Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@mokkk píše:
Co zavřeli obchody, nakoupila jsem tak dost věcí. A dost ušetřila. Nikdy mě ale nepřestane překvapovat blbost prodávajících (např. paní co má jedno dítě a patnáctery zimní botičky + x zimních bund s visačkami ve stejné velikosti nebo paní co má mercedes v kůži a kvůli jedné dětské autosedačce s pracím potahem si koupí dvanáctikilový tepovací přístroj, který neumí ani sestavit)..
Já se hodně dívám na ten jejich e-shop a přijdou mi, že tam mají dobrý kousky a právě za pár kaček. Třeba pro děti si myslím, že super… ![]()
@skwor.skworecek píše:
Já se hodně dívám na ten jejich e-shop a přijdou mi, že tam mají dobrý kousky a právě za pár kaček. Třeba pro děti si myslím, že super…
Z fotky se to nepozná… Za pár kaček to je, ale jsou to děsné hadry z děsných materiálů. Tak to zkus, uvidíš, no.
Ale ptala ses, jaké kdo máme zkušenosti - tak já špatné.
@klamonožka píše:
Z fotky se to nepozná… Za pár kaček to je, ale jsou to děsné hadry z děsných materiálů. Tak to zkus, uvidíš, no.Ale ptala ses, jaké kdo máme zkušenosti - tak já špatné.
Já ještě horší. Věci přišly roztrhaný a nepoužitelný. Deka byla hezky nafocená, ale uprostřed díra. Bunda nafocená zepředu, vzadu díra deset čísel….
@Janli píše:
Já ještě horší. Věci přišly roztrhaný a nepoužitelný. Deka byla hezky nafocená, ale uprostřed díra. Bunda nafocená zepředu, vzadu díra deset čísel….
Já musim rict ze zatím celkem dobrý až na jeden pogumovanéj kabatek ten se během 2 týdnů začal drolit.
@Janli píše:
Pro sebe a děti takhle nakupuju drtivou většinu oblečení.
Nepodporuju řetězce, co vyrábí trika na jedno použití a zasírají tím planetu. Z toho je mi blivno.
Ušetřím spoustu peněz.
Podporuju lokální prodejce.
Nevytvářím zbytečnej odpad.
Počkej, to jako fakt?
Já jsem tam objednala pár triček a dobrý. Jako koupila jsem tam věci spíše na ven - na chalupu, na zahradu, prostě na lítačku. A jako dostačující…