Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný den přeji.
Ráno jsem napsala deníček a tak se občas koukám, jestli už náhodou nebude zveřejněn. Vím, že zveřejnění trvá i dva dny a že denně zveřejníte max. 4 deníčky. Proto by mě jen tak ze zvědavosti zajímalo, kolik deníčku denně vám chodí, kolik jich stihnete přečíst a jak moc je musíte opravovat a jestli je nějaké období, kdy vám deníčků chodí abnormální množství a jindy zase třeba vůbec nic. Jsem zvědavá baba, tak se prosím nezlobte a moc, moc, moc děkuji za emimino, zasloužíte zlatou medaili a obrovskou bonboniéru k tomu
.
Ahoj, také by mě to zajímalo.. posílala jsem deníček v pátek a pořád nic ![]()
K deníčkům už psala Marie na předchozí stránce svůj příspěvek.
Každý den je uloženo několik deníčků, projdou čtením a čekají, až na ně přijde řada na zveřejnění.
Nyní bude vycházet 5 deníčků denně, tak to snad půjde rychleji.
Tereza
Dobry,
chtěla bych se zeptat jak dlouho trvá zveřejnění deníčku. Vložila jsem deníček v pátek večer a stále není ještě na webu. ![]()
Denně vychází asi jen tři deníčky (nebo na kolik je místo na hl. straně), pokud jich je v pořadí víc, musí se čekat…
Ahoj, já čekala včetně víkendu 6 dní:), takže to chce trpělivost.
Zdravím,
deníčků nyní vychází pět denně, takže by to mělo jít rychleji - nedávno se to řešilo třeba v této diskusi.
Nicméně pokud Ti nenapíše adminka Marie, že je nějaký problém, chce to jen trpělivost.
Do několika dní deníček vyjde.
Monika
můžu se zeptat, zda lze nějak ovětřit, že můj deníček je ve frontě? trpělivost mám připravenou, jen s tím nemám mnoho zkušeností, tak jestli jsem někde neudělala chybu. díky!
slunicko200 píše:
můžu se zeptat, zda lze nějak ovětřit, že můj deníček je ve frontě? trpělivost mám připravenou, jen s tím nemám mnoho zkušeností, tak jestli jsem někde neudělala chybu. díky!
Deníček s názvem „Porod jako víno“ je uložen v databázi a čeká na schválení.
Tereza
Dobry den, tak jsem prave dopsala denicek, ktery se smazal a neulozil, protoze jsem nebyla prihlasena, cehoz jsem si nevsimla. Proc tam text nezustal a nevybehlo pouze prihlasovaci okenko?
Docela me to mrzi, pochybuju, ze se mi bude chtit, osat ho znovu ![]()
@Sarik12 Doporučujeme nejdřív napsat text v nějakém textovém editoru (Word) a tím pádem mít deníček zálohovaný. Nicméně problém bude nejspíš v tom, že nemáš zaškrtnuté trvalé přihlášení - pokud na stránkách určitou dobu neklikáš a nejsi trvale přihlášená, systém tě následně odhlásí. Zachování dat tak není možné.
Tereza
Dobrý den, napsala jsem deníček a myslela jsem, že se mi uloží abych ho mohla ještě „vyšperkovat“, ale nikde ho nemohu najít, pomůžete mi? Psala jsem do sekce „prázdná náruč“. Děkuji.
Prosím adminy, jak je možné vymazat deníček ještě před schválením?:-)