Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miťulka píše:
Tak deníček jsem napsala znovu a prý byl uložen a čeká na schválení. Snad už se to tentokrát povede nevím kde byla chyba
Deníček je v pořádku uložen - projde schválením a až na něj přijde řada, bude zveřejněn. Pro jistotu je lepší si text ještě uložit např. do Wordu pro případ, že se neuloží/spadne server/restartuje se PC adt. ![]()
Tereza
admin píše:Miťulka píše:
Tak deníček jsem napsala znovu a prý byl uložen a čeká na schválení. Snad už se to tentokrát povede nevím kde byla chybaDeníček je v pořádku uložen - projde schválením a až na něj přijde řada, bude zveřejněn. Pro jistotu je lepší si text ještě uložit např. do Wordu pro případ, že se neuloží/spadne server/restartuje se PC adt.
Tereza
Ok, děkuji moc za pomoc a radu ![]()
To se mi taky stalo, nebyla to chyba emimi (si myslím), že prostě text zbuchnul do černé díry ![]()
Emilie píše:
To se mi taky stalo, nebyla to chyba emimi (si myslím), že prostě text zbuchnul do černé díry
Z toho důvodu doporučuji nejdřív text napsat ve Wordu/Poznámkovém bloku z důvodu jištění a až pak posílat přes vložení Záznamu deníčku. Stát se může cokoliv.
Tereza
dobry den vcera som si napisala dennicek a bol ulozeny bez fotiek a cakam na schvalenie pisala som ho v slovecine tak neviem ci je chyba v tom ale vobec neviem najst svoj dennik kam zmizol? a ked sa schvali vidim si ho vo svojom profile ako aj skupiny kam prispievam??
Nathali23 píše:
dobry den vcera som si napisala dennicek a bol ulozeny bez fotiek a cakam na schvalenie pisala som ho v slovecine tak neviem ci je chyba v tom ale vobec neviem najst svoj dennik kam zmizol? a ked sa schvali vidim si ho vo svojom profile ako aj skupiny kam prispievam??
Až projde deníček schválením, objeví se v sekci Deníčků a také na profilu v záložce Deníčky.
Tereza
admin píše:Nathali23 píše:
dobry den vcera som si napisala dennicek a bol ulozeny bez fotiek a cakam na schvalenie pisala som ho v slovecine tak neviem ci je chyba v tom ale vobec neviem najst svoj dennik kam zmizol? a ked sa schvali vidim si ho vo svojom profile ako aj skupiny kam prispievam??Až projde deníček schválením, objeví se v sekci Deníčků a také na profilu v záložce Deníčky.
Tereza
uz je to 5 dni a moj dennicek nikde???
iny to napisu a hned to tam maju este aj v ten den! co sa stalo s tym mojim kde skoncil???,
bol celkom dlhy takze pisat znova ho nemienim!!!
Nathali23 píše:
uz je to 5 dni a moj dennicek nikde???![]()
iny to napisu a hned to tam maju este aj v ten den! co sa stalo s tym mojim kde skoncil???,
bol celkom dlhy takze pisat znova ho nemienim!!!
Deníček čeká ve frontě za těmi, které ještě nevyšly. Jelikož se denně zveřejňují pouze čtyři nové. Nicméně nejspíš zítra tu již bude k přečetení. Občas je větší počet uložených zápisů a je prodleva k zveřejnění delší, není v tom žádný záměr ![]()
Tereza
admin píše:Nathali23 píše:
uz je to 5 dni a moj dennicek nikde???![]()
bol celkom dlhy takze pisat znova ho nemienim!!!Deníček čeká ve frontě za těmi, které ještě nevyšly. Jelikož se denně zveřejňují pouze čtyři nové. Nicméně nejspíš zítra tu již bude k přečetení. Občas je větší počet uložených zápisů a je prodleva k zveřejnění delší, není v tom žádný záměr
Tereza
ahaa tak to som nevedela ze sa mozu len 4 denniky za den vydat tak ja si pockam ![]()
Stále platí, že se denně zveřejňují 4 deníčky, aby byly na hlavní stránce.
Tereza
prosím adminku odpovědnou za schvalování deníčků, aby mi v mých deníčcích neměnila slova - jsou v daných tvarech naprosto úmyslně. Svého muže zde na eMiminu tituluji mádrahápolovička už skoro rok a přeji si, aby to takto psáno i zůstalo. I slovo ZÁDEL bylo zvoleno v této podobě záměrně, to nebyl překlep. A dále, pokud už adminka zasahuje do textu, prosila bych, aby mi v něm nedělala pravopisné chyby a dodržovala buď všechny zadané odstavce nebo žádné! Děkuji.
Deníčky opravuji denně a překlepů je procentuálně více než úmyslných slovních spojení jako je to vaše. Z čeho bych podle vás měla vyvodit, že svoudrahoupolovičku všude na eMiminu tak nazýváte? Pro příště budu vědět, už jsem to opravila. Slovem „zádel“ jste myslela zadel? Přidané pravopisné chyby byly přesně které? Odstavce jsou členěné tak, aby byly „přibližně“ stejně dlouhé a zároveň obsahově konzistentní.
admin Marie