Nakupování v second handu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7696
14.2.22 19:36
@mokkk píše:
Co zavřeli obchody, nakoupila jsem tak dost věcí. A dost ušetřila. Nikdy mě ale nepřestane překvapovat blbost prodávajících (např. paní co má jedno dítě a patnáctery zimní botičky + x zimních bund s visačkami ve stejné velikosti nebo paní co má mercedes v kůži a kvůli jedné dětské autosedačce s pracím potahem si koupí dvanáctikilový tepovací přístroj, který neumí ani sestavit)..
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.22 14:35

Já se hodně dívám na ten jejich e-shop a přijdou mi, že tam mají dobrý kousky a právě za pár kaček. Třeba pro děti si myslím, že super… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
26.2.22 16:22
@skwor.skworecek píše:
Já se hodně dívám na ten jejich e-shop a přijdou mi, že tam mají dobrý kousky a právě za pár kaček. Třeba pro děti si myslím, že super… :nevim:

Z fotky se to nepozná… Za pár kaček to je, ale jsou to děsné hadry z děsných materiálů. Tak to zkus, uvidíš, no. :nevim: Ale ptala ses, jaké kdo máme zkušenosti - tak já špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.2.22 18:24
@klamonožka píše:
Z fotky se to nepozná… Za pár kaček to je, ale jsou to děsné hadry z děsných materiálů. Tak to zkus, uvidíš, no. :nevim: Ale ptala ses, jaké kdo máme zkušenosti - tak já špatné.

Já ještě horší. Věci přišly roztrhaný a nepoužitelný. Deka byla hezky nafocená, ale uprostřed díra. Bunda nafocená zepředu, vzadu díra deset čísel….

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
27.2.22 19:02
@Janli píše:
Já ještě horší. Věci přišly roztrhaný a nepoužitelný. Deka byla hezky nafocená, ale uprostřed díra. Bunda nafocená zepředu, vzadu díra deset čísel….

Já musim rict ze zatím celkem dobrý až na jeden pogumovanéj kabatek ten se během 2 týdnů začal drolit.

• Citovat
  • Upravit
21680
3.3.22 09:11
Uprednostnuji nakup na bazaru / secondhandu :)
mam to jako Janli, snazim se nepodporovat retezce, sama i siju obleceni z kvalitnich latek
@Janli píše:
Pro sebe a děti takhle nakupuju drtivou většinu oblečení.
Nepodporuju řetězce, co vyrábí trika na jedno použití a zasírají tím planetu. Z toho je mi blivno.
Ušetřím spoustu peněz.
Podporuju lokální prodejce.
Nevytvářím zbytečnej odpad.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.22 20:53

Počkej, to jako fakt? :-O Já jsem tam objednala pár triček a dobrý. Jako koupila jsem tam věci spíše na ven - na chalupu, na zahradu, prostě na lítačku. A jako dostačující…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák