Screening v 1. trimestru - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hr4sek22
16.10.13 09:59

@pajule022 Ahoj, mě můj gynekolog ke kterýmu jsem chodila 7 let taky odbýval a co mi zjistil těhotenství, nebyla jsem s ním spokojená už vůbec. Ve druhým měsíci mi řekl, že těhotná určitě nebudu, prý to vypadá na zácpu a poslal mě do lékárny pro Gutalax. Pak když jsem se místo s Gutalaxem vrátila s pozitivním testem, nic na to neřekl. Jen vzal krev pro potvrzení. Zanedbával kontroly, nevážil mě, tlak změřil za těch 5 měsíců 2×, při předposlední prohlídce mě vevnitř škrábl a při té poslední nemohl najít kartu a zeptal se mě jestli jsem se nespletla a nechodím náhodou jinam :D Přítele to pěkně vytočilo a řekl, že si nepřeje abych k někomu takovýmu dál chodila, tak jsem slíbila, že už k němu nepůjdu a přehlásila se k jinýmu doktorovi. Teď jsem maximálně spokojená a tam kde jezdím se cítím moc dobře, všichni příjemní, prostředí nádhera a přístup doktora i sestry úplně o něčem jiným. Takže jestli chceš změnit doktora, určitě to udělej ;) Bála jsem se, že v 6 měsíci mě nikde nevezmou, ale nebyl s tím žádnej problém :nevim: A s tím screeningem.. objednala jsem se ve 12tt a když jsem tam přišla, sestra na mě vyjela, že už jsem ve 14tt tak neví jestli vyšetření provedou. Ohradila jsem se ale tím, že to ona mě takhle objednala. Šla jsem za doktorem a ten mě bezproblémů vzal tak se to nejspíš ještě dá když u mě to prošlo :mrgreen: a platili jsme 1450,– :| :palec:

• Citovat
  • Upravit
210
16.10.13 10:00

Myslim, ze uz je pozde a dr je peknej vul :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
24.10.13 16:11

Holky co jste tam byly řekli Vám tam už pohlaví miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leniska27
24.10.13 18:21

Na ten screening se chodi ve 13 tt? Ja se na nej ptala doktora a on mi rekl, ze uvidime az jak dopadne kontrola ve 12 tt. Ale ze dne na den me preci nikde neobjednaji?

• Citovat
  • Upravit
210
24.10.13 18:36

Pohlavi mi rekli, ale samozrejme, ze jsem nekupovala hned ruzovou vybavicku a cekala jsem na 20tt, ted uz cekam, jestli se to u porodu potvrdi. Melo by se to delat do 13tt, ja se objednavala mesic dopredu, tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
24.10.13 19:55

@pajatu Jo, mně to řekl už v tom 14tt prý se 100% jistotou.

• Citovat
  • Upravit
5
17.10.21 15:29
@Issobel píše:
Já jsem na NT screening objednaná v pondělí a taky si ho budu platit sama. Bude mě stát 1000,–. Pokud vím, pojišťovna ho hradí jen v případě genetických vad v rodině apod.

Ahoj platila jsem 1000,a pojišťovna mi to proplatila, každá těhotná má v těhotenství čerpat balíček 2000 za celé těhotenství. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí