Schvalování deníčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
6.6.13 23:07

@admin Díky za info. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.6.13 07:09

@admin Díky za vysvětlení, s veškerou úctou k vaší práci mě stejně překvapuje, že se čas od času objeví deníček, který je naprosto katastrofální a nečitelný, plný hrubek. Jak vypadají vkládáné deníčky samozřejmě nevím, v tom případě zase nechápu jejich pisatelky. Když vidím vydávané deníčky, tak se snad snažím napsat podobný útvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.6.13 13:51

Dobry den, par dnu zpatky jsem odeslala ke schvaleni svuj novy denicek s nazvem Vzpominky z detstvi III. a omylem jsem ho odeslala dvakrat. Myslela jsem, ze jeden automaticky smazete, ale dnes mi prisly dva emaily o schvaleni denicku administratorem, kde v jednom pisete, ze denicek bude zverejnen 25.6. a v druhem, ze bude zverejnen 27.6., tak se chci jen ujistit, ze bude denicek zverejnen jen jednou a jstli byste mi mohli upresnit, ktere to datum bude platit…:)
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
23.6.13 16:19

@Wink

Zdravím,
díky za upozornění. Druhý deníček byl smazán, chyba je v textu mailu. Pošlu programátorovi k opravě.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malinkydablik
24.2.18 19:13

.

Příspěvek upraven 27.02.18 v 10:33

• Citovat
  • Upravit
Malinkydablik
27.2.18 10:32

@admin
ahoj, mám dotaz. psala jsem deníček bezmála před dvěmi týdny, psali jste mi mail, že ho do 4-8dnů schválíte a pořád ho nikde nevidím. trvá to tedy déle? díky za odpověď*

• Citovat
  • Upravit
35438
27.2.18 13:11

@Malinkydablik Zkus se podívat do mailu - mailová adresa, kterou jsi uvedla do profilu. Tam nejspíš budeš mít informaci s datem, kdy tvůj deníček vyjde. Nejspíš se jedná o deníček do soutěže Nový začátek? Těch bylo napsaných asi hodně a admini je postupně vydávají, tak vydrž, pokud došla odpověď, že deníček vyjde, tak se nikam nezatoulal a určitě vyjde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
27.2.18 13:21

@Malinkydablik
Dobrý den,

skutečně se nám teď deníčků nahromadilo hodně. Chceme, aby každý z nich dostal dostatečný prostor, a proto je schvalujeme postupně.

Běžně by byl publikován do 4-8 dnů, nyní se tato doba bohužel prodlužuje.

Děkujeme za trpěivost a pochopení :hug:

Pěkný den :kytka:
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malinkydablik
27.2.18 14:29

@Tiger-lily do soutěže nebyl. a vzhledem k tomu, že jo ani já nemám k dispozici dokud nebude schválen, sama jsem na něj zvědavá :D přesně si ho taky nepamatuji. Tak děkuji za info :srdce:

• Citovat
  • Upravit
20838
28.2.18 08:58

@Malinkydablik

Hezký den,

nebojte, Váš deníček vyjde v sobotu 3. 3. - snažíme se dostat vyprávění co nejdříve ven, ale jak psala kolegyně, deníčků nám přibylo tolik, že i když publikujeme dva deníčky denně, stále se na všechny nedostalo.

Děkujeme za trpělivost a věřím, že se bude deníček líbit. :hug:
adminka Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová