Sedátko do vany - názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
653
28.4.13 07:50

@Kacaacert Za mě určitě ano. Mám divokého živočicha, kterého bych jinak nemohla pustit z ruky, natož z očí. Takhle ho usadím a mám celých pět minut volné ruce. Ale nikdy se k němu neotočím ani zády, natož abych z koupelny odběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
28.4.13 07:51

Malej byl do pul roku ve vanicce a ted je v sedatku ve sprchacu a je spokojenej, za me urcite :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.4.13 08:55

Za mě je to naprosto zbytečná investice, zvlášt pokud máš živější dítě. sedět v tom fakt nebude :mrgreen: nepoužívala sem ani lehátko do vaničky pro mimčo, vyloženě mi překáželo a když sem je měla na ruce bylo to mnohem lepší 8)

Příspěvek upraven 28.04.13 v 17:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65503
28.4.13 09:02

Taky jsme ho měli a za mě dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.4.13 09:11

Holky a co to je to sedátko? My měli na starší plastový lehátko- něco hroznýho, mimino z toho klouzalo dolů samo od sebe, i když bylo v klidu :zed: Na mladší jsem měla takový to starý klasika lehátko-kov. konstrukce látka potah a na malý mimčo super. Od cca 5měs, kdy se mladší začla na břiše zvedat na celých rukách, se holky začly koupat spolu, resp.se koupaly i předtím, ale pořád jsem tam byla, od těch 5měs jsem na chvilku odběhla třeba udělat mlíko nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.4.13 09:55
@zuzouš píše:
Holky a co to je to sedátko? My měli na starší plastový lehátko- něco hroznýho, mimino z toho klouzalo dolů samo od sebe, i když bylo v klidu :zed: Na mladší jsem měla takový to starý klasika lehátko-kov.

Toto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.4.13 10:27

Neměli jsme a obešli jsme se bez toho naprosto v pohodě. Dle mě peníze za něco, co člověk vyloženě nepotřebuje. Malej stejně nikdy ve vaně pořádně neseděl, radši se rochnil v leže na břiše, sedávat ve vaně začal až snad teprve někdy v roce. Já vlastně nepoužívala ani lehátko, víc mi vyhovovalo držet mimino rovnou na ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.4.13 12:06

Tak třeba pro mě to byla investice co se mi zase vrátila, koupila jsem minimálně použité za 270,– a prodala ho za 300,– bez problémů 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.4.13 17:47

@RyBANA a to je šikézní! To lze i jako cestovní židlička pro..řekněme..živější děti :mrgreen: Pak se to zahákne za kšandu a je to místo dřevěnýho kačera 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.4.13 17:51

@zuzouš no živější dítě v tom právě sedět nebude, leda bys ho k tomu přivázala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
28.4.13 17:59

@brumdinka Já měla živější děti a seděly v tom, ale asi nebyly až tak živé jak myslíš :mrgreen: chápu že některé asi neudrží nic, ale ony mi tam různě lezly stavěly se, klouzaly, a v tomhle byly nadšené :palec: Na první dvě děti jsem to neměla a taky přežily, ale jinak je to fakt super věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.4.13 21:02

@brumdinka možná nebude, ale než z toho stihne vylízt a zdrhnout, stihnu jí já chytit. Kdyby sedátko nebylo, zdrhla by rychlejc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
29.4.13 17:38

Holky a zeptám se vás, do toho sedátka jste dětičky dávaly až když sami sedí? Já ho mám doma taky a je tam napsáno od 6m ale malá si sama ještě nesedá a prý se nemají posazovat dokud si nesednou sami tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.4.13 18:58

@Verččaa jo to se nemaji děti posazovat sami..z toho plyne, že je to naprostá zbytečnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.4.13 19:38

Já tam syna dávala až si sedal sám, tedy cca od 10 měsíce a ještě hoodně dlouho jsme to používali, páč jak jsem psala, on byl schopen klouzat se i na protiskluzové podložce a jako fakt mi to vcelku pomohlo a hlavně jeho to bavilo, že je jištěný a může si v klidu hrát se všema hračkama co plavou kolem.

Jasný jako, obešla bych se bez toho, ale to bych si pak mohla říct u téměř všeho že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí