Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím zajímalo by mě jestli dnes vyšly nové deníčky. obvykle se mi hned ráno ukáží a dnes nic tak mě zajímalo jestli je to nějaká chyba u mě a nebo jestli dnes deníčky nevyšly díky moc
Mě právě docela dost poslední dobou blbne internet tak sem si říkala jestli to nemůže mít vliv
Zdravím,
o chybu nešlo, včerejší deníčky byly schváleny až večer, ty dnešní se zobrazily ráno. Další čekají ve frontě na zveřejnění.
Monika
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho čeká zveřejnění deníčku? A zda je možné ho před zveřejněním někde najít, prootže si teď nejsem jistá jestli se vše v pořádku odeslalo..Děkuji
@barca0140 Doba zveřejnění vždy záleží na množství deníčků, dotaz byl již zodpovězen dříve. Tvůj deníček uložený včera večer čeká v pořadí.
Monika
Moc děkuji, že jste dotaz znovu zodpověděla. Hezký zbytek dne ![]()
Dobrý den, mám dotaz. Předevčírem jsem odeslala deníček. Pokud jsem několikátá v pořadí, tak proč byl dnes uveřejněn jen jeden deníček? čekala bych, že bude uveřejněno denně dva až tři deníčky…svého deníčku se nejspíš dočkám až tak za měsíc…děkuji
@Mamča Magduš Ten Tvůj je připraven ke zveřejnění jako první - nejspíš tedy zítra. ![]()
Deníčky procházejí schvalováním a editací a někdy to holt trvá déle.
Pěkný den,
Tereza