Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@slunicko100 píše:
@hanča74 jo trebonsko, tam to miluji. My jedeme 23.5 na vikend.
My jezdime dost, ale pro kazdeho je hodne jiny pojem.
Ja loni s vozikem v zadech naslapala 1000km. Muj muz, jelikoz jezdi 3× tydne do prace na kole, tak 7000km.A jsme od Plzne.
Co jizni moravu, zkouseli jste? Tu bychom chteli zkusit v lete.
Ty jo, ani jižní Čechy, ani jižní Moravu zmáknuté nemáme, to by mohl být dobrý tip na nějaké víkendy v létě
Díky moc ![]()
@slunicko100 Na kolách na Moravě ještě ne, ale jezdíme tam. Jezdíme na Staňkov do autokempu a pak vyrážíme do okolí. Loni jsme byli na kolách v Rakousku.Ale tolik jako vy neujedeme, jste dobrý.. ![]()
@hanča74 ono o to kolik ani nejde.
Manzela to jezdeni do prace hrozne bavi. Je vybaven a jezdi celou zimu.
Kdyz jedeme s rodinou, tak kolem 40km, aby to dcera dala.
My jezdime primo Trebon a okoli.
@želvice To není nic proti emiminu, sama sem chodím už léta. Když jsem zjišťovala, co je to polycystický vaječník, našla jsem to až tady, diskuze neplodných, diskuze o dětech, o vztazích, super, záběr opravdu široký, ale stejně, když hedám odbornější radu, jdu raději na odbornější fóra. K tomu burleyovi. Nemluvím z vlastní zkušenosti, sama mám obyč croozer. Ale zcela upřímně, chariot se mi zdá tak trochu jako předražená desighnová záležitost. Tím neříkám, že oproti croozeru není vymazlenější. Ale ten Burley je taky lehký, taky má polohování sedačky, odpružení, dlouholetou tradici, má větší zavazadlový prostor a na mne působí bytelněji. Ale pravda není u nás tak profláklý.
@želvice Aha, tak rybařím já od 15 a chlap se ke mě přidal a baví ho to.Ale ted s prckem to slavný nebude. Budeme se střídat. Jezdíme pravidelně přes velikonoce.
@slunicko100 ze Staňkova jezdíme do Třeboně. Nepamatuji si jak se to v tom Rakousku jmenovalo ale jeli jsme tam z Třeboně
@hanča74 nejezdime. Tedy jeste ne na kolo.
Bude to premiera. Musime neco vybrat.
@slunicko100 píše:
@želvice @hanča74 se v lete sejdeme na Morave, ne?
Vypadá to tak ![]()
No nic, moc díky za pomoc, já končím… s manželem jsme se smáli, já otočila rukou, a třískla do jeho kotníčku na ruce a mám ji jako bakuli. Tak jsme zavázali a jdu ležet. Uuuf, hranou ruky jsem se bouchla, ostrá bolest, a fakt jdu radši spá
![]()
Všem ještě jednou moooc děkuju ![]()