, ale nedá mi to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15326
2.5.10 21:27

:lol: :lol: dobrá diskuse.
Pro tyto účely mám v batohu obvykle několik igelitových pytlíků, a protože holky venku kakají hojně a rády :lol: , tak je podložím pytlíkem a pak celý obsah hygienicky a beze zbytku vyhodím do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
2.5.10 21:30

Je to blbe prirovnani, ale jako u psa. Taky jsem hovinka sbirala a budu i u ditete. Myslim, ze naslaple h… je jedno ci je, porad je to blbe.
V IKEA maji bezvadny pytliky na psi exkrementy, cerne, pevne, akorat na jednu porci. A pak sup s tim do kose. Tot moje predstava o budoucnosti :-)
 http://www.ikea.com/…cts/40109423

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.5.10 21:34

Právě, že to přirovnání mi taky přišlo divné, ale myšlenka stejná. Jen že jsem ještě maminku sbírající bobeček neviděla :think:

Makino, to jste dobré, že se trefíte :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
2.5.10 21:37

Kaki, on se dá roztáhnou tak na 20×20 a to snad ani nejde se netrefit. Navíc tráva zůstane sterilně čistá.
Mmch, vzhlem k tématu máš trefný nick. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
2.5.10 21:37

Prirovnani dobry, ale pes to pusti kdekoliv a do krovi pro to nepolezete ani u psa. Dite taky vetsinou nenechate kakat tam, kde je to frekventovany. V lopuchach bych to teda nesbirala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
2.5.10 21:38

KAkiko, ja jsem zvykla z naseho retrievra (uz ho nemame), ale on mel ty h. poradny, skoro jako lidsky, takze me to nevadi, strcis ruku do pytliku, vezmes a pytlik otocis…kdyz mrzne a z h.. se kouri, to je nadhera :roll: pardon, za naturalisticky popis, jsem se nechala unest. A mikrotenak se kolikrat protrhl, tyhle IKEA sacky jsou skvele, mame jeste nejakou zasobu, tak urcite vyuzijeme…ale shrnuto, jsem pro sbirani.

IMI, a co ve meste? uprostred namesti? Mala kdyz kaka, tak kaka ted, za 10 vterin…chudaci kolemjdouci, uz se tesim na vesele prihody az mala zacne konecne oznamovat, ze by rada cosi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.5.10 21:40

Jj, sbírala jsem :)

Měla jsem kliku, že to bylo snad jen dvakrát-třikrát… V lese jsme teda zahrabavávali, sbírání jsem řešila jen ve městě.
A další věc, máme pejsky, takže pytlíky na bobky po kapsách jsou samozřejmost.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
2.5.10 21:40

tak tahle diskuse mě zaujala :-)
pokud už kakáme venku, tak sbírám. myslím, že přirovnání ke psům je sice trošku drsnější, ale úplně přesné. fakt nesnáším, když po lidech a jejich miláčcích zůstává na ulici nepořádek (a je jedno jestli papírky nebo exkrementy) a nedělám to ani já.
jen pro zasmání, klárka je už touhle mojí výchovou tak postižená, že má tendence sbírat odpadky na ulici a vyhazovat je do košů :-) takže tohle zase brzdím a jenom si povídáme o tom, že se to nedělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.5.10 21:41
MadGirlNancy píše:
KAkiko, ja jsem zvykla z naseho retrievra (uz ho nemame), ale on mel ty h. poradny, skoro jako lidsky, takze me to nevadi, strcis ruku do pytliku, vezmes a pytlik otocis…kdyz mrzne a z h.. se kouri, to je nadhera :roll: pardon, za naturalisticky popis, jsem se nechala unest. A mikrotenak se kolikrat protrhl, tyhle IKEA sacky jsou skvele, mame jeste nejakou zasobu, tak urcite vyuzijeme…ale shrnuto, jsem pro sbirani.

My máme dva ovčáky, takže to samé :lol: Ale ti venku káleli zcela pravidelně, přeci si nezadělají zahradu, že?
Makino, s nickem jsi mě dostala, to mi ani nedošlo :lol: , původně to s kakáním nesouvisí, ale když jsi to napsala, tak i tak se to dá přeložit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
2.5.10 22:39

Hm, to me nenapadlo, veprostred namesti. je teda pravda ze kdyz deti nemaj jo prujem, tak vimpriblizne cas, kdy budou kadit +- hodina. Dokonce to zacinam vychytavat i u mladsiho. Do vychazek se mi jeste netrefil ani jeden :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
3.5.10 09:46

Adámkovi se občas stalo,že se mu chtělo kakat v městském parku.
Ano,posbírala jsem do sáčku a vyhodila.

Ve městě naštěstí máme dostupné záchody,tak v případě potřeby chodíme tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze