Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, v pátek jsem vám poslala denicek, nejspíše čeká na kontrolu a schválení. Nebo jsem něco nedodržela? Děkuji Eva
Zdravím potřebuji smazat deníček a nevim jak napsat, když nemám povolené odesílat zprávy, díky
Prosím, nevíte někdo jestli byl smazán včerejší deníček o tchyni? Nemohu ho nikde najít. Děkuji
@neumisa díky za odpověd. Včera jsem ho četla, byly tam asi jenom 3komentáře, tak jsem se chtěla kouknout, jak se to rozvinulo a co na to ostatní řkali. Tak se to nedozvím ![]()
Campionka sama poprosila o smazání deníčku, takže je opravdu pryč.
Marie
Dobrý den, dnes jsem napsala deníček, odeslala ho, ale najednou se mi ukázalo, že pro napsání deníčku musím být přihlášená, ale já byla online
můžu vědět, zda máte deníček evidovaný? byl docela douhý a nerada bych ho psala znovu, nemám ho uložený
děkuju
@wesley
Zdravím,
bohužel deníček může psát pouze registrovaný uživatel. Doporučuji příště si deníček uložit a pak teprve zadat.
Nejspíše jsi nebyla trvale přihlášená a pro delší neaktivitu (bez kliknání) jsi byla ze stránek odhlášena. Při přihlašování doporučujeme tuto možnost vždy zaškrtnout.
Monika
Krásný den, mohu se prosím zeptat, zda čeká na schválení můj deníček (Ne)obyčejná noc? Posílala jsem ho v pondělí. A nebo se někde zatoulal.
Díky Kačka
Zdravím,
deníček čeká v pořadí. Doba vydání závisí na množství deníčků, které se sejdou – proto někdy trvá zveřejnění pár dní, někdy déle.
Monika
Dobrý den, včera jsem vkládala deníček, ale ještě tu není. Jelikož mě včera trošku zlobil internet, tak by mě zajímalo, jestli čeká v pořadí nebo se neuložil. Děkuju ![]()
@Niiika88 píše:
Dobrý den, včera jsem vkládala deníček, ale ještě tu není. Jelikož mě včera trošku zlobil internet, tak by mě zajímalo, jestli čeká v pořadí nebo se neuložil. Děkuju
taky čekám…