Nakupování v second handu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.1.21 10:10

@mokkk možná je to k nepochopení, ale přesně tyto typy lidí pak prodávají oblečení a věci za zlomek ceny. Neváží si toho a mají toho x.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.21 10:11

@Kriss Tina boty, spodní prádlo ani nic intimnějšího nekupuji nikdy z druhé ruky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.21 10:12

@Premek_Orac kamenné secondhandy moc nenavštěvuji, spíš jsem v době covidové zavítala na Vinted, kde jsem udělala více obchodů, než v běžných obchodech. Všechno jsem koupila nové za zlomek původní ceny.

• Citovat
  • Upravit
Janli
29.1.21 10:13

@Hobitka taky si nemyslím, že já to vytrhnu, ale už jsem takhle nakazila spoustu kamarádek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2813
29.1.21 10:16

Občas tak nakupuju. Respektive dětem hodně, sobě už méně. Ale je to spíš z důvodu, že mi máloco sedne a potřebuju si oblečení vyzkoušet (vysoká, poměrně obdařená, ač jinak štíhlá). Kdybych měla normální průměrnou postavu, využívala bych to i pro sebe víc. A ano, dají se najít fakt hezké, téměř nenošené věci, doslova za pár korun. To mě nikdy nepřestane udivovat, že si člověk koupí poměrně drahou věc, vezme si ji jednou nebo 2× na sebe a pak ji jen tak z rozmaru pošle dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.1.21 10:17

Když jsem měla první dítě, tak jsem pro ni chtěla mít všechno nové a úžasné, časem jsem přišla na to, že to je kravina, takže nakupuju snad jen na vinted, za málo peněz opravdu hodně muziky, oblečení je jak nové a kolikrát nové je.
Nové nakupuju jen boty a funkční oblečení.
Navíc máme v rodině spoustu dětí věkově blízko u sebe a tak to všechno točíme v rodině.
Na sebe taky nakupuju na vinted.
V sekáči jsem nikdy moc neměla štěstí na nějaké hezké kousky, ale ten Vinted, to už je moje domovská stránka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.1.21 10:19

Btw proč je to anonymní příspěvek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
29.1.21 10:20

Nemám s tím problém, sem tam si něco takhle koupíím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.21 10:28

@Rive účet mám pouze půjčený, nechci se ptát cizím jménem.

• Citovat
  • Upravit
2081
29.1.21 10:32

Mame tady ve meste skvely sekac, pani bere baliky z UK (coz nevim, jak bude ted po Brexitu). Jdu jenom po premiovych vecech - mam nekolik kasmirovych svetru, skvelou pravou kabelku Furla (overeno podle vyrobniho cisla), saty od navrharu apod. Dokonce jsem u ni pomahala pres leto. Ja jsem ten typicky shopaholik, jak bylo nekde nahore zmineno a nakupovat v sekaci ukoji moje choutky a jeste nehromadim nekvalitni hadry.
Do sekace jsem driv ani nepachla, ale je to bozi. Ovsem je sekac a sekac, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
29.1.21 10:53

Děti mají z druhé ruky 80 % oblečení. Ráda nakupuji přímo od maminek, kamenné sekáče nesnáším, je to tam divně cítit a nikdy jsem tam na nic pěkného nenarazila. Beru to jako ekologický počin, ale neušetřím nic, spíš utratím mnohem víc. Kupuji spíš značkové věci, aby vydržely dva neposedné kluky, a pak jsem to mohla případně ještě dál prodat. A tím, jak to kupuji levněji, tak toho kupuji víc než normálně, protože mi to přijde levné. A hlavně mě to bohužel hrozně baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
29.1.21 10:59

Nakupuju v sekáči pořád. Začala jsem na děti a kolikrát narazím na značkové kousky i pro sebe nebo manžela. Jeho nejluxusnější košile jsou ze sekáče a já mám i nějakého Lojzu Vytona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6412
29.1.21 11:00

Sekáčů je u nás bohužel málo, ale občas se tam dá něco najít. Když byla dcera malá, dost jsem pro ní nakupovala na Mimibazaru, i hodně krásných značkových věcí nebo na utahání balíček věcí. Pro sebe taky občas něco ulovím třeba na Vinted. Teď se mi povedlo koupit skoro novou lyžařskou bundu Hannah za 190Kč plus poštovné a potřeboval jen vyměnit jezdec na zipu. Nová stála 2500,–. To se opravdu vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6412
29.1.21 11:00

Kdysi bylo sekáčů víc, manželovi jsem koupila třeba krásné sako Hugo Boss.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
29.1.21 11:12

Už spoustu let nakupuju v podstatě už jenom tímto způsobem, až na občasnou výjimku ;) :palec:
Naprosto mi to vyhovuje, jsem sama svým pánem, a zavřené obchody jsou mi šumák, i když mě to štve z principu, že lidé bez netu nebo zkušeností jsou ochuzeni a bez zboží, které potřebují.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák