Šéf se ptal, kam jdu pracovat.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.4.24 06:57
@Anonymní píše: Více

Šla, tam už bych snad měla od lidí z téhle práce klid.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.24 07:26

Ty brdo HR - Human Resourses česky Personalni odd., co je LinkedIn víš?

• Citovat
  • Upravit
31291
11.4.24 07:44

Odpovedela bych zustavam v oboru/ jdu mimo obor. Pokud tam byly špatne vztahy a bojíš se, ze budou škodit, vic bych nerekla. Casem se to dozvi, ale budes mit sanci udelat prvni dojem driv, nez se tam rozsiri nějaký drb. Nicmene jestli jde o malomesto, stejne se to rozkeca, tak s tim pocitej a bud na to připravena.

Ja mela dobre vztahy, a stejně sem nerekla přímo firmu. Rekla jsem, ze se jdu realizovat do personalistiky (tedy mimo můj obor) a zustavam v Plzni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24214
11.4.24 08:15

Nikde jsem nerikala do jaké firmy nastupuji. Časem se to samozřejmě dozvěděli z LinkedIn, ale nové zaměstnání tam vždy píšu až po ukončení zkušební doby.
Při poslední přechodu do nové práce jsem jen řekla, že se vracím zpět do oblasti, kterou jsem dělala před dětmi. Ale tam jsme byli všichni v pohodě a nikdo nikomu ublížit nechtěl a já odcházela po dohodě kvůli málo práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24214
11.4.24 08:27

Zda ti budou škodit takto vzdálené i na novém pracovišti ti asi nyní nikdo nepoví. Ale obecně v rámci šikany bych se zamyslela, proč jsem takové lidi přitáhla (ale není to forma, že já za vše muzu, spíše abych se třeba do budoucna naučila bránit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
11.4.24 09:07

Nemusíš mu to říkat, do toho mu nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.24 09:55

Omlouvám se, to jsem nevěděla. Vim, že co je personální oddělení, ale ze to má i název Human Resourses jsem nevěděla, nesetkala jsem se s tím. Linkedln nevím, to bude asi něco po internetu. Nedelam si srandu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.24 09:57
@Mar__tanka1983 píše: Více

Už se s tím smiruji, že se to tam stejně dozvi.
Neřekla jsem kam jdu, ale řekla že budu dělat stejnou práci jako teď a že to ve stejném městě bude

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.24 10:00
@elen-ka píše: Více

Neřekla jsem kam jdu ale řekla, tě budu dělat stejný obor a ve stejném městě, jako teď. Tak to jsi měla a máš dobré

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.24 10:01

@Mar__tanka1983 taky si nebyla konkrétní, ja neřekla taky firmu, ale obor stejný a ve stejném městě.

• Citovat
  • Upravit
597
11.4.24 10:02
@boball píše: Více

Neřekla. Jen že stejný obor a ve stejném městě, to sem taky říkat nemusela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
11.4.24 10:03

Už nejsem anonymní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
11.4.24 10:08
@SabinaBabina píše: Více

No, člověk je chytrý vždy až po boji. Já mistrovi řekla, že ano, něco mám, ale nechci o tom mluvit. Já tedy byla propuštěna pro nadbytečnost. Šla jsem dělat ve stejném maloměstě do stejného oboru.To je jasné, že se to dozvěděli, ale až když už jsem byla zaměstnaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
11.4.24 10:10

@boball to máš pravdu.No vidíš, to mě nenapadlo. Tak se to tam taky dozvi. Už se s tím smiřuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
11.4.24 10:17
@SabinaBabina píše: Více

Pokud už tě přijali, tak tě nevyhodí. A udělají si obrázek o tobě sami.Na maloměstě se musí člověk smířit s tím, že pokud tvoje místo nepotřebuje někdo z místní mafie.sice tě drbou, ale pokud děláš, tak nevyhazují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat