Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa Já taky číhám… Nevím, asi jsem „bitá“ za to, že to je dlouhý a nikomu se do toho čtení nechce, tím pádem nehrozí schválení a tím pádem můžu na vydání čekat další rok
Protože jak jinak si to vysvětlit, když každýmu to vychází i když poslal později, to fakt nevím
@Seizdra je to divný
já se třeba těším a jim to je uplně jedno, nechápu ![]()
Jednou se dočkáme, ale to už tady bude dikutovat Malá Hermínka a bude po mámě rozdávat lásku a ůsměvy ![]()
Už jsem to urgovala, aby adminka Maruška schválila co nejdřív Tvůj deníček. Před Tebou jsou ještě dva neschválené, na všechny dojde. ![]()
Monika
Oni čekali, až bude mít Hermínka přesně měsíc a vydali ho na oslavu
@Seizdra
@admin píše:
@Tiger-lilyDíky, opravila jsem.
Monika
Při schvalování balancujeme mezi velkými úpravami a zachování textu deníčku. Dle reakcí raději ponecháváme základ tak, jak byl napsán, a opravujeme jen ty největší chybky. Jinak si autorky stěžují, že příliš zasahujeme do jejich textů.
Vždycky jednou za čas (aktuálně právě teď
) se na eMiminu strhne bitka o pravopis. Zajímalo by mě proto, jestli každý deníček prochází korekturou - nemyslím stylistickou, ale pravopisnou. Pokud ne, pak nechápu, proč jejich zveřejnění trvá i 2 týdny. A pokud ano, pak zase nechápu, jak můžete zveřejnit text, ve kterém je chyba na chybě (dnešní porodní)?
@Bersaba Třeba to admini dělají schválně, aby se strhla pravopisná rvačka
![]()
@Bersaba Deníčky prochází kontrolou, proto to trvá. Pokusíme se na tom ještě zapracovat, ale bohužel nevíte, v jakém stavu jsou některé deníčky vkládány. Často zcela bez diakritiky, bez oddělených vět a odstavců, často lovíme smysl vět
Tím nic nemyslím proti autorkám, prostě jsou zvyklé tak na internetu psát. Bohužel často deníček téměř celý přepisujeme.
Každý deníček se snažíme zlepšít co nejvíce to jde, ale projít několik deníčků denně je časově náročné. Pokusíme se to zařídit tak, aby bylo schvalování „dvoukolové“, kdy budou každý deníček kontrolovat dva admini.
Některé deníčky jsou naopak zcela bez chybky a krásně napsané, ale čas zabírají ty, které je potřeba naformátovat jak jsem napsal výše.
Dáme vědět, jakmile se nám podaří schvalování deníčků zkvalitnit ![]()
@Seizdra číhám