Schvalování deníčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11502
15.1.12 11:57

Berry, taky to tak mám. Jindy většinou se mi za den prostřídají 2 a nebo tam naskočí jeden z nových deníčků, teď tu už ale několik dní mám od Mirky, takže jsem se musela podívat, jestli vůbec nějaké nové deníčky jsou a je jich tam plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.1.12 12:00

:D jsou,jen mne vcelku už rozčiluje,že vidím jedno a totéž jméno .Jednu a tu samou osobu.Kolikrát jen tak podvědomě klinku a zjištuji,že klikám na stále stejný deníček. Myslím,že je to škoda,jsou tu přeci i další přispěvatelky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
15.1.12 17:12

Podíváme se na to, jinak stačí kliknout na záložku Deníčky, kde jsou všechny nové deníčky pohromadě.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.12 00:38

Zalozila jse tu denicek a neni tu

Ted jsem si zalozila tady denicek a nevidim ho nikde jak je to mozne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
17.1.12 01:03

Deníčky čekají na schválení i několik dnů

• Citovat
  • Upravit
21076
17.1.12 01:14

Každý den se uveřejňují jen 4 deníčky, takže i když jsou zeditované a schválené, čekají ve frontě. Např. k dnešnímu dni je upravených a schválených deníčků 16 = ten, kdo dneska ukládal, přijde na řadu cca v pátek. Nicméně žádný deníček od uživatelky Peckozanel uložený není, takže se někde opravdu stala chyba. Zkuste ho uložit znovu.

admin Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
17.1.12 18:26
berry4 píše:
Prosím mám dotaz: proč se stále zobrazuje (již několik dní) pod „Nejnovější deníček“ ten poslední od MirušeProdigy? Respektive alespoń u mne se tak zobrazuje do chvíle,než zase vloží další,novější. Mám vcelku „přeprodygiováno“ ,ráda bych viděla i příspěvky jiných vkladatelek,aniž bych to musela složitě rozklikávat ;)

Opraveno.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.1.12 22:38

Prosím o přepsání názvu mého deníčku. Mělo tam být ,,Snad se mi uleví¨ Nechápu proč ta změna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
18.1.12 09:02

Já měla taky uplně jiný název, už u druhého deníčku, přijde mi to docela sprosté… Už jen to, že tě ani neinformují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
18.1.12 12:31
li-u píše:
Prosím o přepsání názvu mého deníčku. Mělo tam být ,,Snad se mi uleví¨ Nechápu proč ta změna…

Název jsem upravila.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
18.1.12 12:32
takacek píše:
Já měla taky uplně jiný název, už u druhého deníčku, přijde mi to docela sprosté… Už jen to, že tě ani neinformují…

Pokud chceš nějak upravit název deníčku, stačí poslat SZ na nick admin. Psala jsem už admince Marii, aby názvy neměnila.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
18.1.12 13:11
admin píše:
takacek píše:

Pokud chceš nějak upravit název deníčku, stačí poslat SZ na nick admin. Psala jsem už admince Marii, aby názvy neměnila.

Tereza
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
19.1.12 11:44

Většinou přejmenovávám deníčky, které a) mají jednoslovný název (neměl by být) b) jsou gramaticky špatně c) je to název, který je totožný s názvem u jiného deníčku nebo je mu hodně podobný (pro snazší vyhledávání). Dříve jsem uživatelkám psala o změně a ptala se jich, jestli s ní souhlasí, ale ve většině případů se nikdo neozval zpátky. Kdyby Vám cokoliv v úpravě deníčku vadilo, hned napište, není problém to rychle opravit. Budu se snažit měnit méně :mavam:

Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
28.1.12 11:26

Tak se přidám s otázkou :-D 24. (myslím… :oops: maxímálně 25.) jsem vkládala deníček a zatím není zveřejněný, tka by mě zajímalo, jestli se někam nezatoulal při odesílání…

No a změna názvu u prvního deníčku mě sice taky trošku naštvala (ale nenapadlo mě to řešit s adminama, je fakt, že to bylo docela dlouhý :mrgreen: ), ale zase na druhou stranu se mi to hodilo, protože po jeho změně se líp píšou pokračování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
28.1.12 12:16

Hezkou neděli,

Tvůj deníček bude uveřejněný zítra. Je jich teď = k dnešnímu dni 28, takže deníček toho, kdo ukládal dneska, se objeví za 7 dní. Snažím se, když je téma aktuální, např. Naše svatba zítra, uveřejňovat hned, ale ve většině případů jsou deníčky spíš obecné. A s těmi názvy, taky mají svá pravidla, název by neměl být jednoslovný (viz výše), ale taky ne moc dlouhý, max. cca 5/6 slov, protože na hlavní stránce se potom zobrazuje useknutě. A znovu připomínám, kdo máte s deníčkem jakkýkoliv problém, pište, opravím, přizpůsobím aj. Deníčků je hodně a jsou v různém stavu, takže tím, jak je denně opravuji, jsem asi taky „deformovaná“. Chápu, že úpravy nemusí být vždycky podle vašich představ :mavam:

Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová