Schvalování deníčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26246
3.1.12 06:29

Milá adminko Marie, pro začátek, já se češtinou živím a na Vaši jednu opravenou chybu jste v deníčku vyrobila nejméně dvě další. uznávám, že jste nemohla tušit, jak zde nazývám svého muže, protože v diskuzích jsem Vás nezahlédla. Fajn. Slovo zádel považuji za slušnější ekvivalent slova prdel, což plně vyjadřuje velikost mé sedací části. Opět beru na vědomí, že možná neznáte. Ale mohla byste vědět, že severní Moprava se píše s malým S, obžerství s krátkým E a že odstavce se nepíší tak, aby byly stejně dlouhé, ale podle obsahu sdělení. O čárce přidané na naprosto nesmyslné místo se ani nebudu zmiňovat. A ano, jsem si vědoma toho, že jsem napsala tchyně s dlouhým Y. To byla opravdu chyba z neznalosti a děkuji za nápravu. Klidně si opravujte deníčky tak, jak máte v popisu práce, ale nedělejte v nich, prosím, více chyb, než už tam je. Díky. Vraťe mi tam mou zádel a já dám pokoj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
3.1.12 12:14

Hezké dopoledne,
také se češtinou živím. Severní Moravu jsem, bohužel, přehlédla. Zadel vím, co je, píše se ale krátce. Napište mi, prosím, v kterém místě ji chcete doplnit. U odstavců jsem Vám psala, že kromě toho, že by měly být přibližně stejně dlouhé, tak i obsahově konzistentní.

admin Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
3.1.12 14:30

Zádel prosím dopsat místo zadek a to i s tou čárkou. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1202
3.1.12 21:34

Neumisa - ne ze by to bylo smerodatne, ale kdyz hledas google zadel s kratkym a dlouhym a… tak v cestine leze jen to s dlouhym. A v nekolika vyhledavanich uz figurujes na prednich mistech v googlu. :lol: Treba kdyz hledam: slovo zádel, tak jsi byla rovnou prvni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1202
3.1.12 21:35

Neni „zádel“ od slov „záda“ a „prdel“? :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
3.1.12 21:53
neumisa píše:

Dopsala jsem. Možná byste se divily, jaké „skvosty“ se Marii dostávají pod ruce a kolik s tím má práce… :think:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
3.1.12 22:07
admin píše:
neumisa píše:

Dopsala jsem. Možná byste se divily, jaké „skvosty“ se Marii dostávají pod ruce a kolik s tím má práce… :think:

Tereza

děkuji mnohokrát … doufám, že jsem nezpůsobila nějaké pozdvižení - já mám prostě problém být podepsaná pod chybami v mém textu, které ale nejsou mé vlastní … ještě jednou dík :kytka: A ano, myslím, že si umím představit, s čím se adminka Marie potýká, taky děsně ráda opravuju slohovky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
3.1.12 22:38
neumisa píše:
děkuji mnohokrát … doufám, že jsem nezpůsobila nějaké pozdvižení - já mám prostě problém být podepsaná pod chybami v mém textu, které ale nejsou mé vlastní … ještě jednou dík :kytka: A ano, myslím, že si umím představit, s čím se adminka Marie potýká, taky děsně ráda opravuju slohovky :mrgreen:

Vždyť se přece vždy bez potíží domluvíme - stačí zaslat SZ ;)

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
3.1.12 22:47

a ještě malý dotaz … SZ se posílá obecně na admin a půak si to nějak rozdtřídíte nebo máte každá svou „adresu“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
3.1.12 23:17
neumisa píše:
a ještě malý dotaz … SZ se posílá obecně na admin a půak si to nějak rozdtřídíte nebo máte každá svou „adresu“? :think:

Vše na nick admin - my si to pak předáme a vyřídíme dle působnosti 8)

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
4.1.12 04:21

Spíš od slov „zadní“ a „prdel“, taky je pozadí a ne pozádí ;)

Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
10.1.12 09:36

Změna názvu deníčku

Milí admini,
tak dnes mi vyšel deníček a jsem opět naštvaná! Proč? Samozřejmě změněný název na nějaký vůbec ne vystihující celý deníček (a to jsem si myslela, že si na tom tak zakládáte), který není jen o porodu, ale především o mém snažení o druhé mimi a těhulkování(a je tam zmínka i o mém prvorozeném synovi, tudíž nemá s porodem vůbec nic společného), takže o rychle běžícím čase, protože jsem ho nazývala úplně jinak a ne Chtěla bych zažít hezký porod!

Proto se ptám, zda by nebylo lepší a možné, kdyby se takovéhle změny konzultovaly s uživateli, když už chcete ten název změnit, tak se dohodnout na kompromisu? Nebýt u něj mé uživatelské jméno, tak si ho ani nevšimnu. Změny diskuzních témat už jsem nějak překousla a tak když nemusím, tak téma nezakládám a raději se poradím jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
10.1.12 10:25
Pettulle píše:

Vyřešeno po SZ.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
11.1.12 10:22

Zdravím, taky mám problém s deníčkem, vložila jsem ho v neděli a zatím nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
11.1.12 14:59
takacek píše:
Zdravím, taky mám problém s deníčkem, vložila jsem ho v neděli a zatím nic :-(

Jelikož se deníčky zveřejňují pouze 4 denně, je třeba počkat až na ten Tvůj přijde řada. Teď se jich urodilo nějak víc.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová