Schvalování deníčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
31.5.13 22:23

@Seizdra číhám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
1.6.13 20:50

@Seizdra zlato, pořád číhám a nic :think: už to vypadá že tě nemá @admin rád :think: :think: :think: nebo jsi psala nějaký prasárny?

• Citovat
  • Upravit
21848
1.6.13 20:51

@Jasněnkaa Já taky číhám… Nevím, asi jsem „bitá“ za to, že to je dlouhý a nikomu se do toho čtení nechce, tím pádem nehrozí schválení a tím pádem můžu na vydání čekat další rok :nevim: Protože jak jinak si to vysvětlit, když každýmu to vychází i když poslal později, to fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.6.13 20:55

@Seizdra je to divný :think: já se třeba těším a jim to je uplně jedno, nechápu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21848
1.6.13 21:04

@Jasněnkaa Já nevím, no… Hele třeba se dočkáme.. Jednou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.6.13 21:07

@Seizdra až budu houpat osmé vnouče na koleni tak si to ráda přečtu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12505
1.6.13 21:21

Jednou se dočkáme, ale to už tady bude dikutovat Malá Hermínka a bude po mámě rozdávat lásku a ůsměvy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
1.6.13 21:52

Už jsem to urgovala, aby adminka Maruška schválila co nejdřív Tvůj deníček. Před Tebou jsou ještě dva neschválené, na všechny dojde. ;)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.6.13 21:54

@admin díky :kytka: @Seizdra už spí tak děkuju za ní :lol:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
2.6.13 15:19

Oni čekali, až bude mít Hermínka přesně měsíc a vydali ho na oslavu :P @Seizdra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.6.13 15:22

@gabriela82 Asi joo :) :P :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
6.6.13 17:27
@admin píše:
@Tiger-lily

Díky, opravila jsem.
Při schvalování balancujeme mezi velkými úpravami a zachování textu deníčku. Dle reakcí raději ponecháváme základ tak, jak byl napsán, a opravujeme jen ty největší chybky. Jinak si autorky stěžují, že příliš zasahujeme do jejich textů.

Monika

Vždycky jednou za čas (aktuálně právě teď :lol:) se na eMiminu strhne bitka o pravopis. Zajímalo by mě proto, jestli každý deníček prochází korekturou - nemyslím stylistickou, ale pravopisnou. Pokud ne, pak nechápu, proč jejich zveřejnění trvá i 2 týdny. A pokud ano, pak zase nechápu, jak můžete zveřejnit text, ve kterém je chyba na chybě (dnešní porodní)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.6.13 20:34

@Bersaba Třeba to admini dělají schválně, aby se strhla pravopisná rvačka :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
6.6.13 22:01

@Tiger-lily Nebo nás jen tak zkoušej?
Bdělí zůstaneme! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
6.6.13 22:32

@Bersaba Deníčky prochází kontrolou, proto to trvá. Pokusíme se na tom ještě zapracovat, ale bohužel nevíte, v jakém stavu jsou některé deníčky vkládány. Často zcela bez diakritiky, bez oddělených vět a odstavců, často lovíme smysl vět :-) Tím nic nemyslím proti autorkám, prostě jsou zvyklé tak na internetu psát. Bohužel často deníček téměř celý přepisujeme.

Každý deníček se snažíme zlepšít co nejvíce to jde, ale projít několik deníčků denně je časově náročné. Pokusíme se to zařídit tak, aby bylo schvalování „dvoukolové“, kdy budou každý deníček kontrolovat dva admini.

Některé deníčky jsou naopak zcela bez chybky a krásně napsané, ale čas zabírají ty, které je potřeba naformátovat jak jsem napsal výše.

Dáme vědět, jakmile se nám podaří schvalování deníčků zkvalitnit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová