Šedé vlasy, jak to řešíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
6.7.26 19:28

Nebarvím. Je mi 40 a šediví mi vlasy, no a co. Však už na to mám věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 19:38
@Zvedava1 píše: Více

Dvoufázove nebarvim…micham si odstíny, třeba tmavou blond plus mahagon apod…

Mně to nesmrdí, zaujímam k tomu oderu neutrální postoj, důležité je, tak 2 nebo ještě lépe 3 dny poté si vlasy neumyvat - henna fixuje na vlasech cca 48 hodin…

• Citovat
  • Upravit
1153
6.7.26 19:45

Taky se barvim hennou, tak jednou za měsíc. Mě to voní. Nebarvim se dvoufazove, naopak henna vypada přirozeně, kdyz neni všude uplne stejna. Ja používám natubea, ale khadi je taky dobrá značka. Šednuti mi pridavalo roky a tedy taky nemám v okolí ženu, které by to slušelo, i když věřím, že výjimky jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
6.7.26 22:35
@884135 píše: Více

Jsme zkrátka zvyklí, že ženy si vlasy barví. Že pořád chtěji vypadat mladší. Neříkám, že všechny musí chodit šedivé, ale nelíbí se mi postoj, že šedá je špatně. Ostatně - šedá je taky barva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
6.7.26 22:38
@Klávesa289 píše: Více

Pokud je ženská neupravená, neelegantní, pak jí šedé vlasy na šarmu nepřidají, spíše naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
6.7.26 23:01
@Anonymní píše: Více

Zkus preliv co chytne na sediny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
7.7.26 09:05

S tim přirozeným sedivenim je to každého vec. Mam nekolil znamych, ktere se nebarví. Dvě s velmi tmavými vlasy a vypada to pekne. Jedna světlejší hnedovlaska, vypada blbě - ma na svůj věk krásnou postavu, je aktivní sportovec, ale vypada, jak babka.
Ja jsem přírodní zrzka, takový mahagon. Šediny vypadají taky blbě. Zakladni henna vypada v mých vlasech krasne a prirozene.

Nekdo šediví rovnoměrně, nekdo vice na určitých místech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
7.7.26 09:21
@Aries6 píše: Více

Jak babka - máme prostě šediny spojené se stářím. Je to zvyk. Když se víc žen nebude po zešedivění barvit, tak si na to zvykneme. Mně teda stejně divná přijde osmdesátiletá bábinka s nabarvenou hlavou. Je to nepřirozené. Muži v osmdesáti, když mají vlasy, tyhle skopičiny dělat nemusí a nikdo jim netvrdí, že jsou „neupravení“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3748
7.7.26 09:23

Barvím co 2 měsíce. Vypadá to ok. Mám je v podstatě jinak bílé už od cca 43 let. Dle kadeřnice se s tím nedá nic moc dělat jiného. S věkem to prý nemá nic společného. První šedivý vlas jsem našla asi ve 30 možná ani ne. V té době se ještě daly na počet jednotlivě vytrhat, pak jsem roky barvila melír u kadeřnice, pak už celou hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
7.7.26 10:44
@Klávesa289 píše: Více

Tak kdyz chlap sedivi brzo, tak mu to taky přidá. Každý to máme hold dané jinak.
Kolegyni barvení nebavilo a mívala i 5cm odrosty. Pak nechala odbarvit, odrusta ji to sedivymi vlasy a od te doby vypada přirozeněji.

Je škoda mit ve 40 hlavu, jak jina v 80…

Ale ano, je to dano společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
7.7.26 10:46
@Aries6 píše: Více

Komu se vzdává hold?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3748
7.7.26 10:53

Manželovi to začalo šedivět i ve vousech ve věku 50+. Jemu to nevadí, trochu mu to přidává věk, ale zase to nevypadá špatně. :kytka: Já s bílou hlavou vypadám jak blbka, tak to barvím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
7.7.26 11:43
@884135 píše: Více

Automatická oprava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
7.7.26 12:57

Celý život nosím melír, takže šediny neřeším.
Až budu mít hlavu šedou celou, budu si dělat obrácený melír (hnědý).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
7.7.26 16:15
@Snopy123 píše: Více

Ale proč to chlapům relativně svědči a ženám ne? Je to prostě jen zvyk vídat ženy do 80 obarvené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí