Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
oba deníčky čekají v pořadí. Jak už bylo zodpovězeno dříve, není pravidlem, že deníček vyjde hned ruhý den - obvykle se jich sejde víc, proto vycházejí postupně i s odstupem několika dní.
Abyste měli jistotu, že se deníček uloží, doporučuji ho nejdříve psát v textovém dokumentu, průběžně ukládat a teprve poté ho vložit na eMimino.
Monika
@admin píše:
@Niiika88 @melliskaZdravím,
oba deníčky čekají v pořadí. Jak už bylo zodpovězeno dříve, není pravidlem, že deníček vyjde hned ruhý den - obvykle se jich sejde víc, proto vycházejí postupně i s odstupem několika dní.Abyste měli jistotu, že se deníček uloží, doporučuji ho nejdříve psát v textovém dokumentu, průběžně ukládat a teprve poté ho vložit na eMimino.
Monika
děkuji ![]()
![]()
Je to asi 5 dní, co jsem psala deníček a stále nevyšel.. Proč? Děkuji za odpověd
Váš deníček vyjde zítra, čeká ve frontě, každý den vychází 4 deníčky.
Marie
Ahaaaa… Několikrát za den sem chodím a dívám se jestli tu je další nový deníček a ono je to limitovaný na čtyři denně. Aspoň že to teď vim a nemusim sem každých 5 minut chodit
Já bych to klidně zvýšila, su horlivý čtenář a věřim že je nás tu víc ![]()
Proč se nezobrazil denicek ktery jsem pridala?
@Májinkaa A kdy jsi ho odeslala? Nekolik dni trva schvaleni…
@Májinkaa Někdy to trvá i pár dní, deníčků se píše hodně.. Zkus ještě pár dní vydržet ![]()
Zdravím,
diskuzi jsem spojila s již existující.
Deníčků se sešlo více, proto jejich zveřejnění trvá déle.
Monika
DObrý den napsala jsem denicek a kdyz mi přisel na mail tak sem v nem nasla chybu jak ji napravím?
Zdravím,
pošli v SZ, kde je chyba - opravím ji v administraci.
Monika
no snad ano…