Schvalování deníčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20838
30.1.12 00:12

Ode dneška bude každý den uveřejněno 5 deníčků.

Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.1.12 13:35

Kolik vám denně přijde deníčků?

Krásný den přeji. :mavam: Ráno jsem napsala deníček a tak se občas koukám, jestli už náhodou nebude zveřejněn. Vím, že zveřejnění trvá i dva dny a že denně zveřejníte max. 4 deníčky. Proto by mě jen tak ze zvědavosti zajímalo, kolik deníčku denně vám chodí, kolik jich stihnete přečíst a jak moc je musíte opravovat a jestli je nějaké období, kdy vám deníčků chodí abnormální množství a jindy zase třeba vůbec nic. Jsem zvědavá baba, tak se prosím nezlobte a moc, moc, moc děkuji za emimino, zasloužíte zlatou medaili a obrovskou bonboniéru k tomu :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
31.1.12 13:38

Ahoj, také by mě to zajímalo.. posílala jsem deníček v pátek a pořád nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
31.1.12 13:56

K deníčkům už psala Marie na předchozí stránce svůj příspěvek.

Každý den je uloženo několik deníčků, projdou čtením a čekají, až na ně přijde řada na zveřejnění.

Nyní bude vycházet 5 deníčků denně, tak to snad půjde rychleji.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
9.2.12 13:21

Deníček

Dobry,
chtěla bych se zeptat jak dlouho trvá zveřejnění deníčku. Vložila jsem deníček v pátek večer a stále není ještě na webu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
9.2.12 13:23

Denně vychází asi jen tři deníčky (nebo na kolik je místo na hl. straně), pokud jich je v pořadí víc, musí se čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.2.12 14:15

Ahoj, já čekala včetně víkendu 6 dní:), takže to chce trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
9.2.12 16:05

Zdravím,
deníčků nyní vychází pět denně, takže by to mělo jít rychleji - nedávno se to řešilo třeba v této diskusi.

Nicméně pokud Ti nenapíše adminka Marie, že je nějaký problém, chce to jen trpělivost. :) Do několika dní deníček vyjde.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
16.2.12 12:20

můžu se zeptat, zda lze nějak ovětřit, že můj deníček je ve frontě? trpělivost mám připravenou, jen s tím nemám mnoho zkušeností, tak jestli jsem někde neudělala chybu. díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
16.2.12 15:36
slunicko200 píše:
můžu se zeptat, zda lze nějak ovětřit, že můj deníček je ve frontě? trpělivost mám připravenou, jen s tím nemám mnoho zkušeností, tak jestli jsem někde neudělala chybu. díky!

Deníček s názvem „Porod jako víno“ je uložen v databázi a čeká na schválení.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
21.5.12 16:04

Denicek a prihlaseni

Dobry den, tak jsem prave dopsala denicek, ktery se smazal a neulozil, protoze jsem nebyla prihlasena, cehoz jsem si nevsimla. Proc tam text nezustal a nevybehlo pouze prihlasovaci okenko?
Docela me to mrzi, pochybuju, ze se mi bude chtit, osat ho znovu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
21.5.12 16:08

tak to věřím, že naštve a vůbec pokud to bylo dlouhé :roll: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
21.5.12 17:20

@Sarik12 Doporučujeme nejdřív napsat text v nějakém textovém editoru (Word) a tím pádem mít deníček zálohovaný. Nicméně problém bude nejspíš v tom, že nemáš zaškrtnuté trvalé přihlášení - pokud na stránkách určitou dobu neklikáš a nejsi trvale přihlášená, systém tě následně odhlásí. Zachování dat tak není možné.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.5.12 10:06

Dobrý den, napsala jsem deníček a myslela jsem, že se mi uloží abych ho mohla ještě „vyšperkovat“, ale nikde ho nemohu najít, pomůžete mi? Psala jsem do sekce „prázdná náruč“. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.12 16:24

Prosím adminy, jak je možné vymazat deníček ještě před schválením?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová