Sedmý týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
7.11.12 22:54

@sabinka098 ahojky…tak dneska jsem slysela a videla srdicko je to naprosto bozsky pocit…ano ano prsa me boli neustale, ikdyz posledni tyden uz je to lespi. Chute moc nepocituju…spis nechute…minuly tyden jsem nemohla citit ani jist zadne maso…a zila jsem na bezmasych dobrotach, testoviny, brambory a tak. Dneska jsem mela dusenou mrkvicku a kureci maso a slo a sunka uz taky jde, ulitavam na mandarinkach a na syrech vsech tavenych i tvrdych…no je to alchymie to ti povim, ale jak rikala dneska sestricka u pana doktrora..co by clovek pro skritka Vitka neudelal… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niou
8.11.12 08:03

Sabinka098, ja jsem teda tento tyden uz 20 tyden a mam doma 7 leteho kluka, od zacatku chce bratricka, nam s manzelem to bylo jedno, hlavne at je to zdrave. Spis jsme nikdy nechteli dve holky, tak to se me s prvnim synem uz splnilo :lol: Minuly tyden me doktor rekl, ze to bude asi chlapecek a syn je doma nadsenej.
A vubec nevadi, ze mame deti po nekolika letech, sice si nevyhraji, ale zato si obou uzijeme. Me to tak vyhovuje, odstup neodstup ze :mavam:

• Citovat
  • Upravit
891
8.11.12 18:43

Ahoj holky zdravim vás já sem tento týden devátý týden a pořád se jenom pozoroju nejradši bych byla u doktorky každej den jdu ale až 20.11. tak je to nekonečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.12.12 10:29

Ahoj holky jak se máte a jak se cítíte já sem dnes 13+2 a neni mi vubec nic chutě nemám žádný, prsa nebolí, ani bříško nepobolívá ráda bych věděla jak je vám jestli to tak má být. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.1.13 08:22

Ahoj tak se tu hlásim po dlouhý době jsem dnes 17+4 jak se máte jak vám je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí